Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

από προχθές τα ξέρουμε, απλά ρώτησε πότε θα βγει scanlated το chapter, όχι πότε θα βγουν τα spoilers...duh

• Απαντ. 804
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
από προχθές τα ξέρουμε, απλά ρώτησε πότε θα βγει scanlated το chapter, όχι πότε θα βγουν τα spoilers...duh

Αυτά δεν είναι σπόιλερ...Τα σποιλερ τα ξερουμε απ την δευτερα χαιρω πολυ....Σπόιλερ ειναι αυτα που δεν ειμαστε και 100% σιγουροι αν ισχυουν.

Αυτα ειναι ολοκληρο το chapter με φωτογραφίες....

Δημοσ.

WTF!?!?! :shock: :shock: :shock: Μετα απο οοοοοοοολα αυτα απλα ψοφαει ο ace?!?!?!? ARGHHHHHHHHHGRRRRRRRR :mad:

Ίσα ίσα έτσι έχει και ενδιαφέρον (αν συμβεί πράγματι).

Δημοσ.

Δεν δειχνει πουθενα να ψοφαει.... Επίσης και να πεθανει θα εχει καποιο ενδιαφέρον μιας και θα επηρεασει σημαντικα τον luffy....

Αλλά πιστευω ότι δεν θα πεθάνει...

Όπως και να έχει στο επόμενο τσαπτερ θα γίνει κατι που απλά δεν φανταζόμαστε...Εγώ πιστεύω ότι ίσως σκάσει μύτη και κανένας ξεκάρφωτος...

Δημοσ.
Δεν δειχνει πουθενα να ψοφαει.... Επίσης και να πεθανει θα εχει καποιο ενδιαφέρον μιας και θα επηρεασει σημαντικα τον luffy....

Αλλά πιστευω ότι δεν θα πεθάνει...

Όπως και να έχει στο επόμενο τσαπτερ θα γίνει κατι που απλά δεν φανταζόμαστε...Εγώ πιστεύω ότι ίσως σκάσει μύτη και κανένας ξεκάρφωτος...

μου θυμισες κατι fake σποιλερ που εβγαιναν καθε βδομαδα και στο τελος ειχε:

Thunderbolt Tempo!

Room!

Repel!

Zehahaha, I found you pluton :P:p:p

Δημοσ.
μου θυμισες κατι fake σποιλερ που εβγαιναν καθε βδομαδα και στο τελος ειχε:

Thunderbolt Tempo!

Room!

Repel!

Zehahaha, I found you pluton :P:p:p

Το γεγονος οτι ξερω, χωρις να σκεφτω, ποιος χαρακτηρας λεει την καθε παραπανω ατακα, πρεπει να με προβληματισει; :confused: :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...