Προς το περιεχόμενο

Samsung LCD LE40R72B χάλασε..

JohnnysR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες,

Είμαι κάτοχος της παραπάνω τηλεόρασης και σήμερα ωραία και καλά πήγα να την ανοίξω..Άρχισα να ακούω ήχο κανονικά αλλά δεν έβλεπα εικόνα..

Περίμενα λιγάκι..πέρασε 1 λεπτάκι και λέω αυτό ήταν...Μας άφησε χρόνους..Την κλείνω,την ξανανοίγω τπτ..Την βγάζω από το ρεύμα,την ξανασυνδέω πάλι τπτ,μόνο ήχος πουθενά εικόνα..

Παίρνω τηλέφωνο από το κατάστημα που την πήρα και μου είπαν να επικοινωνήσω από Δευτέρα με την υπεύθυνο του service..

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον αυτό?Μήπως ξέρει κανένας τι θα γίνει με την εγγύηση?Δηλαδή αν γίνεται επισκευή Ελλάδα ή εξωτερικό?Αν τα έξοδα αποστολής τα αναλαμβάνει η εγγύηση?Και πόσο καιρό πιθανόν θα περιμένω (κανα δίμηνο????)?

Thanks,κάθε συμπαράσταση δεκτή..(τις προάλλες έστειλα και το xbox360 Γερμανία, φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να χαλάνε όλα σιγά σιγά..)

Δημοσ.

Αν ειναι αγορασμενή από το κατάστημα που την έχει αγοράσει από την επίσημη εντιπροσωπεία δεν εχείς πρόβλημα. Απλά πρέπει να την πας στο κατάστημα η σε ενα από τα κεντρα service. Αν είναι από παραεισαγωγή τοτέ εμπλεξες.

Η επισκευή γινεται στην ελλάδα εκτός και αν είναι πολύ μεγάλο προβλημα και φύγει εξώτερικό αλλά αύτο δεν σε νοιάζει γιατι τα εξοδα σε αύτη την περιπτωση τα αναλαμβανει η αντιπροσωπεία.

Δημοσ.

Οπότε εμένα με ενδιαφέρει μόνο η μεταφορά της στο κέντρο service..Πάντως δεν ξέρω αν το κατάστημα αυτό προμηθεύεται από την επίσημη αντιπροσωπεία αν και τέτοια εντύπωση έχω..

Πάντως ελπίζω να μην κρατήσει η διαδικασία αυτή πολύ καιρό..

Σίγουρα την Δευτέρα θα ξέρω..

Δημοσ.

Πάρε το Φουρλή και ρώτα εκεί κατευθείαν..

Μη περιμένεις ως τη Δευτέρα..

Πάρε τωρα,θα είναι ακόμη ανοιχτά..

2106293100

Δημοσ.

Φίλε μου να σε καλά!

Πήρα τηλέφωνο και με παρέπεμψε στο service Θεσσαλονίκης (δεν ήξερα ότι υπάρχει εδώ!) και κλείσαμε ραντεβού να έρθουν να την παραλάβουν την Δευτέρα..Μου είπαν πως αν είναι κάτι απλό μπορεί να την έχω την άλλη μέρα η σε περίπτωση που δεν διορθώνεται με κάποιο ανταλλακτικό (το οποίο αν χρειαστεί θα πρέπει να περιμένουμε να έρθει απ έξω) να μου την αλλάξουν! Πάλι καλά :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Πάρε το Φουρλή και ρώτα εκεί κατευθείαν..

Μη περιμένεις ως τη Δευτέρα..

Πάρε τωρα,θα είναι ακόμη ανοιχτά..

2106293100

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΣ ....

δν σκέφτεσαι καθόλου για την 40R86 μιας και η δικια σου εχει εξαφανιστεί απ την αγορά ? ? ?

ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΒΑΡΑΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...