Προς το περιεχόμενο

Τσάμπα λεφτά στους hich-clocked επεξεργαστές?

kag3to

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δεί πως έναν επεξεργαστή Core 2 Duo 4300 (s775/1,80G) κόστους 100? μπορώ να τον πάω στα 3,0+ με υδρόψυξη αξίας 100?, δηλαδή σύνολο 200? αντί να πάρω τον Core 2 Duo 6700 (s775/2,67G) με 300?. Ισχύει αυτό ή κάνω κάπου λάθος?

Ακόμα κατά την ίδια σκέψη μπορώ να πάρω τον Core 2 Quad Q6600 με 470? και να τον πάω στα 3,2+ (μου φαίνεται και με μαμά ψύξη) αντί να πάρω τον Core 2 X-Treme QX6800 (s775, 2,9GHz, 2x4MB L2, 1066 FSB) με 1000?!!!

Τί λέτε? Έτσι είναι?

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγω λέω ότι έχεις ανοίξει μόλις σε δύο εβδομάδες ένα κάρο άχρηστα thread.

QFT...(Quote For Truth)

Δημοσ.
Εγω λέω ότι έχεις ανοίξει μόλις σε δύο εβδομάδες ένα κάρο άχρηστα thread.

δεν νομίζω πως είναι άχρηστη η επιβαιβέβωση σε κάποια πράγματα ... άλλωστε παρόμιο θέμα δεν βρήκα αλλά πολλά γενικά ;)

• Moderators
Δημοσ.

Επιβεβαιωση σε τι?Οτι δεν διαβαζεις τα links που ο ιδιος παραθετεις?Αν εκανες λοιπον το κοπο οχι να κανεις ενα search εδω στο insomnia,αλλα απλα να προσεξεις τι γραφουν τα links σου,θα βλεπες τουλαχιστον οτι

Core 2 Duo 4300--->1MB x 2 κ Memory Bus Speed 800MHz

ενω Core 2 Duo 6700--->Cache Memory L2 2048KB x 2 κ Memory Bus Speed 1066Mhz

Και ναι ο bill εχει δικιο..Αλλο το "δεν τα ηξερα ρε παιδια",αλλο το"βαριεμαι να ψαξω,δεν κανω ακομα ενα post"

Δημοσ.

Δεν πιστεύω να αγοράζει κανείς υδρόψυξη μόνο και μόνο για το overclocking. Αλλωστε δεν συμφέρει οικονομικά στο 99% των περιπτώσεων.

Την υδρόψυξη την αγοράζεις για να κάνεις το κέφι σου και να τεστάρεις τα όρια του PC σου :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...