Twisted_Wicked Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω... Απολαυση το σημερινο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 πιστεύω ότι θα φύγουν από το νησί χωρίς να τους πάρει κάποιος χαμπάρι... καλό το fail μου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 τα spoilers του νέου chapter τα σπάνε...
pipiris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 τα spoilers του νέου chapter τα σπάνε... Ποία σποίλερς εδώ τα θηρία έβγαλαν ολόκληρο το chapter ήδη. Πιο γρήγορα δεν νομίζω ότι γίνεται http://mangastream.com/read/one_piece/45418858/1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 εντάξει, το OP έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα awesomeness...
anthony_88 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 ρε μαγκες, αν πω να το ξεκινησω, με τι σειρα θα το δω; Εχω δει μονο death note απο anime, μαλλον καμια σχεση. Εχει πλακα? Τι ειναι το καλο; Αν επρεπε να με πεισετε τι θα μου λεγατε;
..MementoMori.. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Θα το δεις απο την αρχη μεχρι το τελος. Δεν χρειαζονται πολλα λογια για να σε πεισουν. Ειναι ενα απο τα καλυτερα manga/anime που υπαρχουν. Το μονο που θα σε ξενερωσει ειναι οταν θα φτασεις στο σημειο να περιμενεις μια εβδομαδα για καινουριο επεισοδιο και chapter.
anthony_88 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω anime ουτε manga ξερω γω. Απλα επειδη πολλοι μου εχουν πει οτι το one piece ειναι καλο, λεω να του δωσω μια ευκαιρια. Το death note μου αρεσε, το θεμα ειναι οτι φοβαμαι μη μου φανει πολυ παιδικο, οπως ποκεμον κλπ...
andypolitis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να σου φανεί παιδικό,το μόνο κακό με το one piece είναι ότι μετά από ένα σημείο επαναλαμβάνεται.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 καλά τα αρχικά θα του κακοφανούν γιατί ειναι παλιά... τώρα για το θέμα της επανάληψης ειδικά για το manga διαφωνώ...
pipiris Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω anime ουτε manga ξερω γω. Απλα επειδη πολλοι μου εχουν πει οτι το one piece ειναι καλο, λεω να του δωσω μια ευκαιρια. Το death note μου αρεσε, το θεμα ειναι οτι φοβαμαι μη μου φανει πολυ παιδικο, οπως ποκεμον κλπ... Για το αν θα σου φανεί παιδικό δες αυτή την εικόνα http://www.mangareader.net/103-2196-10/one-piece/chapter-89.html Πάντως δεν έχει καμία σχέση με το Death Note.
markelos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Και γω ως παιδικό το είχα στο μυαλό μου και το είχα απομυθοποιήσει βλέποντας μερικά επεισόδια του αλτερ που τον βάφτισαν και Ντρέηκ Ο κολλητός μου έβλεπε το κανονικό anime και με έψησε να το δω. Το ξεκίνησα και μετά από ένα μαραθώνιο καψίματος 2-3 βδομάδων είχα δει όλα τα επεισόδια μέχρι τότε (γύρω στα 400) και μετά ξεκίνησα και το manga Προσωπικά το έχω υψηλότερα σε εκτίμηση από Naruto κλπ
..MementoMori.. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Το anime ειναι λιγο πιο παιδικο απο το manga σε διαφορες αιματηρες μαχες, αλλα ειναι λογικο. Χωρις να σημαινει οτι "χανει" καπου. Αρχισε το και δεσμευσου να δεις τουλαχιστον τα πρωτα 50. Στην αρχη ειναι απλες ιστοριουλες (αρκετα συγκινητικες θα ελεγα) με σκοπο να σου δειξει πως μαζευει το πληρωμα του ο πρωταγωνιστης. Απο εκει και μετα αρχιζουν οι σοβαρες περιπετειες και δεν θα θες να το αφησεις. Αναλογα τον ελευθερο χρονο σου θα σου κρατησει συντροφια για παρα πολυ καιρο. Το εχω ξαναπει. Απο τις απειρες σειρες που εχω δει, αν μου δινοταν η επιλογη να διαγραψω καποια και να την ξαναεβλεπα απο την αρχη για να την ευχαριστηθω, το One Piece θα ηταν χωρις σκεψη η επιλογη μου.
anthony_88 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 ειδα το πρωτο με την χοντρη. on line. Καλο φαινεται, θα το συνεχισω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα