Wise_One Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα σας. Βρίσκομαι στην εξής κατάσταση. Πριν 3 μέρες αγόρασα από γνωστό κατάστημα το HP Pavilion dv6520ea με προεγκατεστημένα τα Vista. Το πρόβλημα λοιπόν που προκύπτει είναι ότι τα προγράμματα που δουλεύουμε στη σχολή δεν είναι συμβατά με το νέο λειτουργικό. Ψάχνω λοιπόν τρόπους να βάλω τα ΧΡ στο φορητό. Το θέμα του partitioning με ενοχλεί κάπως (αν και το χω κάνει μόνος μου, τώρα με τα Vista ψιλοφοβάμαι). Μου πρότεινε λοιπόν κάποιος τη λύση των virtual machines. Ούτε πειράζω τον σκληρό ούτε υπάρχει φόβος να γίνει κάτι με τα Vista. Βρήκα σε περιοδικό τον τρόπο ακριβώς με τον οποίο θα εγκαταστήσω/ρυθμίσω το Virtual PC. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν 100% μπορώ να κάνω ό,τι θα έκανα σε κανονική εγκατάσταση των ΧΡ. Ρωτάω γιατί καθώς πρέπει να εγκαταστήσω κάποιους compilers για προγραμματισμό, θα πρέπει να επέμβω στις Μεταβλητές Περιβάλλοντος και ν' αλλάξω το Path. Επομένως αυτά. Εχει που έχει πολλή ζέστη, ελπίζω να μη σας κούρασα παρ' όλο το μέγεθος του post μου. Απλά όπως καταλαβαίνετε το φορητό τον πήρα για τη σχολή, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει και μεγάλη πρόοδος...
manosmad Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 είναι πλήρεις οι δυνατότητες του λειτουργικού σε αυτή τη μορφή, μνήμη πρεπει όμως να έχεις πάρα πολύ!!! Η microsoft εβγαλε ενα αντίστοιχο πρόγραμμα ultimate extras
Wise_One Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 1GB μνήμη έχω. Κι εγώ νομίζω ότι είναι λίγο... Αν κάθε φορά πριν τρέξω το VM βάλω Vista σε Μέγιστη Απόδοση και μετά και τα ΧΡ σε Μέγιστη Απόδοση δε θα γίνει τίποτα;
tsakonas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 na ftiakseis ena mikro partition kai na valeis ekei mesa ta XP kai epeidh tha sou xalasei to boot , to ftiaxneis mesa apta XP me ena vista boot manager.
Wise_One Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Κι εγώ αυτό σκέφτηκα αρχικά αλλά μου είπαν ότι ίσως "χτυπήσουν" τα Vista, ίσως και να μην αναγνωρίζονται πόσες συσκευές. Εγώ σκοπεύω αύριο να δοκιμάσω την εικονική μηχανή. Αν δώ ότι αργεί πολύ, ίσως να κάνω και το partition. Αν εν τω μεταξύ έχετε επιπλέον σχόλια, καλοδεχούμενα.
tsakonas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 na xthphsoun ti? ....sou eipa to mono provlima einai to boot pou ftiaxnete se ena lepto....tpt allo de xtupaei...se allo partition tha nai outws i allws...
Wise_One Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Παίδες το δοκίμασα με Virtual PC και δούλεψε μια χαρά! Θα δοκιμάσω να εγκαταστήσω και προγράμματα κλπ και θα ενημερώσω...
pankou Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μπορείς να δώσεις μερικές οδηγίες για το πως λειτουργεί το Virtual PC; Και εγώ έχω εγκαταστήσει τα vista αλλά έχω πολλά προβλήματα με τις εφαρμόγές και ψάχνω εναλλακτικές μεθόδους.
tsakonas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 to oti pezei, pezei...apla trwei polu mnhmh...outws i allws ta vista trwne mnhmh....oti menei to trwei to VPC.
Wise_One Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Ναι δεν αποκλείεται. Βέβαια δεν είδα κάποια καθυστέρηση. Εβαλα και τα ΧΡ σε Βέλτιστη Απόδοση. Θα δείξει αργότερα, μιας κι ακόμα δεν έχω βάλει και τπτ προγράμματα στα ΧΡ. @pankou: Αύριο θα κάτσω και θα ετοιμάσω έναν οδηγό που εξηγεί για το Virtual PC και κάποια άλλα πράγματα που χρειάζονται ώστε να μη χρειάζεται κάποιος να τα ψάχνει στο Ιντερνετ ή στη Βοήθεια του προγράμματος. Θα σου στείλω pm όταν το τελειώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.