soturin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Πήγαινα να τα ποστάρω κι εγώ. Αρκετά απίστευτο. Δεν πρέπει να είναι fake αλλά ίσως παίξει καμια ανατροπή. Προσωπικά όμως θα ήθελα να γίνει έτσι. Λίγο αληθινό shit happens ρε πουστημ, χίλια μύρια να τον σώσουν, όλα μάταια, + imminent ssj luffy btw. Kι ο goku όταν σκοτώθηκε ο krillin τα πήρε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ξενέρωσα...
seishirosakura Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ξενέρωσα... Σιγά καλέ... Επτά dragonballs υπόθεση είν- oh wait.
pipiris Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Confirmed τα σποιλερς που ανεβασα χθες... R.I.P. Portgas D. Ace
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 βγήκε raw και translation, υπομονή λίγο ακόμα για το scanlation
lunatic89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά είχα πει ότι πίστευα οτι δεν θα πέθαινε... Πίστευα ότι θα σκάσει μύτη κανας σουπερδυνατός ξεκάρφωτος κ θα βοηθούσε.... Τελικά όμως... Μ άρεσε απίστευτα πάντως.... Είναι ωραίο που πέθανε...Για αλλη μια φορα ο Oda δείχνει πόσο ανώτερο και ανατρέπτικο είναι το manga του σε σχέση με όλα τ' άλλα (naruto bleach κ μετά το χάος....) Απ τα πρώτα chapter γίνεται φανερό ότι πρόκειται για ένα manga που ο ήρωας δεν είναι ο υπέρτατος του σύμπαντος....(dragonball)
..MementoMori.. Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 ... Ευχαριστουμε πολυ που μας κατατοπισες για τα spoilers
lunatic89 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστουμε πολυ που μας κατατοπισες για τα spoilers Σόρυ, νομιζα ότι όλοι ξέραμε πλέον. Είναι αναλόγως και τι ορίζεις ως σποιλερ...Για μενα σποιλερ ειναι οι φήμες. Το να εχω ολο το τσαπτερ σε φωτογραφίες κ την μεταφραση του δεν είναι σποιλερ.Ειναι Release.... Το να βγει κ κανονικα μεταφρασμενο είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα...Τιποτα παραπάνω
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 βγήκε και το 574 http://www.onemanga.com/One_Piece/
Twisted_Wicked Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2010 Ξενερωσα απιστευτα... Ειναι η πρωτη φορα που δεν θα περιμενω το επομενο τευχος.
lunatic89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Κακώς ξενερώσατε όσοι ξενερώσατε. Είναι σαφές ότι ο Oda δεν ειναι κανας τυχαίος και το manga του δεν ακολουθεί την τυπική γραμμή αυτού του είδους... Δηλαδή είμαι ο καλύτερος τους δέρνω όλους θα σώσω τον κόσμο κ δεν πεθαίνω ποτέ... Ο Λούφυ ΔΕΝ είναι ο καλύτερος ούτε θα σώσει τον κόσμο. Ούτε ο Ace ήταν ο καλύτερος κ πέθανε. Δεν του είπε κανείς να κυνηγήσει τον BB κ δεν του είπε κανείς να τα βάλει με τον Akainu. Ευτυχώς που πέθανε. Το λέω από την άποψη της πλοκής. Τώρα είναι που έχει τρελό ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2010 από lunatic89
Danny7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 αμα δεν ειχα φαει ηδη το σποιλ απο αλλα ζωα θα ετρωγες πολυ βρισιμο τωρα !
lunatic89 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 αμα δεν ειχα φαει ηδη το σποιλ απο αλλα ζωα θα ετρωγες πολυ βρισιμο τωρα ! Δε φταίω εγώ που περιμένεις άδικα 1-2 μέρες παραπάνω.... Ας το διάβαζες νωρίτερα... Το βρίσιμο δεν ειναι τίποτα... Μου αξίζει κ πολύ ξύλο και σταύρωμα στο Σύνταγμα....χαχαχαχα Ειστε για γέλια μερικοί...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δε φταίω εγώ που περιμένεις άδικα 1-2 μέρες παραπάνω.... Ας το διάβαζες νωρίτερα... δεν είναι λογική αυτή...
Danny7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δε φταίω εγώ που περιμένεις άδικα 1-2 μέρες παραπάνω.... Ας το διάβαζες νωρίτερα... Το βρίσιμο δεν ειναι τίποτα... Μου αξίζει κ πολύ ξύλο και σταύρωμα στο Σύνταγμα....χαχαχαχα Ειστε για γέλια μερικοί... εισαι σοβαρος τωρα? edit:καποιος mod να σβησει το ποστ του μην φαει κανενας αλλος σποιλ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα