Προς το περιεχόμενο

One Piece

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και για εμένα έχοντας τελειώσει την πρώτη σεζόν, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η σκηνοθεσία και τα κοστούμια. Βγάζουν ένα αρκετά φθηνό οπτικό αποτέλεσμα, σαν να είναι παιδική παράσταση ειδικά οι fishmen. 

Με την υποκριτική γ'αυτό που είναι δεν είχα μεγάλο πρόβλημα.

Την είδα πολύ ευχάριστα πάντως τη σειρά και είμαι fan του franchise από το 2007, ενώ είμαι up to date στο anime και έχω φυσική συλλογή όλων των volumes του manga. Άλλαξαν πολλά από το original, αλλά θεωρώ πως κράτησαν την "ψυχή" του και αυτό μου αρκεί.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 804
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οκ, έφτασα αισίως 5ο επεισόδιο.

Sanji και Mihawk, ειδικά ο Mihawk όλα τα λεφτά. Και η μάχη με Ζορο καλή.

Τελικά η σειρά με έκανε έστω και λίγο να ενθουσιαστω.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Lotof said:

Λέτε η σειρά ν ακολουθήσει τα χνάρια του manga/anime ? 😝

Hide contents

Screenshot-2023-09-12-22-43-56-42-a23b20

Αν η σειρά συνεχίσει για όλα τα υπόλοιπα arcs (που δεν το νομίζω), τότε θα πρέπει να κόψουν ακόμα περισσότερα από το source material.

Αν δηλαδή για τα μικρά πρώτα arcs αφιέρωναν δυο επεισόδια, τότε για τα μεγαλύτερα θα πρέπει να αφιερώσουν 3-4 με ΜΕΓΑΛΕΣ περικοπές. Ακόμα κι έτσι, θα χρειαστούμε 10 σεζόν για να φτάσουμε στα τρέχοντα.

Είναι εφικτό, αλλά το Netflix δεν θα το υλοποιήσει γιατί σε μεταγενέστερες σεζόν θα αυξάνεται και το budget με όλα τα τρέλα που έχει εξιστορήσει ο Oda.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 1

οσο ο oda ειναι μεσα στο κολπο εχω ελπιδες...δεν ειμαι σιγουρος, αλλα εχω ελπιδες, αυτο μονο.
οπως ειδαμε οι showrunners θελανε να κανουν τα δικα τους...romance zoro+nami (την ωρα που το σωστο romance ειναι zoro+robin) 😛

Spoiler

Steven Maeda, the showrunner for the Netflix One Piece adaptation, stated that there will be no romance between anyone in the Straw Hat Crew in the show. This is due to Eiichiro Oda, the original mangaka of One Piece, putting his foot down about it. So any sparks that viewers may see between the characters will never come to be. [Thanks, TVGroove!]

According to TVGroove, many fans have noticed that Zoro (Mackenyu) and Nami (Emily Rudd) have a really strong onscreen chemistry. A lot of their interactions in scenes look like one of those couples that argue a lot, but still like each other. So viewers unfamiliar with the source material might think Zoro and Nami are supposed to be a couple. However, Oda did not want romance between the Crew, so there will be no live-action-only canon Zoro/Nami.

και βαλανε και τον garp απο την αρχη...oπου ο showrunner λεει

Spoiler

There were a couple of things that took some persuading, and if there is something that Oda san was really unhappy with, we found a way to change it. But there are some things that we tried and got into the show that initially he was gun-shy about. One of them was bringing up Garp as more of a present character in the first eight episodes

Apparently Oda wasn't too keen on adding the Garp plot to the LA at first and took quite a bit of persuading. Which I think good intuition since it seems to be the primary criticism of the series.

+ο usopp ειναι 4ος χαρακτηρας...ο chopper..κατσε μην κοπει τελειως

εξακολουθουν να ειναι το ιδιο στουντιο που εκανε το cowboy bebop...επισης απο την προσφατη ιστορια μας και το witcher και ο mando ξεκινησαν πολυ τιμια...και ειδαμε τι εγινε.
μικρο καλαθι για να μην απογοητευτουμε ασχημα

• Like 1

Ψιλοασχετο με το live action , αλλα υπαρχει καποιο ''guide'' με τι επεισοδια να δουμε ,αφαιροντας τα φιλερ τα οποια δεν εχουν καποιο νοημα στην πλοκη ; 

Θα ηθελα να το δω αλλα δεν υπαρχει χρονος για 1000+  επεισοδια...

18 minutes ago, noFEARgr said:

Ψιλοασχετο με το live action , αλλα υπαρχει καποιο ''guide'' με τι επεισοδια να δουμε ,αφαιροντας τα φιλερ τα οποια δεν εχουν καποιο νοημα στην πλοκη ; 

https://www.animefillerlist.com/shows/one-piece

• Like 1

34 minutes ago, noFEARgr said:

16 minutes ago, Charismo said:

Επίσης googlare το onepace το οποίο στην ουσία είναι μονταρισμένο το anime για να ακολουθεί το pace του manga. Έχουν ολοκληρώσει αρκετά  story Arcs μέχρι στιγμής (αν όχι όλα)

• Thanks 1

απλα να επισυμανω εδω πως ενω το g8 arc (196-206, 11 episodes) θεωρειται filler....παιζει να ειναι απο τα καλυτερα, στο one piece σιγουρα, αλλα και απο τα κλαυτερα filler σε anime γενικα....
δηλ δεν θα το παρελειπ προσωπικα...δεν ξερω αν πχ το one pace τα κανει απο 11 σε 6 πχ τα επεισοδια αλλα θεωρω πως αξιζει εστω και αν το βαλεις να παιζει  Χ1.5-2 ταχυτητα

• Like 1

Καλησπερα εχω δει 1,5 επεισοδιο απο το anime.Οταν μια σειρα εχει 1000 επεισοδια δε θεωρειται σαπουνοπερα;;Δε αντιλαμβανομαι γιατι τοσο ντορος γι αυτο το anime??Για να αποφυγουμε τα 1000 επεισοδια βλεπουμε τα manga canon σωστα καταλαβα;;Το onepace δ εχει ελληνικους υποτιτλους.Το manga πως και δ εχει κυκλοφορησει στα ελληνικα;;

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...