Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ξερω τι λετε τι πιστευετε ... αλλα το ντρεικ ειναι πολυ μουφα μόνο και μόνο που το λες ντρεικ φτάνει...
Dakonblackblade Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Από τα λίγα ανιμέ που το βλέπω και μου κόβει τα ανιμέ για κανένα 6μηνο. Μιλάμε για ΤΟ ΦΙΛΕΡ. Είπαμε Φανμποις αλλά μην το χέσουμε κιόλας. Ευτυχώς σουτάρω λίγο Χελσιγκ Ουλτιμειτ και στρώνω γιατί το ΟΡ μου θυμίζει ότι μου την σπάει στα ανιμέ.
sugata Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Έχω την εντύπωση πως είναι από ελάχιστα anime που ενώ ακολουθούν την πορεία του manga, δεν το παπαριάζουν στα φίλλερ. Δηλαδή αν μπορείς να το πεις αυτό για το one piece φίλτατε Dakonblackblade, για τα naruto-bleach τι να πεις; Εγώ πάλι θεωρώ πως είναι από τα λίγα μεγάλα άνιμε που όσο κι αν έχει τραβήξει, δεν έχει κουράσει καθόλου. Αντιθέτως, όσο προχωράει, τόσο σοβαρεύει. (όσο μπορεί να σοβαρέψει μια σειρά με τόσους απίστευτους χαρακτήρες μαζεμένους) Και η ιστορία του δεν έχει φτάσει ακόμη στη μέση (έτσι δείχνει δλδ).
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 πράγματι τα fillers είναι τραγικά και στα 3 anime, αλλά το κάνουν αναγκαστηκά για να μην φτάσουν τα manga... παρόλα αυτά one piece>naruto>bleach
soturin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 one piece -> επική περιπέτεια, ποτέ δεν ξέρεις τι περιμένεις, το καλύτερο χιούμορ naruto -> πολύ προσεγμένο story αλλά πολύ emo το καταντήσαμε bleach -> άλλο ένα με super μάχες και abilities πράγμα που είναι αρκετά στυλιζαρισμένο επίσης
gherudos Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Παίδες η σκηνή με ΤΟ "μανιτάρι" ήταν όλα τα λεφτά έτσι;
kazak-hool Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 μόνο και μόνο που το λες ντρεικ φτάνει... το λεω με αρκετη δοση ειρωνειας
sugata Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Παίδες η σκηνή με ΤΟ "μανιτάρι" ήταν όλα τα λεφτά έτσι; σε ποιο επεισόδιο είσαι εσύ; αμέσως μετά το σουτ που τρώει ο luffy από τον kuma; αν ναι, νταξ, έχει τον απίστευτο χαβαλέ.
Stratis123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Γεια σσς και εγω βλεπω Anime!!!!! Εννοειται πως εχω πορωθει με One Piece! Και γουσταρω που δεν τρεωαρουν τιν ιστορια με μλκιες επισοδια οπως στο bleach!!! Τρελαινομαι για ατακες Luffy και Brook!!! Γαματη ιστορια.....και δεν κουραζει.....!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2009 να αρχίζεις να διαβάζεις manga
Danny7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 μπορει να μου καποιος εναν λογο που το manga με ξενερωνει τοσο πολυ ?!εχω δοκιμασει τοσες φορες να διαβασω και παρα ολα αυτα προτιμω να βλεπω μονο το anime και ας ξερω απο φιλους οτι το manga ειναι σε παρα παρα πολυ καλο σημειο!
sugata Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 ίσως να προτιμάς να βλέπεις την εικόνα να κινείται, παρά να τη βλέπεις στατική. simple as that. (τουλάχιστον για μένα, που manga δεν μπορώ να διαβάσω) από άτομα που το διαβάζουν, ξέρω ότι μετά περιμένουν πως και πως να δουν την απόδοση διαφόρων σκηνών με κίνηση.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 το σχέδιο του OP manga στα αρχικά chapters είναι αρκετά παλιό και η ποιότητα των scanlations αρκετά χαμηλή, ίσως να σε χαλάνε αυτά...πιο μετά όμως είναι awesomeness εκτός βέβαια αν μιλάς γενικά για manga...
seishirosakura Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 από άτομα που το διαβάζουν, ξέρω ότι μετά περιμένουν πως και πως να δουν την απόδοση διαφόρων σκηνών με κίνηση. Σε προσωπικό επίπεδο, δεν θα το έλεγα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2009 συμφωνώ, η φαντασία μου σε συνδιασμό με το manga με έχει υπερκαλύψει σε αυτό το θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα