Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιλαω γενικως για manga!παντως πιστευω οτι αμα το ειχα μπροστα μου να το ξεφυλλιζω και οχι στο pc τοτε θα μου αρεσε πολυ!οποτε μαλλον αυτο φταιει!

• Απαντ. 804
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

τα μεταφρασμένα volumes για να το είχες μπροστά σου είναι πάρα πολύ πίσω σε σχέση με τα original japanese αν θυμάμαι καλά όπότε είναι δώρον άδωρον :P

scanlated στο pc ftw!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

so much awesomeness το σημερινό chapter, δυστυχώς την άλλη βδομάδα θα έχουμε για άλλη μια φορά break γαμώ τον Oda μου!

Δημοσ.
so much awesomeness το σημερινό chapter, δυστυχώς την άλλη βδομάδα θα έχουμε για άλλη μια φορά break γαμώ τον Oda μου!

/signed

Bleach, κλασσικά fail.

Naruto, ημιfail.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αντε επιτελους να δουμε τι μερος του λογου ειναι και ο Sengokou γιατι απο το εξτρα chapter φαινεται οτι ειναι και πολυ γαμαω

Δημοσ.

φοβερό είναι αλλά αυτά τα επεισόδια που δείχνει τώρα είναι άσχετα με την ιστορία και βαριέμαι να περιμένω τα καινούρια!μπορεί κάποιος να μου δώσει κάνα λινκ να δω την συνέχεια από το manga?εκεί που πάνε να σώσουν τον ace νομίζω μέχρι το 2 επίπεδο έφτασαν!

Δημοσ.

ευχαριστώ για το λινκ αλλά όπως είπα εγώ βλέπω το anime και είναι εκεί που σώζουν τον αδερφό του luffy μήπως ξέρεις σε ποιο chapter είναι περίπου?ώστε να το συνεχίζω από εκεί!

Δημοσ.

για αυτό υπάρχουν τα forum για να ρωτάμε τουλάχιστον αυτό ξέρω εγώ και επίσης απ' όσο γνωρίζω δεν σε αναγκάζει κανείς να απαντήσεις :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...