tempo Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 καλησπέρα, επειδή θέλω να κάνω κάποιες αλλαγές στο site μου θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να απαντήσει στο παρακάτω.... υπάρχουν πολλά forum (free ή όχι) τα οποία πάνω-κάτω γνωρίζω. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν υπάρχει κάποιο forum που να σου δίνει τη δυνατότητα να ορίζεις πχ 10 πεδία τα οποία θα συμπληρώνονται κάθε φορά που θα ανοίγει κάποιο θέμα. Για παράδειγμα όταν θέλει κάποιος να ανοίξει ένα θέμα με τίτλο "ερώτηση για τον υπολογιστή μου" να υπάρχουν πεδία στα οποία θα αναφέρει πχ τον επεξεργαστή του, την κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό κλπ. Εννοείται ότι τα πεδία αυτά θα μπορεί να τα καθορίζει ο administrator του site και του forum. γνωρίζετε κάτι τέτοιο? έστω κάποιο module ή hack για τα γνωστά forum? ευχαριστώ πολύ.
giannis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 ayto mporei na ginei kanontas edit to template pou xrisimopoiei gia to new topic kai orizeis ekei kapoia standart. Aytos einai enas aplos tropos. To mono kako einai oti ayto tha vgenei gia kathe neo thread.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.