Danny7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 μιλαω γενικως για manga!παντως πιστευω οτι αμα το ειχα μπροστα μου να το ξεφυλλιζω και οχι στο pc τοτε θα μου αρεσε πολυ!οποτε μαλλον αυτο φταιει!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 τα μεταφρασμένα volumes για να το είχες μπροστά σου είναι πάρα πολύ πίσω σε σχέση με τα original japanese αν θυμάμαι καλά όπότε είναι δώρον άδωρον scanlated στο pc ftw!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2009 so much awesomeness το σημερινό chapter, δυστυχώς την άλλη βδομάδα θα έχουμε για άλλη μια φορά break γαμώ τον Oda μου!
seishirosakura Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2009 so much awesomeness το σημερινό chapter, δυστυχώς την άλλη βδομάδα θα έχουμε για άλλη μια φορά break γαμώ τον Oda μου! /signed Bleach, κλασσικά fail. Naruto, ημιfail.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) τώρα ξέρουμε... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2009 από ThReSh
pipiris Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2009 αντε επιτελους να δουμε τι μερος του λογου ειναι και ο Sengokou γιατι απο το εξτρα chapter φαινεται οτι ειναι και πολυ γαμαω
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Όπως έχει καταντήσει το One Piece μάλλον ο Songoku θα είναι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 καταντήσει? γαμάει ρε! έχει περάσει τα επίπεδα του pure awesomeness!
Dimitris1948 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Όπως έχει καταντήσει το One Piece μάλλον ο Songoku θα είναι καλά μιλάμε δεν ξέρεις τι λες
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 φοβερό είναι αλλά αυτά τα επεισόδια που δείχνει τώρα είναι άσχετα με την ιστορία και βαριέμαι να περιμένω τα καινούρια!μπορεί κάποιος να μου δώσει κάνα λινκ να δω την συνέχεια από το manga?εκεί που πάνε να σώσουν τον ace νομίζω μέχρι το 2 επίπεδο έφτασαν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 στο http://www.onemanga.com διαβάζεις το σύμπαν τα προηγούμενα posts αναφέρονται στο manga κυρίως
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ευχαριστώ για το λινκ αλλά όπως είπα εγώ βλέπω το anime και είναι εκεί που σώζουν τον αδερφό του luffy μήπως ξέρεις σε ποιο chapter είναι περίπου?ώστε να το συνεχίζω από εκεί!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 βαριέσαι να ψάξεις ε? διάβασε από το chapter 526 και μετά...
becausE Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί να ψάξω εγώ αφού μπορούν οι άλλοι να ψάξουν για μένα;
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 για αυτό υπάρχουν τα forum για να ρωτάμε τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ και επίσης απ' όσο γνωρίζω δεν σε αναγκάζει κανείς να απαντήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα