freelancer Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Νέα και σχολια για το manga και την ομόνημη σειρά anime. Γράψτε τις απόψεις σας τις ερωτήσεις σας και ότι άλλο θέλετε. Το manga μπορείτε να το διαβάζετε εδώ http://www.onemanga.com/One_Piece/ και τα anime τα βρίσκετε εύκολα σε torrent. To manga αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο κεφάλαιο 556 που βγήκε την πέμπτη. Κάθε πέμπτη συνήθως βγαίνει καινούργιο , μερικές φορές αργεί λόγω μετάφρασης. Ίσως αν ενδιαφερθούν αρκετά άτομα να γίνει προσπάθεια μετάφρασης στα ελληνικά...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=198412&highlight=one+piece υπάρχει ήδη topic για το One Piece...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Το ειχα φτασει μεχρι το 100ο επεισοδειο αλλα μετα αρχισα να βλεπω HIMYM και το παρατησα. WIN Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2009 από BaLsAmoMenos
slipknot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Το εχια φτασει μεχρι το 100ο επεισοδειο αλλα μετα αρχισα να βλεπω HIMYM και το παρατησα. WIN True story. Winning High Five! κξφαλδα
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Το One piece παιζει να εχει περισσοτερο γελιο και απο το HIMYM... Και το λεω ενω ειμαι φανατικος του δευτερου.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξερω, δεν μου φαινεται και τοσο αστεια η γιαπωνεζικη γλωσσα. Περιεργη μπορει, αστεια οχι.
slipknot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είναι αστεία η γλώσσα αλλά τα διάφορα περιστατικά που συμβαίνουν στο anime.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 το OP δεν είναι αστείο, είναι ΕΠΟΣ! τέλος...
BaLsAmoMenos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν είναι αστεία η γλώσσα αλλά τα διάφορα περιστατικά που συμβαίνουν στο anime. Σαφως και ηταν ειρωνικο το ποστ μου. Και emoticon εβαλα, τι αλλο επρεπε να κανω? Το μονο αστειο που μπορω να βρω ειναι η γλωσσα στο anime. Μαλλον ..MementoMori.., δεν εισαι και τοσο φαν του HIMYM για να λες οτι το OnePiece ειναι πιο αστειο. Ασε που σαν επιθεση στην αμερικανικη σειρα φανηκε οτι εκανες με το ποστ σου.
..MementoMori.. Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Παρ'το πισω γιατι θα σου στειλω ιο με pm Το οτι ειμαι φαν φαινεται και απο το banneρακι που εφτιαξα οταν περιμενα το Darkfall για το forum του.
seishirosakura Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 "We are the knights who say.. you're fired" Δεν έχω δει τα άνιμε παρα μόνο πριν πολλά πολλά χρόνια. Τώρα πλέον manga. Δε θα έλεγα ότι είναι και τόσο αστειο - απλώς τα σπάει. Barney ftw ρε.
undi13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 το OP δεν είναι αστείο, είναι ΕΠΟΣ! τέλος... +11111!!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 άλλη μια βδομάδα χωρίς chapter...
kazak-hool Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ξερω τι λετε τι πιστευετε ... αλλα το ντρεικ ειναι πολυ μουφα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα