Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 804
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
πιστεύω ότι θα φύγουν από το νησί χωρίς να τους πάρει κάποιος χαμπάρι...

καλό το fail μου :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε μαγκες, αν πω να το ξεκινησω, με τι σειρα θα το δω; Εχω δει μονο death note απο anime, μαλλον καμια σχεση. Εχει πλακα? Τι ειναι το καλο; Αν επρεπε να με πεισετε τι θα μου λεγατε; :P

Δημοσ.

Θα το δεις απο την αρχη μεχρι το τελος.

Δεν χρειαζονται πολλα λογια για να σε πεισουν. Ειναι ενα απο τα καλυτερα manga/anime που υπαρχουν.

Το μονο που θα σε ξενερωσει ειναι οταν θα φτασεις στο σημειο να περιμενεις μια εβδομαδα για καινουριο επεισοδιο και chapter.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω anime ουτε manga ξερω γω. Απλα επειδη πολλοι μου εχουν πει οτι το one piece ειναι καλο, λεω να του δωσω μια ευκαιρια. Το death note μου αρεσε, το θεμα ειναι οτι φοβαμαι μη μου φανει πολυ παιδικο, οπως ποκεμον κλπ...

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά τα αρχικά θα του κακοφανούν γιατί ειναι παλιά...

τώρα για το θέμα της επανάληψης ειδικά για το manga διαφωνώ...

Δημοσ.
το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω anime ουτε manga ξερω γω. Απλα επειδη πολλοι μου εχουν πει οτι το one piece ειναι καλο, λεω να του δωσω μια ευκαιρια. Το death note μου αρεσε, το θεμα ειναι οτι φοβαμαι μη μου φανει πολυ παιδικο, οπως ποκεμον κλπ...

Για το αν θα σου φανεί παιδικό δες αυτή την εικόνα

http://www.mangareader.net/103-2196-10/one-piece/chapter-89.html

Πάντως δεν έχει καμία σχέση με το Death Note.

Δημοσ.

Και γω ως παιδικό το είχα στο μυαλό μου και το είχα απομυθοποιήσει βλέποντας μερικά επεισόδια του αλτερ που τον βάφτισαν και Ντρέηκ :-(

Ο κολλητός μου έβλεπε το κανονικό anime και με έψησε να το δω. Το ξεκίνησα και μετά από ένα μαραθώνιο καψίματος 2-3 βδομάδων είχα δει όλα τα επεισόδια μέχρι τότε (γύρω στα 400) και μετά ξεκίνησα και το manga ;) Προσωπικά το έχω υψηλότερα σε εκτίμηση από Naruto κλπ

Δημοσ.

Το anime ειναι λιγο πιο παιδικο απο το manga σε διαφορες αιματηρες μαχες, αλλα ειναι λογικο. Χωρις να σημαινει οτι "χανει" καπου.

Αρχισε το και δεσμευσου να δεις τουλαχιστον τα πρωτα 50. Στην αρχη ειναι απλες ιστοριουλες (αρκετα συγκινητικες θα ελεγα) με σκοπο να σου δειξει πως μαζευει το πληρωμα του ο πρωταγωνιστης.

Απο εκει και μετα αρχιζουν οι σοβαρες περιπετειες και δεν θα θες να το αφησεις.

Αναλογα τον ελευθερο χρονο σου θα σου κρατησει συντροφια για παρα πολυ καιρο.

Το εχω ξαναπει. Απο τις απειρες σειρες που εχω δει, αν μου δινοταν η επιλογη να διαγραψω καποια και να την ξαναεβλεπα απο την αρχη για να την ευχαριστηθω, το One Piece θα ηταν χωρις σκεψη η επιλογη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...