De@th L0rd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχουν ένα σωρό άλλες εταιρίες στη Θεσσαλονίκη με ηλεκτρονικά.Βέβαια μπορεί να είναι εκεί χειρότερα από το πλαίσιο,γιατί αρκετές ειδικεύονται σε ηλεκτρονικούς "ντελιβεράδες" .Κοινώς επισκευές και εγκαταστάσεις κατ'οικων. Τώρα μια που μου έρχεται στο μυαλό επειδή βλέπω προιόντα της συνέχεια,είναι η MATEL electronics. Κάνε τα κουμάντα σου και στείλε βιογραφικά.
Finn Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση! Έχω βαρεθέι να στέλνω βιογραφικά πάντως.Για να φανταστείς το πλαίσιο επικοινώνησε μαζί μου για ένα βιογραφικό που τους είχα στείλει πέρυσι.Φαντάζομαι αν τους πω ότι πλέον έχω και το πτυχίο θ αλλάξουν γνώμη
De@th L0rd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση!Έχω βαρεθέι να στέλνω βιογραφικά πάντως.Για να φανταστείς το πλαίσιο επικοινώνησε μαζί μου για ένα βιογραφικό που τους είχα στείλει πέρυσι.Φαντάζομαι αν τους πω ότι πλέον έχω και το πτυχίο θ αλλάξουν γνώμη Αν τους πείς οτι έχεις το πτυχίο δε θα σε πάρουν.Θα πρέπει να σε πληρώνουν παραπάνω γι αυτό.
JERY Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Εμενα το πλαισιο με πηρε τηλ μετα απο 2 χρονια :-D:-D Τους λεω τελικα βρηκα δουλεια στα multirama αλλα σταματησα και απο εκει μετα απο 1 χρονο για να τελειωσω τη σχολη μου. Οι ανθρωποι ειναι .........
De@th L0rd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Απο κεί φαίνεται πόσο στα σοβαρά παίρνουν το ανθρώπινο δυναμικό.
Finn Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Πάντως αν με καλέσουν για συνέντευξη θα πάω έτσι για το χαβαλέ.
ikaruga24 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Θα ειναι ενας πολυ καλος κυριος εκει περα που θα σε ζαλισει στην ιδια ερωτηση - καραμενα. "Κατω απο πολυ πιεση μπορεις να αποδωσεις?" "Μπορεις να φερεις σε περας δυσκολους πελατες?"
orck Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Θα ειναι ενας πολυ καλος κυριος εκει περα που θα σε ζαλισει στην ιδια ερωτηση - καραμενα. "Κατω απο πολυ πιεση μπορεις να αποδωσεις?" "Μπορεις να φερεις σε περας δυσκολους πελατες?" Αυτες οι ερωτησεις ειναι τοσο μαλακισμενες οπως αυτα που σε ρωτανε στο αεροδρομιο Εισαι τρομοκρατης; Εχεις μαζι σου εκρηκτικο μηχανισμο; Σκοπευεις να σκοτωσεις τους υπολοιπους συνεπιβατες σου;
sugata Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Αυτες οι ερωτησεις ειναι τοσο μαλακισμενες οπως αυτα που σε ρωτανε στο αεροδρομιο Εισαι τρομοκρατης; Εχεις μαζι σου εκρηκτικο μηχανισμο; Σκοπευεις να σκοτωσεις τους υπολοιπους συνεπιβατες σου; Έχουν ρωτήσει (ή ρωτούν) τέτοια πράγματα στο αεροδρόμιο; sry για το off-topic.
De@th L0rd Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Όχι αλλά τα λένε εμμέσως βάζοντας στη λίστα απαγορευμένων αντικειμένων βόμβες με ρολόι και δυναμίτες,γιαταγάνια και μπαζούκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.