Προς το περιεχόμενο

Athlon64 X2 6000+ ή Quad Core Q6600;

Remali-R-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to thema re paidia ine oti o dipirinos den xrisimopiiete pliros poso malon o tetrapirinos.sigoura ine kaliteros.ala i vasiki tou eykolia ine oti tha mporis na kanis poli kala 2 varies i kai 3 efarmoges xoris na kolai to sistima.ala ti dedomeni stigmi pou den iparxoun programata oste na doulevoun tous 2 core i 4core tote den ine tromeri i diafora.ego gia paradigma exo ton 6000amd ala kano mia metatropi me convertx to dvd litourgi ton 1 pirina an douleve tous 2 tha itan fovero.akoma kalitero tous 4.kai gia na katalisko poli kaliteros o c2d idika o tetrapirinos ala afti ti stigmi ine psiloipervoli.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρώτα απʼ ʽόλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές σας και που εκφράσατε την άποψη σας.

Το Link του “Μπάρμπα-Θωμά” όπως ανάφεραν δύο χρήστες ήταν πολύ διαφωτιστικό. Έψαχνα κάτι τέτοιο.

Τελικά απʼ ότι φαίνεται ο quad είναι σαφώς καλύτερος από τον 6000+ αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα εκμεταλλεύεται και τους 4 πυρήνες. Δε γνωρίζω πως θα μπορούσα να κάνω τον quad να τα δίνει όλα.

Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο. Πως θα μπορούσα να γνωρίζω ότι ο quad θα εκμεταλλεύεται σωστά την ισχύ του; Πώς θα είμαι σίγουρος ότι θα δουλεύουν και οι 4 πυρήνες για καλύτερα αποτελέσματα;;;;

Μάλλον θα καταλήξω στον quad.

Ασχέτος αν είμαι fan των AMD. Αυτό πρέπει να μένει στην άκρη όταν μιλάμε για δουλειά και όχι για hobby J

Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Δημοσ.

στην επεξεργασια βιντεο τα δινει ολα. αλλα ακου τι πρωταση μου. παρε τωρα ενα πιο φτηνο 2πυρηνο κορ. σε λιγο καιρο που θα βγει ο περυν τσιμπα ενα κοματι. αυτο γιατι. ο περυν θα εχει νεο πακετο εντολων sse4 πραγμα που θα τον κανει ακομα πιο γρηγορο σε επεξεργασια βιντεο ;) τουλαχιστον αυτο εδειξαν οι πρωτες μετρισεις που ειχα δει πριν κατι μερες(δε ξερω ποσο παλιες ή/και εγκυρες ειναι αλλα πανω κατω αληθεια πρεπει να ηταν)

Δημοσ.

Παιδια να ρωτησω επι του θεματος....

Ολα καλα αυτα με τους διπυρηνους και τους τετραπυρηνους, οι σκληροι δισκοι ομως μπορουν να ακολουθησουν τις επιδοσεις τους? Φανταστειτε ενα προγραμμα να διαβαζει ενα τμημα του σκληρου δισκου, ενα αλλο προγραμμα να γραφει σε αλλο τμημα του σκληρου δισκου, ενα τριτο να αλλαζει δεδομενα σε ενα τριτο μερος του σκληρου κλπ. Μηπως ετσι ομως κινδυνευουμε να χτυπησει ο σκληρος???

Δημοσ.
Παιδια να ρωτησω επι του θεματος....

Ολα καλα αυτα με τους διπυρηνους και τους τετραπυρηνους, οι σκληροι δισκοι ομως μπορουν να ακολουθησουν τις επιδοσεις τους? Φανταστειτε ενα προγραμμα να διαβαζει ενα τμημα του σκληρου δισκου, ενα αλλο προγραμμα να γραφει σε αλλο τμημα του σκληρου δισκου, ενα τριτο να αλλαζει δεδομενα σε ενα τριτο μερος του σκληρου κλπ. Μηπως ετσι ομως κινδυνευουμε να χτυπησει ο σκληρος???

ΟΧΙ...΄΄΄΄'''

Δημοσ.

Αααχ, μόλις επεστρεψα, είδα flame κ μπήκα! Κατ' αρχήν, συγκρίναμε ανόμοια πράγματα (4 με 2-πύρηνους) οπότε... τι άλλο να πω, κ άμα είδες "φίλτατε" dreez το edit μου, θα κατάλαβες... Ο intel quad είναι σαφώς ανώτερος, αλλά κ σαφώς ακριβότερος! end of story...

Πολύ ζέστη ρε παιδί μου...

Δημοσ.

kati thimame gia ioulio (nomizw sta mesa) alla den exw tin pigi kapou proxiri. pantos elege gia misi timi file opote perimene miso me ena mina to poli

Δημοσ.

Είχα διάβασει ότι η intel έφτιαξε επεξεργαστή με 80 πυρήνες που μπορεί να προσομοιώσει κατά ένα μέρος τον πραγματικό εγκέφαλο ενός ποντικιού..

Μέχρι να πάρετε έναν τέτοιο, υπομονή..

Δημοσ.
Είχα διάβασει ότι η intel έφτιαξε επεξεργαστή με 80 πυρήνες που μπορεί να προσομοιώσει κατά ένα μέρος τον πραγματικό εγκέφαλο ενός ποντικιού..

Μέχρι να πάρετε έναν τέτοιο, υπομονή..

RISC math co-processor ήταν, ουδεμία σχέση με full CPU

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...