Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι ο μονος που νομιζω οτι το νεο look του franky ειναι απλα αθλιο;Btw ο zoro λετε να εχασε οντως το ματι του η απλα να το ανοιγει οποτε του την δωσει;Λετε να το ανοιξει καμια ωρα και να δουμε hawkeye ;)

Δεν εισαι ο μονος...

Ελπιζω αυτο το chapter να ναι το μονο "κακο" που διαβασα ή θα διαβασω ποτε στο one piece.... :-(

• Απαντ. 810
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πιστεύω franky γαμό, είναι ενα hentai-καμμένο cyborg-0 ούτος ή αλλως, απλά τώρα έγινε ακόμα πιο κραυγαλέος. αφού αναβαθμίστηκε και αυτός. για τελευταία φορά απ'ότι είπε.

nami, robin pronstar level.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι θα μπορει να κανει πλεον με το νεο του look αλλα προτιμω τους pasifista που κοβουν κομματια παρα τον franky και ας κοβει mega κομματια πλεον :mrgreen:

Για την robin δεν θα το ελεγα pr0nstar αλλα η nami ειναι σε δικο της επιπεδο awesomeness πλεον

Δημοσ.

Περιμενω να δω τον luffy να πολεμαει...πραγματικα...

τωρα που εχει και το haki(ειδατε πως τον εκανε τον fake luffy) δηλαδη τι θα γινετε??εχω τρελαθει απο το περιμενε....

Δημοσ.
Περιμενω να δω τον luffy να πολεμαει...πραγματικα...

τωρα που εχει και το haki(ειδατε πως τον εκανε τον fake luffy) δηλαδη τι θα γινετε??εχω τρελαθει απο το περιμενε....

και μόλις πριν μερικά chapter έφτασε στα μισά σύμφωνα με τον O(GO)da.

• Super Moderators
Δημοσ.

πιστεύω ότι το 2ο μισό θα είναι αρκετά μικρότερο από το 1ο...(famous last words?)

Δημοσ.

Λετε να δουμε την πρωτη γερη μαχη επιτελους;Θελω να δω luffy vs sentomaru (την πρωτη φορα δεν ηταν μαχη -ηταν pr0n- και θελω το rematch) και zoro vs kuma (συμβιβαζομαι και με PX#).

• Super Moderators
Δημοσ.

πιστεύω ότι θα φύγουν από το νησί χωρίς να τους πάρει κάποιος χαμπάρι...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...