Προς το περιεχόμενο

ερώτηση για forthnet

Vasvol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

Εαν κάνω σήμερα αίτηση σύνδεσης στο double play της forthnet,όντας ήδη συνδρομητής πότε είναι σύμφωνα με την εμπειρεία σας ο χρόνος σύνδεσης ή ο χρόνος διακοπής της σύνδεσης για να επανασυνδεθώ ?εννοώ σε ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρείας.

ευχαριστώ

Περττό να πω ότι με όλα αυτά που διαβάζουμε δεν μπορείς να εμπιστευτείς τις εταιρείες στις απαντήσεις της ίδιας εταιρείας!!!!

Δημοσ.

ειναι για τρελλα.ευτυχώς ανανέωσα την σύνδεση μόνο για 6 μήνες!!!!

ευχαριστώ,αν και σε βλέπω απαισιόδοξο

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ο χρονος διακοπής με την προηγουμενη εταιρεια ειναι περιπου 1 μηνα μετα θα μεινεις και 10 μερες χωρις τηλ μιλαμε για να βαλεις το 2play

Δημοσ.

Εγώ παντως μέσα σε 2 βδομάδεα από την αίτηση είχα παροχή double play με μια διακοπή2-3 ημερών...όλα καλά εκτόσ από το εξής:γραφει ότι συνδέομαι με 12Mbps αντί 24(έστω ονομαστικά, δεν ζητάω πραγματικα) και δεν ξέρω τι σξμαίνει αυτο...

Δημοσ.

παντως με τις νεες ρυθμίσεις της ΕΕΤΤ δε θα πρέπει να διακοπεί ούτε η γραμμή ούτε το internet.

Ελπίζω το καλύτερο για όλους μας.

Δημοσ.

κοιτα φιλε Vasvol η ΕΕΤΤ ειναι για τον π...ο, εκει την εχουν γραμμενη ολοι, ειναι οπως η επιτροπη ανταγωνισμου με τους κουμπαρους κλπ. Η αληθεια ειναι οτι η διακοπή απο την Forthnet γινεται αλλα παιζει ανα περιοχη. Το λιγοτερο ειναι μερικες ωρες το περισσοτερο 15 μερες, μετα ολα δουλευουν αψογα. Να το εχετε υποψιν οταν κανετε αιτηση γιατι αυτοι λενε απο 2 εως 24 ωρες αλλα κατι τετοιο δεν ισχυει. Εμενα με πηραν τηλεφωνο (αφου ειχα 8 ημερε χωρις σταθερο) στο κιντηο να μου ζητησουν συγνωμη και οτι φταιει ο ΟΤΕ για τη βλαβη. Το τηλ ειχε ερθει απο το πρωι και αυτοι το βραδυ νομιζαν οτι ειχα ακομα βλαβη. Ενταξει αυτα ειναι πταισματα σε σχεση με αλλα εγκληματα που κανουν αλλοι π.χ Teledome

Δημοσ.

Εμένα ενεργοποιήθηκε μετά από 3,5 μήνες. Στην αρχή δούλευαν όλα "ρολόι" αλλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχω τρομερά προβλήματα με τη τηλεφωνική γραμμή. Στην ουσία δεν έχω τηλέφωνο.

Π.χ. καλώ έναν αριθμό και απαντούν δύο διαφορετικοί άνθρωποι... καλόοοο!!! Τις περισσότερες φορές όμως όταν σηκώσω το ακουστικό ακούγεται ένα βουητό πολλών db... Το internet κατά τα άλλα πάει "σφαίρα".

Σκέτη απογοήτευση...:twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...