Προς το περιεχόμενο

Oblivion help

lotr_4_ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Η απορια μου αφορα το 360.Λοιπον, εχω εναν ορκ 28 lvl και φυσικα το strength μου ειναι στο 100.Ελα μου ομως που το encumbrance μου εχει κολλησει στο 500( Η μηπως αυτο ειναι το οριο?).Μηπως ξερει κανεις τι γινεται? υπαρχει κανα αντικειμενο μες το παιχνιδι που ανεβαζει το encumbrance? Παρακαλω βοηθηστε με ολοι εσεις οι φανατικοι oblivionαδες.

Δημοσ.

Το encumbrance ειναι παντα πενταπλασιο του strength. Πρεπει λοιπον να βρεις, να αγοαρασεις ή να κατασκευασεις πανοπλιες ή ρουχα με "fortify strengh" ή "feather". Επισης μπορεις να φτιαξεις ή να αγορασεις spells με "fortify strengh" ή "feather" και να τα ασκεις συνεχεια οταν εισαι υπερβαρος.

Εγω εχω ενα high elf με strengh 100 και με τα συναφη ρουχα, δαχτυλιδια και spells το encumbrance φτανει στα 2100.

Δημοσ.
Το encumbrance ειναι παντα πενταπλασιο του strength. Πρεπει λοιπον να βρεις, να αγοαρασεις ή να κατασκευασεις πανοπλιες ή ρουχα με "fortify strengh" ή "feather". Επισης μπορεις να φτιαξεις ή να αγορασεις spells με "fortify strengh" ή "feather" και να τα ασκεις συνεχεια οταν εισαι υπερβαρος.

Εγω εχω ενα high elf με strengh 100 και με τα συναφη ρουχα, δαχτυλιδια και spells το encumbrance φτανει στα 2100.

Ασε τα Oblivion Κωστακη,Forza εμαθες;Γιατι ψαχνω καναν καλο...:mrgreen:

Δημοσ.

Exe yp' opsin sou omws oti to encumbrance apo kapoio shmeio kai meta tou game de se polynoiazei giati den exeis pleon arketa lefta gia na exeis oti thes kai de se noiazei na kouvalas loot. Epomenws einai xrhsimotero na xrhsimopoieis ta armor kai ta rings pou foras gia pio xrhsima pragmata opws to fortify inteligence, to resist magic klp. Epishs kalo einai an de to exeis kanei hdh na xeskartareis sto spiti sou oti savoura exeis pou de xrhsimopoieis (akoma kai votana kai vivlia boroun na kanoun diafora an de ta exeis xeskartarei pote).

p.s. ayxanontas to strength panw apo to 100 ayxaneis mono to encumbrance kai oxi to poso kala varas - enw ayxanontas to inteligence exeis parapanw magicka ara exeis th dynatothta gia perisotera/dynatotera spells

Δημοσ.
Exe yp' opsin sou omws oti to encumbrance apo kapoio shmeio kai meta tou game de se polynoiazei giati den exeis pleon arketa lefta gia na exeis oti thes kai de se noiazei na kouvalas loot. Epomenws einai xrhsimotero na xrhsimopoieis ta armor kai ta rings pou foras gia pio xrhsima pragmata opws to fortify inteligence, to resist magic klp. Epishs kalo einai an de to exeis kanei hdh na xeskartareis sto spiti sou oti savoura exeis pou de xrhsimopoieis (akoma kai votana kai vivlia boroun na kanoun diafora an de ta exeis xeskartarei pote).

p.s. ayxanontas to strength panw apo to 100 ayxaneis mono to encumbrance kai oxi to poso kala varas - enw ayxanontas to inteligence exeis parapanw magicka ara exeis th dynatothta gia perisotera/dynatotera spells

Εχε υποψην σου οτι απ'τη στιγμη που γινεσε Arch Mage χ3ζεσ3 στο ταληρο (εχω πανω απο 1 μυριο στην τσεπη).

Το strengh αυξανει και τη δυναμη των χτυπηματων.

Ποσο να παω την Magika; Πεντακοσαρισε πια.

Εγω δεν χρησιμοποιω πανοπλιες και δαχτυλιδια για strengh και feather, απλα ενα παραδειγμα εδωσα στο παλικαρι. Φοραω ρουχα και χρυσαφικα που μου εχουν φτασει το Reflect damage στο 105%.

Δεν με ακουμπαει τιποτα.

Φιλικα, Κωστας.

Δημοσ.
Εχε υποψην σου οτι απ'τη στιγμη που γινεσε Arch Mage χ3ζεσ3 στο ταληρο (εχω πανω απο 1 μυριο στην τσεπη).

Το strengh αυξανει και τη δυναμη των χτυπηματων.

Ποσο να παω την Magika; Πεντακοσαρισε πια.

Εγω δεν χρησιμοποιω πανοπλιες και δαχτυλιδια για strengh και feather, απλα ενα παραδειγμα εδωσα στο παλικαρι. Φοραω ρουχα και χρυσαφικα που μου εχουν φτασει το Reflect damage στο 105%.

Δεν με ακουμπαει τιποτα.

Φιλικα, Κωστας.

Βασικά στο παιδί που ρώτησε είπα να τα έχει υπ' όψην του :P

p.s. to strength μετά από τα 100 δεν αυξάνει την δύναμη των χττυπημάτων

Δημοσ.

Λοιπον....ζηταω απεγνωσμενα βοηθεια αλλα αυτη τη φορα δεν εχω καποια απορια οπως την προηγουμενη φορα(δυστυχως).Πριν λιγες ωρες εκανα την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Μ*****Α που εχω κανει μεχρι στιγμης στο oblivion(δεν εχω κανει και πολλες).Κρατηθητε....πεταξα το skeleton key!!!! Οσοι ξερετε περι τεινος προκειται τωρα θα γελατε μαζι μου και καλα θα κανετε.Για την ακριβεια ημουνα κοντα σε μια οχθη, νομιζω απεναντι απ'την Imperial city διπλα σε μια μεγαλη γεφυρα και ειχα ανοιξει το journal μου για να κανω drop σε κατι φθηνα κοσμηματα που ειχα βρει νωριτερα σε ενα dungeon.Αντι ομως να πεταξω τα χαζοκοσμηματα πεταξα το skeleton key και επεσε μεσα στη θαλασσα.Στο σημειο που στεκομουνα το νερο βαθαινε αποτομα και το S.K. χαθηκε στο βυθο.Εψαχνα περιπου μια(πραγματικη)ωρα κατω απ΄το βυθο αλλα τπτ.Υπαρχει περιπτωση να το ξαναβρω? Εχει κανει κανεις απο σας τετοια Μ*****Α? Βεβαια δε μου ειναι τελειως απαραιτητο γιατι εχω περιπου 230 lockpicks και το securiti lvl μου ειναι γυρω στο 75-80 αλλα....

Δημοσ.
Δυστυχως το τελευταιο autosave εγινε αφου το εχασα.

Τοτε ξεχνα το σκελετοκλειδο και πανε φτιαξε ενα spell "Open very hard lock", βαλτο και hotkey και εισαι comple.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση ρε παιδιά?

Λίγο αρχάρια αλλά πώς μπορείς να κάνεις charge τα όπλα σου , swords, axes κλπ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...