Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για αυτό υπάρχουν τα forum για να ρωτάμε τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ και επίσης απ' όσο γνωρίζω δεν σε αναγκάζει κανείς να απαντήσεις :-)

Σου πε, ότι το manga είναι πιο μπροστά, και που θα βρεις το manga. Για κάθε ερωτησούλα, υπάρχει και το google.

also, fearsome admirals are fearsome

• Απαντ. 804
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
για αυτό υπάρχουν τα forum για να ρωτάμε τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ και επίσης απ' όσο γνωρίζω δεν σε αναγκάζει κανείς να απαντήσεις :-)

αφού έχουμε δοκιμάσει πρώτα τα πάντα και δεν έχουμε βρει λύση :o

γιατί αλλιώς θα βλέπουμε ερωτήσεις τύπου "δεν ανοίγει το pc, τι φταίει?" και θα απαντάμε "το έβαλες στην μπρίζα?" :P

Δημοσ.
αφού έχουμε δοκιμάσει πρώτα τα πάντα και δεν έχουμε βρει λύση :o

γιατί αλλιώς θα βλέπουμε ερωτήσεις τύπου "δεν ανοίγει το pc, τι φταίει?" και θα απαντάμε "το έβαλες στην μπρίζα?" :P

ακριβώς!και εγώ έψαξα και δεν βρήκα σε ποιο chapter είναι το anime και ρώτησα όποιον βλέπει το anime και διαβάζει το manga να μου πει σε ποιο chapter είναι εκεί που σώζουν τον ace δεν ρώτησα κάτι παράλογο και δεν απαίτησα να μου απαντήσει κάποιος όποιος ξέρει και θέλει απαντάει όποιος δεν θέλει απλά αγνοεί την ερώτησή μου εγώ ρώτησα εδώ γιατί εγώ δεν ήξερα πως να το ψάξω αλλού!

• Super Moderators
Δημοσ.

έλα ρε tsilas1 τώρα έψαξες στο onemanga.com και δεν το βρήκες? "χειρόκινητα" γινόταν η δουλειά...έβρισκες το One Piece από το manga list και checkαρες chapter chapter από το τέλος και πριν μεχρι να πετύχεις το σημείο που ήθελες :o

μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, δεν είμαστε και ΤΟΣΟ βλάκες...

Δημοσ.
έλα ρε tsilas1 τώρα έψαξες στο onemanga.com και δεν το βρήκες? "χειρόκινητα" γινόταν η δουλειά...έβρισκες το One Piece από το manga list και checkαρες chapter chapter από το τέλος και πριν μεχρι να πετύχεις το σημείο που ήθελες :o

μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, δεν είμαστε και ΤΟΣΟ βλάκες...

είναι τόσα chapter κοίταξα μερικά και δεν το βρήκα δεν ήξερα από που να αρχίσω από το 450 και πάνω ή από το 500?δεν είχα διαβάσει ποτέ το manga και δεν ήξερα πόσο μπροστά ήταν και φυσικά η ερώτησή μου από την αρχή ήταν σε ποιο chapter είναι εκεί που σώζουν τον ace και όχι ένα λινκ με όλα τα chapter γιατί αυτό το ήξερα και είχα ψάξει πιο παλιά δεν έψαξα 10 λεπτά μόλις μου έδωσες το λινκ και μετά ξανά πόσταρα γιατί βαριόμουνα να ψάξω :P τώρα αν εσύ το έκανες ολόκληρο θέμα τι να πω...

• Super Moderators
Δημοσ.

εσύ θίχτηκες όταν σου είπα για πλάκα ότι βαριόσουν (έβαλα emoticon) και άρχισες τα κλασικά "δεν σε ανάγκασε κανείς να βοηθήσεις" και τώρα το παραδέχεσαι...

δεν φτάνει που βοηθάμε κιόλας ενώ ΧΑΛΑΡΑ μπορείς να το κάνεις μόνος...να ξέρεις ότι όλοι στο forum έχουν την ίδια αντιμετώπιση για την μασημένη τροφή...

• Super Moderators
Δημοσ.

ένα τούλι για το Χριστούλι...

tsilas1 αν δεν τα διαβάσεις μονοκοπανιά είσαι αδικαιολόγητος! :P

Δημοσ.

η πρώτη μου απάντηση πήγαινε στον becausE γιατί το είπε κάπως χωρίς να ξέρει αν έψαξα εγώ ή όχι γιατί κατάλαβα ότι εσύ έκανες πλάκα και δεν θα έλεγα τίποτα μετά μου είπες εσύ κάτι άλλο και καταλήξαμε εδώ tespa δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν αλλά για να ρωτάω (πράγμα που δεν το κάνω συχνά γιατί ξέρω να ρωτάω το google και μου απαντάει χωρίς δεύτερη σκέψη) σημαίνει ότι έψαξα και δεν το βρήκα ευχαριστώ για την βοήθεια ξεκινώ το διάβασμα :)

Δημοσ.
Για να quotάρω τον φίλτατο slipknot:

Have you tried turning it off and on again?

Fixed :P

Απ' το ιδιοφυές IT Crowd βεβαίως βεβαίως, για να μην αδικούμε και τους δημιουργούς.

• Super Moderators
Δημοσ.

no idea, too much awesomeness αυτό το arc πάντως...

τα wanted posters θα πάνε στον ουρανό μετά από αυτό :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...