Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κακώς ξενερώσατε όσοι ξενερώσατε. Είναι σαφές ότι ο Oda δεν ειναι κανας τυχαίος και το manga του δεν ακολουθεί την τυπική γραμμή αυτού του είδους...

Δηλαδή είμαι ο καλύτερος τους δέρνω όλους θα σώσω τον κόσμο κ δεν πεθαίνω ποτέ...

Ο Λούφυ ΔΕΝ είναι ο καλύτερος ούτε θα σώσει τον κόσμο. Ούτε ο Ace ήταν ο καλύτερος κ πέθανε. Δεν του είπε κανείς να κυνηγήσει τον BB κ δεν του είπε κανείς να τα βάλει με τον Akainu.

Ευτυχώς που πέθανε. Το λέω από την άποψη της πλοκής. Τώρα είναι που έχει τρελό ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει

Σε αυτό συμφωνώ.

Μα δεν παραβιασα καποιον κανόνα.....Όποιος θελει γενικη συζήτηση μισό λεπτό....

---------- Προσθήκη στις 23:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:54 ----------

Ορίστε λοιπόν..... Ωραία και νοικοκυρεμένα!

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=3173256#post3173256

Τόσο δύσκολο ήταν? Και αλλάζω και αυτό που θεωρήθηκε σπόιλερ στην προηγούμενη σελίδα... Απο δω κ περα ομως οποιος δεν θελει σποιλερ ας παει στο κατάλληλο θεμα... Να μπορουμε να συζγταμε κ εμεις οι προχωρημενοι ελευθερα....

Λοιπόν επειδή δεν βλέπω να βγάζουμε άκρη..... Ο καθένας να πάει στο θρεντ του... Εδω ο τίτλος λέει one piece.

Εγώ σαν μέλος του ινσομνια θέλω να μπαίνω σε ενα θρεντ κ να συζητώ τα ΠΑΝΤΑ για το one piece... Τι πιο λογικό λοιπόν από ενα θρεντ με τιτλο απλά "One Piece"?

Δεν απαγόρεψε κανένας να δημιουργηθούν 2-3 ξεχωριστά θρεντ για το one piece. Σέβομαι σε ΑΥΤΟ το θρεντ να μην λέω τίποτα μέχρι να βγει το επίσημο scanlation (και γι αυτο ζυτησα κ συγγνωμη) αλλά μέχρι εκει...

Με αυτές τις χαζομάρες δεν μπορώ να συμφωνήσω. Δε θα συμμορφωθεί όλος ο κόσμος μαζί σου επειδή έτσι γουστάρεις. Μπορεί ο άλλος να είναι δυο βδομάδες πίσω και να θέλει να δει σχόλια (αν τέλειωσε το arc, αν έχει ενδιαφέρον, αν άρεσε γενικότερα και τέτοια) χωρίς να μάθει τι ακριβώς έγινε.

Αντί να προσπαθείς να βγάλεις όλον τον κόσμο τρελό και στραβό επειδή εσύ νιώθεις καταπιεσμένος που πρέπει να πατήσεις ένα κουμπάκι, μάθε λίγο να συμπεριφέρεσαι. Και δεν εννοω να τηρείς τυπικά τους κανόνες κτλ. Με τη λογική σου, ειδικά όταν κάποιος ενοχλείται, επειδή συμμετέχεις σε μια κοινότητα, κάνε τον κόπο να βοηθήσεις, έστω προσέχοντας μην ξενερώσεις τον άλλον.

Δεν θυμάμαι αν οι κανόνες αναφέρουν υποχρεώσεις ή όχι για τα spoilers, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα. Τόσες seasons lost (που εκεί κι αν παίζει ψυχασθένεια με τα spoilers, να μη μαθει κανείς τι έγινε πριν το δει και τα λοιπά) έχω συμμετάσχει και δημιουργήσει threads κατάλληλα οργανωμένα περί του θέματος spoiler επειδή με ένοιαζε να είναι σαφές στην κουβέντα τι γίνεται και τι λέμε.

(ξέρω, έκανες νέο θέμα, κι αν τόσο θελω να φωνάξω κάτι χωρίς spoilers από το τελευταίο chapter θα το βάλω εκεί, αλλά αυτά στα λέω γενικά να καταλάβεις δυο πραματα, γιατί οι τελευταίες 1-2 σελίδες (και το παρόν) είναι κανονικά όλα για report λόγω offtopic για ένα ζήτημα που θα πρεπε να ναι αυτονόητο. και ναι, στο παρελθόν σε αυτό το θέμα έχουμε πετάξει κάτι ελεύθερα με τον thresh μιας και είχαμε καταλήξει μόνο εμείς να το χρησιμοποιούμε αλλά τελευταία που συζητάει περισσότερος κόσμος δε χρειάστηκε να μας νταντέψει καποιος mod ή χρήστης, σκεφτόμαστε και μόνοι μας)

• Απαντ. 804
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εεεεεεεεεεε σποιλερ.......Τι ειναι αυτα?Καλα σποιλερ απ το πρωτο ποστ...?Αυτος που δεν το εχει δει δεν ξερει οτι ολοι αυτοι οι χαρακτηρες μπαινουν στο πλήρωμα....

---------- Προσθήκη στις 01:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:53 ----------

ξέρω, έκανες νέο θέμα, κι αν τόσο θελω να φωνάξω κάτι χωρίς spoilers από το τελευταίο chapter θα το βάλω εκεί

Όχι εκει είναι ΧΩΡΙΣ σποιλερ.

ΔΕΝ ζηταω να συμμορφωθεί όλος ο κοσμος μαζί μου.

Λέω απλά ότι η κοινή λογική λέει ότι σε ενα θρεντ με τίτλο "One Piece" είναι ένα πολύ γενικό κ αόριστο θρεντ κ θα έπρεπε να λέει ο καθενας ότι θελει. Για όποιον ΔΕΝ θελει ν ακουει ότι να 'ναι ας πάει στο άλλο θρεντ που δημιούργησα που δηλώνεται ΡΗΤΑ ΟΧΙ ΣΠΟΙΛΕΡ.

Ή κάνουμε κάτι σοβαρά ή δεν κάνουμε τίποτα. Οπουδήποτε μιλάνε σοβαρά για one piece το κάνουν έτσι όπως λεω και γίνεται τρελή κουβέντα.... Όποιος μπαίνει onemanga καταλαβαίνει....

Ε γτ να μην κάνουμε το ίδιο κ εδώ για να γουστάρουμε?Τοσο απλα

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε γτ να μην κάνουμε το ίδιο κ εδώ για να γουστάρουμε?Τοσο απλα

γιατί είναι αντίθετο από τους κανόνες και τις συνήθειες του insomnia...

οι mods και οι υπόλοιποι χρήστες χέστηκαν πατόκορφα τι γίνεται στο onemanga και σε άλλα forums...

Δημοσ.
ξέρω, έκανες νέο θέμα, κι αν τόσο θελω να φωνάξω κάτι χωρίς spoilers από το τελευταίο chapter θα το βάλω εκεί

Όχι εκει είναι ΧΩΡΙΣ σποιλερ.

To υπόλοιπο ποστ σου δεν το διάβασα γιατί προφανώς δεν πας καλα.

Δημοσ.
To υπόλοιπο ποστ σου δεν το διάβασα γιατί προφανώς δεν πας καλα.

Καταρχας δεν εβρισα κανεναν...Ο ντανυ ξεκινησε τα "ζωο" κλπ κ συ λες τωρα δεν παω καλα....

Καλα κ μετα ξυπνησατε γατόνια....

Κ επειδη ΔΕΝ καταλαβαίνεις κ καλα ελληνικά θα το ξαναπώ. Είπες να πεις κάτι εκεί ΧΩΡΙΣ σπόιλερ. Εγω απ αυτο καταλαβα χωρις σποιλερ ταγκς.

Και απαντω οτι εκει ειναι που πρεπει να υπαρχουν σποιλερ tags.

γιατί είναι αντίθετο από τους κανόνες και τις συνήθειες του insomnia...

Ωπα ρε με τους κανονες....Λεμε δεν παραβιαστηκε κανενας...Τι ειναι να εχει συνηθειες?Ανθρωπος? χαχαχαχα

Σε οποιαδήποτε ιντερνετική κοινωνια ειμαι γραμμένος η συμπεριφορά μου είναι άριστη κ δεν περιμενω κριτική απο εσας... Άλλα εσεις έχετε μαθει όποιον λεει κατι διαφορετικο να τον αποπέρνετε... Ρε αντε αλλάξτε πλευρό....

Δεν εχετε βγει παραέξω απ το ινσόμνια κ μιλάτε κ για ιντερνετικες κοινοτητες.....λολ

Δημοσ.
Καταρχας δεν εβρισα κανεναν...Ο ντανυ ξεκινησε τα "ζωο" κλπ κ συ λες τωρα δεν παω καλα....

Καλα κ μετα ξυπνησατε γατόνια....

Κ επειδη ΔΕΝ καταλαβαίνεις κ καλα ελληνικά θα το ξαναπώ. Είπες να πεις κάτι εκεί ΧΩΡΙΣ σπόιλερ. Εγω απ αυτο καταλαβα χωρις σποιλερ ταγκς.

Και απαντω οτι εκει ειναι που πρεπει να υπαρχουν σποιλερ tags.

Επειδή εσύ υποθέτεις το tags, δεν ξέρει ο άλλος ελληνικά; Όταν το "όχι spoilers" και "όχι spoilers tags" έχουν αντιδιαμετρική έννοια, κοιτάμε να γράψουμε/διαβάσουμε σωστά.

