Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 804
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικά αυτό το chapter ήθελα να το δω μόνο scanlated και όχι από spoilerz ΑΛΛΑ Ο THRESH ΔΕΝ ΞΗΓΙΕΤΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ! :confused::fear::shock::cry:

Δημοσ.

Καλα δεν περιμενα και κατι φοβερο σε αυτο το chapter...Προς το παρων περιμενω με αγωνια το bleach.

Btw πρεπει να γινει και ενα thread για bleach πιστευω.

Δημοσ.

Η εικονα

με τον Ενελ

παντως ειναι fake. Αλλα ναι αν το σποιλερ ειναι αληθεια παει για πολυ επικ, αν και νομιζω οτι ειναι fake.

• Super Moderators
Δημοσ.
αν και νομιζω οτι ειναι fake.

same, πολύ από το πουθενά για να ισχύει...

Δημοσ.
same, πολύ από το πουθενά για να ισχύει...

Ο Ενελ ειναι απο το Skypiea Arc

Απο οτι λενε στο One Manga ειναι συλλογη απο διαφορετικα chapter και τα εβαλαν μαζι σε μια σελιδα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ο Ενελ ειναι απο το Skypiea Arc

ναι το ξέρω απλά είναι πολύ άκυρο και από το πουθενά, δεν είναι σαν Blackbeard ξέρω γω...

Δημοσ.
ναι το ξέρω απλά είναι πολύ άκυρο και από το πουθενά, δεν είναι σαν Blackbeard ξέρω γω...

βασικα απαντουσα στον becausE που δεν θυμοταν, αλλα οντως ειναι τελειως ξεκαρφωτο

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το chapter βγήκε στο onemanga από χθες ή προχθές. Δεν κατάλαβα θα έχουμε full flashback arc; Βαρέθηκα πια χωρίς όλο το crew ο καημένος ο brooke ιδικά λες και μπήκε τζάμπα

Δημοσ.
Το chapter βγήκε στο onemanga από χθες ή προχθές. Δεν κατάλαβα θα έχουμε full flashback arc; Βαρέθηκα πια χωρίς όλο το crew ο καημένος ο brooke ιδικά λες και μπήκε τζάμπα

δεν θα νε και ολόκληρο arc, ακόμα 1-2 chapter flashback θα χούμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...