panagiotis1976 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα , αυτή η ψύκτρα της ζαλμάν η CNPS7000B-ALCu, την οποία την είχα σε ένα σόκετ 478 παλαιότερα, κάνει λέτε για το σόκετ αμ2 το καινούργιο( δηλ. το αμ2 940 σε 64χ2 cpu's; Στο μάνιουαλ της ( το έντυπο) που έχω, γράφει ότι έχει συμβατότητα και με 940 σόκετ( βέβαια έχω και τα ανταπτοράκια που 'ναι για την πατέντα). Από την άλλη πλευρά όταν μπήκα στον ιστότοπο της εταιρίας, δεν είδα να αναφέρει συμβατότητα με 940 σοκ. Τέλός επειδή στο συγκεκριμένο θέμα δεν είμαι γνώστης, υπήρχε αμ2 σόκετ παλιότερο κι τώρα καινούργιο με τα ντούαλ κόρε δηλ.; Γιατί λογικά εάν είναι έτσι δε θα ταιριάζει.. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας, Φιλικά Πάνος
panagiotis1976 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 lol, από ότι είδα δεν ταιριάζει σωστά, ακουμπάει σε όλο το ζαλμάν ο επεξεργαστής, οπότε δε θα το διακυνδινεύσω( δηλαδή ακουμπάει- καλύπτει τα σημεία της ζαλμάν που αρχίζει το σπύρωμα, αυτό που είναι σαν λουλούδι και ανεβαίνει και καλύπτει την ψύκτρα γύρω γύρω. Ο επεξεργαστής που έχω είναι ο αμδ 5200+ Πάντος άμα υπάρχει καμιά απόψη ή εμπειρία ευπρόσδεκτες....
george_o/c Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα , αυτή η ψύκτρα της ζαλμάν η CNPS7000B-ALCu, την οποία την είχα σε ένα σόκετ 478 παλαιότερα, κάνει λέτε για το σόκετ αμ2 το καινούργιο δηλ. το αμ2 940 σε 64χ2 cpu's; Τέλός επειδή στο συγκεκριμένο θέμα δεν είμαι γνώστης, υπήρχε αμ2 σόκετ παλιότερο κι τώρα καινούργιο με τα ντούαλ κόρε δηλ.; Γιατί λογικά εάν είναι έτσι δε θα ταιριάζει... Eιλικρινά δεν καταλαβαίνω γρι από ό,τι λες... Άλλο το AM2 άλλο το 940 (Opteron). Πάντως αν κατάλαβα καλά εννοείς αν η 7000 μπαίνει και σε AM2? Όχι δυστυχώς κάνει μέχρι και σε 940 :sad: Δες εδώ Αν θες να την χρησιμοποιήσεις σε AM2 ίσως υπάρχει κάποιος adapter αλλά δεν είμαι σίγουρος. Αυτό τώρα που αναφέρεις για τους Dual Core, μάλλον εννοείς C2D. Στην περίπτωση αυτή λογικά μπαίνει και σε C2D απλά πρέπει να χρησιμοποιήσεις και αυτό :wink: Και για να εξηγούμαστε άλλο το AM2 socket της AMD για τους Athlon X2 και άλλο το LGA775 της Intel για P4 64bit, Pentium D, C2D
panagiotis1976 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μαν, από την στιγμή που δεν κατάλαβες, η απάντηση που μου έδωσες είναι φλού, βοηθάει όμως λίγο σε κάποια σημεία..
panagiotis1976 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Θα το κοιτάξω λίγω ακόμα πρακτικά πάντως με κάτι ανταπτοράκια που έχει μέσα η συσκευασία..
panagiotis1976 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Τελικά άφησα την μαμίσια ψύκτρα. Έχω να συμβουλέψω πως άμα δεν είμαστε σίγουροι για κάποια εξαρτήματα καλύτερα να μην τα βάζουμε επειδή μπορεί να γίνει ζημιά.(Για πολύ λίγο δεν ταίριαζε στο μέγεθος, δεν την επικάλυπτε την cpu σωστά).Οπότε η μαμίσια, συνεχίζει to keep up the good work( η amd ωραίες ψύκτρες παρέχει, κι σχετικά αθόρυβες). Πάντος, george o/c, ξέρεις, άμα ξεκινάς την πρόταση σε κάποιον, ότι δεν καταλαβαίνω γρί από ότι μου λες, δεν είναι τόσο ενθαρυντικό, και δεν θα έπρεπε να αποπέρνουμε κάποιον που προσπαθεί να ξαναμπεί στο τριπ των υπολογιστών μετά απο καιρό.. Φιλικά, Πάνος
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 26 Ιουνίου 2007 Oχι ρε συ... Ειχα την CNPS 7000 AL/CU- LED στον 3500+ (s939, ιδιο σε μεγεθος το καπακι του επεξεργαστη... τεραστιο!, αλλα μια χαρα επιασε και κανει τη δουλεια του )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.