Προς το περιεχόμενο

Athlon64 X2 6000+ ή Quad Core Q6600;

Remali-R-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Ετοιμάζομαι να στήσω ένα νέο συστηματάκι και έχω την εξής απορία.

Athlon64 X2 6000+ ή Quad Core Q6600;

Με ενδιαφέρει για επεξεργασία Ήχου και Video. Σπάνια για κανένα παιχνιδάκι.

Κάποιος επεξεργαστής FX θα ήταν καλύτερος για αυτή τη δουλειά ή οι FX είναι καθαρά για Gamers;

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

C2D 6600! Ούτε συζήτηση. clock-άρετε πολύ περισσότερο, αλλα ακόμα κ με τις "μαμα" ρυθμίσεις σε video κλπ., αποδίδει καλύτερα! Ο amd καταναλώνει σχεδόν τα 2-πλασια watt.

edit: Quad 6600? Δε νομίζω... μαλλον λάθος!

Δημοσ.

an exeis ta eura gia Quad Core Q6600 tote den to sizitame..gia video edit kai sound einai oti prepi. se kanena minaki to poli omos tha pesi sta misa! kane ligo ypomoni..auto protinw.

Δημοσ.

+1 στον athlon απο μένα!παντα οι athlon ηταν μπροστα στις εφαρμογες γραφείου και επεξεργασίας!!!

α και τρωει πολυ λιγοτερη ενεργεια από τον 6600!λιγο ψαξιμο θελει...

Δημοσ.

file dreez milame gia 4 pirino...den yparxi periptosi na ton kseperasi kanenas amd gia tin wra. idika se video editing pou ekmetaleuete ta polapla core.

Δημοσ.

den einai kalo na eimaste kollhmenoi se mia marka me thn ennoia tou "fan" (ektos k an pernoume kana pososto apo thn etaireia).an den 8es na xalaseis polla lefta perimene kana mhna opws lene k ta paidia k 8a pesoun oi times se olous sxedon tous cpus.egw to metaniwsa pou viasthka alla h8ela na dwsw k to palio pc ston bro mou prin ton augousto. (k ontws o quad den paizetai an k exw 6000+)

Δημοσ.

Δεν τίθεται θέμα κολλήματος. Έτσι κι αλλιώς κοιτάμε τι γουστάρουμε, τι μας βολεύει και πάνω απ'όλα τι θέλουμε να πληρώσουμε! Όσο ήταν καλή η AMD είχα 3500+ και 4400+ dual core. Τώρα Core2Duo...

Δημοσ.
+1 στον athlon απο μένα!παντα οι athlon ηταν μπροστα στις εφαρμογες γραφείου και επεξεργασίας!!!

α και τρωει πολυ λιγοτερη ενεργεια από τον 6600!λιγο ψαξιμο θελει...

Dreez trollάρεις και παραπληροφορείς τον κόσμο.

Welcome to my ignore list ;)

Δημοσ.

@ dreez: Για να φαίνεται καλύτερα το topic σου ένωσα τα 2 συνεχόμενα μηνύματα σε ένα.

@ billpeppas: Ο καθένας δικαιούται να έχει τη γνώμη του, ακόμα κι αν όλοι οι άλλοι τη θεωρούμε εντελώς λάθος. Δεν χρειάζεται να αποπαίρνουμε τους νέους με το καλημέρα... :D :D Αν είναι troll θα βρούν την ευκαιρία να μας το αποδείξουν μόνοι τους... :D :D :D

Δημοσ.

πηρα το πρωτο μου pc το 1997...απο το 2005 ειμαι registered αλλα μετα διελυσα το pc μου και πριν απο λιγο καιρο ξαναξεκινησα να ασχολουμε...οσο για τους 4πυρηνους της intel ο 1 πυρηνας παει για το format:p,ο αλλος για την δισκετα:P,ο τριτος για τα windows:evil: και ΝΑΙ υπαρχει 1 ολοκληρος πυρηνας για τους χρηστες:-D:-D:-D:-D:-D!!!α και θυμιστε μου λιγο felikas και activex πιος τρωει περισσοτερη ενεργεια ενας 4πυρηνος η ενας 2πυρηνος???

Δημοσ.

σορρυ φιλε αλλα αμολισες ΤΗΝ κοτσανα....δεν ειναι τετραπιρινος 286. 4πυρινος cοre ειναι. που τα ειδες αυτα που λες? ουτε ο θωμας δε τα λεει...:P

• Super Moderators
Δημοσ.

h plaka pantws einai oi Quad Core auth thn stigmh a3iopoiountai mono apo efarmoges epe3ergasias Hxou kai Video tis opoies 8a xrhsimopoiei kyriws o topic creator kai esy ka8esai kai tou proteineis AMD...e ti na poume...

Δημοσ.

Dreez ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τί λες...

Εφόσον θέλει επεξεργασία ήχου και video ειλικρινά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τετραπύρηνους...

Π.χ δες εδώ, ασχέτως του ότι είναι από το Θωμά (Τhresh, Candyman :wink:), λέει την αλήθεια πάντως...

Και μάλιστα στα περισσότερα benchmarks οι τετραπύρηνοι είναι μπροστά, μη λέμε ότι θέλουμε dreez...:!:

edit: Άσε το ότι φαίνεται, ότι δεν κρίνεις αντικειμενικά το πρόβλημα του topic starter, αφού και στην υπογραφή σου δηλώνεις AMD Fan...:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...