Sadamiraq Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Λοιπον στις δυο μερες που εχω γραφτει εχω καταλαβει οτι υπαρχουν πολυ ψαγμενα ατομα στο φορουν και οσο ειδικο να θεωρω τον εαυτο εχω ενα προβλημα με το bootarisma των XP που με ταλαιπωρει εδω και μηνες και δεν μπορω να το βρω γιαυτο σκεφτηκα οτι μπορει καποιος να βοηθησει ακουστε λοιπον. Π.Χ Μετα απο φορματ οταν bootaroun τα ΧΡ μετα το φορτωμα βγαζει μαυρη οθονη για λεπτο περιπου και μετα βγαζει την μλε οθονη υποδοχης.Τελευταια καταλαβα οτι μολις αναβαθμιζω τα USB σε USB 2.00 τοτε το παθαινει αυτο ετσι καταλαβα τουλαχιστον.Πριν μια βδομαδα ειχα παει το πισι σε εναν φιλο και μολις το συνδεσα στην οθονη του φιλου μου εκανε κανονικο φορτωμα χωρις μαυρη οθονη.Την παω σπιτι τα ιδια παλι. Δηλαδη τι μπορει να εχει? Ελεως δλδ.Οποιαδηποτε βοηθεια ειναι χρησιμη
washcloud Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 etsi pou ta les kati paizei me thn o8onh sou...(an kai emena toulaxiston mou fainetai poly periergo). dokimase na katevaseis driver ap to site ths.
Sadamiraq Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Πολυ περιεργο δεν λες τιποτα το θεμα ειναι οτι το επαθε αυτο ξαφνικα.Αφου ο υπολογιστης στελνει το σημα και η οθονη το δειχνει δεν πιστευω να επηρεαζει το πισι τεσπα θα δοκιμασω με τους driver γιατι ποτε δεν ξερεις η λυση ερχεται απο τα πιο απιθανα σημεια.Τhanks.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.