Twisted_Wicked Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Εχει κανενας να προτεινει καποιο site για manga reading; Επεσε το somemanga σημερα και εχω ξεμεινει. Δοκιμασα ηδη mangafox αλλα τα μισα απο αυτα που διαβαζω ειτε ειναι outdated ειτε δεν τα προβαλει καν. Τελικα δυσκολα αναπληρωνεται το κενο του onemanga...
Luxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Εδω εχει τα παντα! http://www.mangareader.net/103/one-piece.html
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) το mangatoshokan είχε τα πάντα αλλά έβγαλε τα περισσότερα, το onemanga μπροστά του ήταν της πλάκας... mangareader και mangafox κλασικά Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2010 από ThReSh
anthony_88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια, σας ανοιγει ο τρακερ των καιζοκου φανσαμπς; Ειμαι στο 55 και εχω μεχρι το 60 κ θελω να παραλαβω τα επομενα 10! Καμια ιδεα;
Twisted_Wicked Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Οκ εχω μια διαμαχη με εναν κολλητο επισης καμμενο στο one piece και θελω καμια γνωμη.Η διαφωνια ειναι στο αν ο luffy χρησιμοποιησε ποτε και gear 2 και gear 3 ταυτοχρονα.Εγω επιμενω οτι αυτο το εκανε στην τελικη μαχη με τον moria στο thriller bark. Καμια αλλη γνωμη;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 ναι πράγματι, σε αυτό το Arc το χρησιμοποίησε
marantonis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια, σας ανοιγει ο τρακερ των καιζοκου φανσαμπς; Ειμαι στο 55 και εχω μεχρι το 60 κ θελω να παραλαβω τα επομενα 10! Καμια ιδεα; Κι εγω απο Kaizoku βλεπω αλλα συνηθως οχι απο τον tracker τους. Δες αν ανοιγει απο δω αλλιως υπαρχουν και τα megaupload links Εγω εχω δει ως το 73. Καλα παμε. Βεβαια δε μπορω να πω οτι εντυπωσιαζομαι σε καθε επεισοδιο ή οτι ειμαι τρελα πορωμενος (ειναι και καποια fillers σαν αυτα με τον coby που με ξενερωνουν) αλλα μου αρεσει και σιγουρα θα συνεχισω.
anthony_88 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Με εχεις περασει κατα πολυ. Εχω φτασει στο 59 και το ευχαριστιεμαι παρα πολυ! Βλεπω και ταινιες και specials, ολα, δεν αφηνω τιποτα!
paranoid_gr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2010 Παιδιά αυτά με τον Coby δεν είναι fillers.O Coby είναι χαρακτήρας που εμφανίζεται και τώρα στα τελευταία επεισόδια... Πάντως εσείς που είστε στο 59 και στο 73 έχουν πολλά να δουν τα μάτια σας....
Twisted_Wicked Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Ερωτηση: γιατι δεν κουβεντιαζουμε αρκετα σε αυτο το thread; Πιστευω οτι αυτο πρεπει να αλλαξει. Ας κανω την αρχη λοιπον... Πιστευετε οτι θα υπαρξει κιαλλο nakama στο πληρωμα; Και αν ναι ποιος πιστευετε/θελατε να ειναι; Εγω πιστευω οτι θα υπαρξει και 9o nakama για εναν πολυ απλο λογο:10 συνολικα Blackbeard crew-9 Strawhat. Χρειαζεται αλλο ενα για να βγει σωστο match up και πιστευω οτι θα ειναι η jewelery bonney. Κιαλλος ενας male char πιστευω θα χαλαγε την ισορροπια οποτε πονταρω bonney που πλεον εχει χασει κιολας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Κάπου είχε αναφέρει ο Luffy ότι θα είναι 10 άτομα το crew, δυστυχώς δεν θυμάμαι σε ποιο chapter. Ήλπιζα για τον Jimbei αλλά αμφιβάλω για το αν θα μπει νέο member που θα είναι τόσο δυνατό ώστε να σπάσει το Monster Trio των Luffy, Zoro, Sanji...
Twisted_Wicked Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Καπου το θυμαμαι και εγω αλλα δεν μπορω να θυμηθω αν ελεγε 10 ατομα nakama η 10 ατομα crew.Ο jimbei ειναι πραγματι overpowered για nakama. Εκτος του οτι τωρα που μας αφησε χρονους ο wb καποιος πρεπει να μεινει για να φυλαει το fishman island. Αμα ηταν να βαλω καποιον overpowered για nakama θα εβαζα boa hankock. Αλλα κατα 200% αυτο θα ηταν θανασιμο για sanji πλεον
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2010 η Hancock δεν παίζει με τπτ να μπει στο crew...
sugata Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Κάπου είχε αναφέρει ο Luffy ότι θα είναι 10 άτομα το crew, δυστυχώς δεν θυμάμαι σε ποιο chapter. Ήλπιζα για τον Jimbei αλλά αμφιβάλω για το αν θα μπει νέο member που θα είναι τόσο δυνατό ώστε να σπάσει το Monster Trio των Luffy, Zoro, Sanji... πρώτο πρώτο chapter + επεισόδιο. Η δήλωση στέκει μεν, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε όπως θα ήθελε ο Luffy, δηλαδή πριν μπει στην Grand Line. Επίσης, χωρίς αυτόν, αυτή την στιγμή είναι 8. Και θέλει άλλους 2 για να συμπληρωθεί το Team. Μαζί με τον Luffy, ενδεκάδα για ματσάκι.
ravend Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2010 που στο καλό είναι το spoiler ταγκ μπας και καταφέρω να γράψω και γώ την άποψη μου??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα