system Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Edit:Στο ciao.co.uk την έχει ως αναλογική την cannon??? :? Δεν το έλεγε στο perfectshop. Φιλμ και τέτοια;; :? Βγαίνει απο τη λίστα, συγγνώμη φίλε system. No problem. Ψηφιακή δεν θέλεις?
Freakster Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ψηφιακή και μια που να με καλύψει γενικά σε περίπτωση που έχω περισσότερες απαιτήσεις στο μέλλον. Ειδικότερα θέλω να έχει φακό κατάλληλο να φωτογραφίζω κτίσματα απο κοντά, ευρυγώνιο δλδ αν δεν κάνω λάθος. Απο ότι κατάλαβα όλες οι dslr το προσφέρουν αυτό. Αν υπάρχει και κάποια μικρότερη με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις, σε αυτό το εύρος τιμών.
dimip Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Πρόκειται να αγοράσω μια φωτογραφική μηχανή compact αυτές τις μέρες και έχω καταλήξει εδώ http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_sd900%2Coly_stylus1000%2Csony_dscn2&show=all ποια είναι η γνώμη σας; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Από αυτές που σκέφτεσαι εγώ θα διάλεγα αυτήν http://www.dpreview.com/reviews/fujifilmf31fd/ που ξεχωρίζει από τον σωρό (την έχω ήδη και δεν συγκρίνεται με καμία στην κατηγορία της) φώτο κοίτα και εδώ http://picasaweb.google.com/foivosloxias/FujiFinepixF31fdSamples τιμή εδώ http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=227_263&products_id=2516
dimip Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά τον χαοσατε τον ανθρωπό, μια μηχανή ήθελε να πάρει όχι 100!Σαν επαγγελματίας, πιστεύω πως ισύουν τα εξής: Οι Sony (ειδικά ή W200) και οι Samgsung εχoυν τους καλύτερους αισθητήρες (δοκιμασμένο) και φακούς Carl Zeiss και Schneider.H δευτερη έχει έξυπνο αλλά δυσχροιστό μενού! Οι Canon έχουν θόρυβο και έιναι άχρηστες! Οι Olympus εχουν xD καρτες που είναι δυσχριστες! Οι Panasonic και οι Casio δεν έχουν λόγο υπαρξης! Η Nikon εχουν τις καλύτερες επαγγελματικές! Διαλέγεις και περνεις όπα σιγά από τα μοντέλα που έχει στο αρχικό πόστ, καταλαβαίνουμε ότι ψάχνει μηχανή compact ή ultra compact. και η Panasonic Casio σε αυτή την κατηγορία είναι πολύ καλύτερες απο Nikon άκου εκεί δεν έχουν λόγο ύπαρξης!!!! Την Fuji που σε αυτήν την κατηγορία παίζει μονή της F30 F31fd δεν αναφέρετε καν ως φίρμα δεν την γνωρίζεις ως επαγγελματίας που είσαι ή δεν είναι καν άξια αναφοράς? ps.μην το παίρνεις προσωπικά αλλά από επαγγελματίες εκφράσεις του στυλ(Οι Panasonic και οι Casio δεν έχουν λόγο ύπαρξης!) χωρίς να τεκμηριώνονται μόνο αστείες μπορούν να θεωρηθούν
SGP Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ναι, άλλη κατηγορία. Βρέθηκα και εγώ στο ίδιο δίλλημα πρόσφατα και δεν το μετανιώνω λεπτό. Εκπληκτική μηχανή. Πάντως εξαρτάται η απόφαση και από το αν έχεις είδη κάποιους φακούς... Δες samples μου άμα θες εδώ: http://www.flickr.com/photos/stephenpougas/
Freakster Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Ασχετο, αλλα πηγα απο το πλαισιο για πληκτρολογιο και εφυγα με την canon ixus 75! Πολύ πολύ ωραία! Ελπίζω να αποδίδει και καλά όπως διάβασα τώρα θα μου πεις τι σχεση εχει με τις προηγουμενες για τις οποιες ενδιαφερομουν; Τις ειδα τις αλλες και δεν ειχα ιδεα οτι μιλάγαμε για τετοιο μεγεθος. Εντάξει δεν τις ήθελα τσέπης αλλά όχι και δυο τσαντάκια μόνο για μια μηχανή. Ερασιτέχνης σπικιν.
SGP Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 εραστιτέχνης είμαι και κουβαλάω γκομούτσα 2 κιλά. Εσύ ευκαιριακός φωτογράφος είσαι.
aspirin Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2007 Επειδή θέλω να ρίξω την παράγγελία μου μέχρι το βράδυ το αργότερο, πείτε μου ποιά είναι καλυτερη ψηφιακη μηχανή μέχρι 130ευρώ μέγιστο? Έχω βάλει στο μάτι την canon powershot 460. Είναι καλή για τα λεφτά της?
xelonas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Καλημερα Ασχετος παντελως με τις ψηφ.μηχανες σκεφτομαι να αγορασω μια και θελω την βοηθεια σας(εσπασε η προηγουμενη που ειχα με φιλμ) Με ενδιαφερουν μηχανες μεχρι 200ευρω ευκολια χρησης (οχι πολλα πολλα) να αποθηκευει video kai .jpeg photo και να εχει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ συμβατοτητα με το PSP kai to PS3 καρτα αποθηκευσης pro duo και εαν υπαρχει διαφορα για HDtv Εαν μπορειτε δωστε μου και sites για online αγορα Ευχαριστω
Freakster Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ΚαλημεραΑσχετος παντελως με τις ψηφ.μηχανες σκεφτομαι να αγορασω μια και θελω την βοηθεια σας(εσπασε η προηγουμενη που ειχα με φιλμ) Με ενδιαφερουν μηχανες μεχρι 200ευρω ευκολια χρησης (οχι πολλα πολλα) να αποθηκευει video kai .jpeg photo και να εχει ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ συμβατοτητα με το PSP kai to PS3 καρτα αποθηκευσης pro duo και εαν υπαρχει διαφορα για HDtv Εαν μπορειτε δωστε μου και sites για online αγορα Ευχαριστω ριξε μια ματια στις τελευταιες sony H απάντηση προηγήθηκε της ερώτησης :grin:
xelonas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Οντως γιατι και εγω ετσι το βλεπω Ομως απο που???και ποια να παρω γιατι απο οτι βλεπω μονο η sony εχει μνημες στις καμερες pro-duo Οσο για συμβατοτητα με pc kai ps3 ποια προτεινετε ??usb kai HDtv ??? Καποιος που εχει θεσει αυτα τα κριτηρια και εχει αγορασει ας μου πει και για online αγορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.