Ζώο δεν είσαι επειδή δεν εβαλες σε ένα ποστ spoiler tags, αλλά επειδή επιμένεις να αρνήσε ό,τι σου λένε όλοι οι άλλοι, αποφασίζοντας σε κάθε περίπτωση ότι έχεις δίκιο κι είσαι ο γαμάτος, πριν σκεφτείς, αν μπορείς να σκεφτείς.

Αρκετά ασχολήθηκα. Χέστηκα και τι νομίζεις, χέστηκα κι αν θα φάω μπαν που "σε βρίζω". Μη σου πω καλύτερα κιόλας, να μην ασχολούμαι.

σιχτιρ μ αυτό το φορουμ

Δημοσ.
σιχτιρ μ αυτό το φορουμ

Σιχτιρ δεν σημαινει "αι στο διαολο"

Σημαινει αντε γαμησου.

Αληθεια δεν κανω πλακα τωρα.

Το έχουμε παρει λαθος οι Ελληνες

Ελα δεν πειράζει καλη καρδια.Εγω δεν κραταω κακία.

Δημοσ.

γιατι δεν τον κανει καποιος μπαν :P?Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που σου λενε?Αμα δεν σου αρεσουν οι κανονες του φορουμ τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια!

Δημοσ.

Απο την στιγμη που στον τιτλο δεν λεει Spoilers included η Free spoilers και τετοια δεν μπορεις να γραψεις αβερτα την πλοκη του καθε chapter που βγαινει, οσο λογικο και να φαινεται και ανεξαρτητως τι κανουν στο onemanga και σε αλλα φορουμ, απο την στιγμη που υπαρχει ο κανονας που σου εδειξε ο Thresh... απλο!

Δημοσ.
γιατι δεν τον κανει καποιος μπαν :P?Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που σου λενε?Αμα δεν σου αρεσουν οι κανονες του φορουμ τα κουβαδακια σου και σε αλλη παραλια!

Αντε ρε παιδια ριξτε μπαν στο ζωο......χαχαχαχα

Εγω φταίω ρε παιδια που σας μαθαινω κ τι σημαινει αι σιχτιρ

Επαναλαμβανω οτι ο κανονας του θρες ειναι για ταινιες... Δεν μπορει να ακολουθηθει η ιδια λογικη σε μια ταινια κ σε ενα anime-manga

Και ΞΑΝΑΛΕΩ. Ακόμα κ το πρωτο ποστ ειναι σποιλερ για καποιον που δεν εχει ιδεα για one piece.

Ειναι λαθος κ μονο που υπαρχει ενα ΓΕΝΙΚΟ θέμα. Αυτά τα ζητήματα αντιμετωπίζονται αλλιώς... Τεσπα σας αφήνω νομοθέτες... Μάλλον ειναι το τελευταιο μου ποστ πριν το μπαν μου....

Ετσι κ αλλιως δεν εχω να μαθω κατι απο εσας.... Στο onemanga μαθαίνω συνεχεια. Αφου δεν θελετε να κανουμε το ιδιο κ εδω μεινετε στον σκοταδισμό σας... Στην "αϋπνία" σας μάλλον...

Δημοσ.
Αντε ρε παιδια ριξτε μπαν στο ζωο......χαχαχαχα

Εγω φταίω ρε παιδια που σας μαθαινω κ τι σημαινει αι σιχτιρ

Επαναλαμβανω οτι ο κανονας του θρες ειναι για ταινιες... Δεν μπορει να ακολουθηθει η ιδια λογικη σε μια ταινια κ σε ενα anime-manga

Και ΞΑΝΑΛΕΩ. Ακόμα κ το πρωτο ποστ ειναι σποιλερ για καποιον που δεν εχει ιδεα για one piece.

Ειναι λαθος κ μονο που υπαρχει ενα ΓΕΝΙΚΟ θέμα. Αυτά τα ζητήματα αντιμετωπίζονται αλλιώς... Τεσπα σας αφήνω νομοθέτες... Μάλλον ειναι το τελευταιο μου ποστ πριν το μπαν μου....

Ετσι κ αλλιως δεν εχω να μαθω κατι απο εσας.... Στο onemanga μαθαίνω συνεχεια. Αφου δεν θελετε να κανουμε το ιδιο κ εδω μεινετε στον σκοταδισμό σας... Στην "αϋπνία" σας μάλλον...

Τα πράγματα είναι πολύ απλά όπως στο εξηγούν τόσοι εδώ πέρα. Αν δε θέλεις να καταλάβεις με γεια και χαρά σου αλλά δε φτιάχνεις εσύ τους κανόνες σ'αυτό το forum.

Συνεχίζουμε με το αρχικό θέμα του topic

Δημοσ.

Νομίζω οτι ο Oda έχει βαλθεί να μας τρελάνει απο την αγωνία. Γιατί δεν μπορεί να βγάλει ένα super-duper chapter και να κουφάνει με το περιεχόμενο του όλο τον κόσμο του manga σε παγκόσμιο επίπεδο.

Έτσι όπως πάει θα τελειώσει σε 15 χρόνια (όχι οτι έχω πρόβλημα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...