Προς το περιεχόμενο

Συνέντευξη για δουλειά στο Πλαίσιο

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχουν ένα σωρό άλλες εταιρίες στη Θεσσαλονίκη με ηλεκτρονικά.Βέβαια μπορεί να είναι εκεί χειρότερα από το πλαίσιο,γιατί αρκετές ειδικεύονται σε ηλεκτρονικούς "ντελιβεράδες" .Κοινώς επισκευές και εγκαταστάσεις κατ'οικων.

Τώρα μια που μου έρχεται στο μυαλό επειδή βλέπω προιόντα της συνέχεια,είναι η MATEL electronics. Κάνε τα κουμάντα σου και στείλε βιογραφικά.

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Έχω βαρεθέι να στέλνω βιογραφικά πάντως.Για να φανταστείς το πλαίσιο επικοινώνησε μαζί μου για ένα βιογραφικό που τους είχα στείλει πέρυσι.Φαντάζομαι αν τους πω ότι πλέον έχω και το πτυχίο θ αλλάξουν γνώμη :P

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την απάντηση!

Έχω βαρεθέι να στέλνω βιογραφικά πάντως.Για να φανταστείς το πλαίσιο επικοινώνησε μαζί μου για ένα βιογραφικό που τους είχα στείλει πέρυσι.Φαντάζομαι αν τους πω ότι πλέον έχω και το πτυχίο θ αλλάξουν γνώμη :P

Αν τους πείς οτι έχεις το πτυχίο δε θα σε πάρουν.Θα πρέπει να σε πληρώνουν παραπάνω γι αυτό.

Δημοσ.

Εμενα το πλαισιο με πηρε τηλ μετα απο 2 χρονια :-D:-D:-D

Τους λεω τελικα βρηκα δουλεια στα multirama αλλα σταματησα και απο εκει μετα απο 1 χρονο για να τελειωσω τη σχολη μου. Οι ανθρωποι ειναι .........

Δημοσ.

Θα ειναι ενας πολυ καλος κυριος εκει περα που θα σε ζαλισει στην ιδια ερωτηση - καραμενα. "Κατω απο πολυ πιεση μπορεις να αποδωσεις?" "Μπορεις να φερεις σε περας δυσκολους πελατες?"

Δημοσ.
Θα ειναι ενας πολυ καλος κυριος εκει περα που θα σε ζαλισει στην ιδια ερωτηση - καραμενα. "Κατω απο πολυ πιεση μπορεις να αποδωσεις?" "Μπορεις να φερεις σε περας δυσκολους πελατες?"

Αυτες οι ερωτησεις ειναι τοσο μαλακισμενες οπως αυτα που σε ρωτανε στο αεροδρομιο

Εισαι τρομοκρατης;

Εχεις μαζι σου εκρηκτικο μηχανισμο;

Σκοπευεις να σκοτωσεις τους υπολοιπους συνεπιβατες σου;

Δημοσ.
Αυτες οι ερωτησεις ειναι τοσο μαλακισμενες οπως αυτα που σε ρωτανε στο αεροδρομιο

Εισαι τρομοκρατης;

Εχεις μαζι σου εκρηκτικο μηχανισμο;

Σκοπευεις να σκοτωσεις τους υπολοιπους συνεπιβατες σου;

Έχουν ρωτήσει (ή ρωτούν) τέτοια πράγματα στο αεροδρόμιο; :shock:

sry για το off-topic.

Δημοσ.

Όχι αλλά τα λένε εμμέσως βάζοντας στη λίστα απαγορευμένων αντικειμένων βόμβες με ρολόι και δυναμίτες,γιαταγάνια και μπαζούκα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...