miha Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 έχω τα vista 64bit έκδοση η νεότερη 6000. Όμως όταν μπουτάρω κανονικά απο το cd και πάω να κάνω format το φορμάτ το κάνει σε μερικά δευτρόλεπτα μόνο.Πρέπει να κάνω κάτι άλλο??Μπας και πρέπει μετά το φορμάτ να κάνω και delete???Επίσης μου κάνει σχετικά γρήγορα την εγκατάσταση. Κατα τα άλλα όλα οκ πολυ τέλειο λειτουργικό κανένα πρόβλημα και καμια ασυμβατότητα. α!και κάτι ακόμα: ο serial των vista 32bit κάνει στα vista 64bit ? ευχαριστώ
pantelisgeor Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 i egkatastasi sta vista ginete arketa pio grigora apo ta xp ap'oti exo proseksei opote an leitourgoun kanonika min anisixeis.. oso gia to format den mporo na se voi8iso an kai ipo8eto o diskos tha svinei arketa pio grigora ap'oti grafei!
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Φαντασου ταλαιπωρια που εχεις φαει με εγκαταστασεις windows για να σου φαινεται σαν προβλημα η γρηγορη εγκατασταση των vista.Αφου λειρουργουν μια χαρα,μην απορεις.:wink: Οσο για το serial,εχω την εντυπωση πως λειτουργει,αρκει να ειναι η αντιστοιχη εκδοση σε 64bit(home32-->home64,premium32-->premium64 κλπ)
pusher Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Ίσως να υπάρχει επιλογή μεταξύ γρήγορου και αργού format. Ρίξε μια ματιά στις οδηγίες εγκατάστασης!
pantelisgeor Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 pia einai i diafora anamesa sto grigoro kai sto argo format?
tolis_01 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Το αργο κανει και check για bad sectors. Τα vista παντως κανουν αυτοματα γρηγορο. Δεν εχω βρει καποια επιλογη για αργο.
Gary_Kokkin Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Σε καθαρή εγκατάσταση τα Vista αργούν το ίδιο με τα XP,εκτός των Home,premium εκδόσεων.
johnfocus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 εγω να σας πω την αληθεια δεν εχω καταλαβει τι σοι format κανουν τα vista αφου σου δημιουργουνε φακελο με τα παλια windows(windows old)?Και εαν τα παλια windows ειχαν καποιον ιο τι γινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.