Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 από προχθές τα ξέρουμε, απλά ρώτησε πότε θα βγει scanlated το chapter, όχι πότε θα βγουν τα spoilers...duh
becausE Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ δεν κατάλαβα ποτέ γιατί βλέπετε και spoilers (ουσιαστικά όλες τις σελίδες) και μετά τα κανονικά scans; Τι ουσία;
lunatic89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 από προχθές τα ξέρουμε, απλά ρώτησε πότε θα βγει scanlated το chapter, όχι πότε θα βγουν τα spoilers...duh Αυτά δεν είναι σπόιλερ...Τα σποιλερ τα ξερουμε απ την δευτερα χαιρω πολυ....Σπόιλερ ειναι αυτα που δεν ειμαστε και 100% σιγουροι αν ισχυουν. Αυτα ειναι ολοκληρο το chapter με φωτογραφίες....
Twisted_Wicked Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 WTF!?!?! :shock: Μετα απο οοοοοοοολα αυτα απλα ψοφαει ο ace?!?!?!? ARGHHHHHHHHHGRRRRRRRR
soturin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 WTF!?!?! :shock: Μετα απο οοοοοοοολα αυτα απλα ψοφαει ο ace?!?!?!? ARGHHHHHHHHHGRRRRRRRR Ίσα ίσα έτσι έχει και ενδιαφέρον (αν συμβεί πράγματι).
lunatic89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δεν δειχνει πουθενα να ψοφαει.... Επίσης και να πεθανει θα εχει καποιο ενδιαφέρον μιας και θα επηρεασει σημαντικα τον luffy.... Αλλά πιστευω ότι δεν θα πεθάνει... Όπως και να έχει στο επόμενο τσαπτερ θα γίνει κατι που απλά δεν φανταζόμαστε...Εγώ πιστεύω ότι ίσως σκάσει μύτη και κανένας ξεκάρφωτος...
becausE Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δεν δειχνει πουθενα να ψοφαει.... Το Vivre Card του όμως τα είπε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 τπτ δεν είπε, δεν κάηκε τελείως...
pipiris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δεν δειχνει πουθενα να ψοφαει.... Επίσης και να πεθανει θα εχει καποιο ενδιαφέρον μιας και θα επηρεασει σημαντικα τον luffy....Αλλά πιστευω ότι δεν θα πεθάνει... Όπως και να έχει στο επόμενο τσαπτερ θα γίνει κατι που απλά δεν φανταζόμαστε...Εγώ πιστεύω ότι ίσως σκάσει μύτη και κανένας ξεκάρφωτος... μου θυμισες κατι fake σποιλερ που εβγαιναν καθε βδομαδα και στο τελος ειχε: Thunderbolt Tempo! Room! Repel! Zehahaha, I found you pluton :p:p
Twisted_Wicked Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2010 μου θυμισες κατι fake σποιλερ που εβγαιναν καθε βδομαδα και στο τελος ειχε:Thunderbolt Tempo! Room! Repel! Zehahaha, I found you pluton :p:p Το γεγονος οτι ξερω, χωρις να σκεφτω, ποιος χαρακτηρας λεει την καθε παραπανω ατακα, πρεπει να με προβληματισει;
becausE Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ θυμάμαι μόνο το Room! και οι άλλες ατάκες από supernovas είναι;
stranger_77x Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 διαβασε κανένας το spoiler για το 574? δεν ξέρω αλλα εμένα μου φαίνεται λίγο απίστευτο αν και τα sources θεωρούνται legit.
pipiris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2010 Αυτα τα σποιλερς εχω δει εγω http://forum.onemanga.com/showthread.php?t=65447 και ειναι απο εμπιστες πηγες.... ενταξει απλως σοκ αν γινει ετσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα