Sadman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Λοιπον εχω εναν 80GB σκληρο σε ενα PC(οχι αυτο της υπογραφης μου) και τελοσπα θελω να κανω ενα διαμερισμα με γραμμα D και αυτος ειναισε C.Γινεται αυτο χωρις να κανω format?? Αν ναι πως πειτε μου.
dks_1979 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Από τα Windows όχι. Χρειάζεσαι άλλο πρόγραμμα, υπάρχουν πολλά που το κάνουν. Ένα πολύ καλό είναι το partition magic.
Sadman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 ok thx.Tha to dokimaso to partition magik. PS:Dokimase kai apo to DOS alla exe iginei eidi ena diamerisma gia olo ton disko telospa tha ta bloepso thx
sougiannis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 δεξί κλικ στο my computer->manage->disk management->(dialegeis to disko pou thes)->right click->change drive letter and path..
Sadman Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 λοιπον δοκιμασα ολα αυτα και μεσα απο το DOS αλλα δν λεει να αλλαξει το γραμμα ουτε να κανει patrition.Λοιπον δν κανει πρωτον γτ το πρωτο διαμερισμα(και το μονο) πιανει ολο τον χορο και δευτερον δν αλλαζει το γραμμα γτ σε αυτο τον σκληρο εχω τα windows εκεινου του PC. Καμια αλλη ιδεα??
dks_1979 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Η Microsoft γενικώς (είτε Windows είτε DOS είτε οτιδήποτε) δεν έχει πουθενά αυτή τη δυνατότητα. Δοκίμασε με άλλα προγράμματα όπως σου είπα. Ψάξε λίγο στο φίλο μας τον γούγλη, θα βρεις πολλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.