madwolf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Γεια σας παιδια νεο μελος και θελω να σας κανω μια ερωτηση... Κατεβασα το live cd ubuntu και προσπαθησα να το ξεκινησω στο pc μου.. Κανω κανονικα boot απο cd και παταω live cd και αρχιζει να γεμιζει η μπαρα, και καποια στιγμη σταματαει και δεν γινεται τιποτα.. Αρχικα νομιζα πως φταιει που εγραψα το cd με μεγαλη ταχθτητα αλλα σε αλλα 3 pc δουλεψε κανονικα.. Πριν λιγο κατεβασα και το cd του PClinuxOS και παλι τα ιδια.. Σε ολα τα cd των windows κανει κανονικα boot..μονο με τα cd του linux εχω προβλημα.. Μπας και ξερει κανεις τιποτα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madwolf Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δεν γνωριζει κανενας τιποτα ε?? Μηπως υπαρχει καποιος αλλος τρόπος για να κανω την εγκατασταση(χωρις να ξεκινησω δλδ απο το live cd)?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsatsar Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Πες μας χαρακτηριστικα για το PC σου.... Ιδίως αν εχεις κάποια ασύρματη κάρτα επάνω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 madwolf καλώς ήρθες στο linux ! πάτα esc ή F1 κατά την εγκατάσταση του livecd για να βλέπεις μηνύματα, οπότε θα δείς που σταματάει ή στις επιλογές, διάλεξε safe vga (κάτι τέτοιο) και μας λές το αποτέλεσμα. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madwolf Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 παιδια βρηκα το προβλημα..τωρα θα ψαξω για την λυση του οποτε αν ξερει καποιος κατι.. Το θεμα ειναι λοιπον οτι εγω εχω καποιο προβλημα με τους sata δισκους και την mobo μου.Δηλαδη πριν κανω εγκατασταση τα win xp για παραδειγμα βαζω την δισκετα με τους drivers για να αναγνωρισει τους δισκους μου. Τωρα θα κοιταξω για drivers για linux που νομιζω πως υπαρχουν και βλεπουμε.. Αν καποιος ειχε το ιδιο προβλημα και το ελυσε ας το πει και σε μενα μην κουραζομαι αδικα τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madwolf Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 τελικα λαθος μου παιδια αφου ακομα και χωρις δισκο ξεκιναει ενα live cd οποτε αλλου το προβλημα και ξανα απ την αρχη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 κάνε αυτό που σου είπε ο gtroza πιο πάνω για να δούμε τι σου εμφανίζει όταν σου κολάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.