1980 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Λογικά όχι αφου μου είπαν 10 μερες για τηλ και πάνε 15 αν τις θυμάμαι καλά αλλα ελπίζω να με πάρουν ας είναι και καθυστερημένα πάντως έχω ξεκινήσει και ψάχνω και για αλλου, δύσκολο πράγμα να βρείς δουλειά αν περασαν 15 μερες λογικα δεν θα σε παρουν.
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 ε ένταξη δεν θα τα βάψω και μαύρα δουλειά θα βρω και αλλου εμείς να είμαστε καλά αλλα θα τα κανονίσω με τον Κx5
1980 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 ε ένταξη δεν θα τα βάψω και μαύρα δουλειά θα βρω και αλλου εμείς να είμαστε καλά αλλα θα τα κανονίσω με τον Κx5 βασικα να σου πω την αληθεια μπορει να ειναι και καλυτερα που δεν πηγες. θα ησουν και καινουργιος καλοκαιριατικο θα ετρωγες τρελο χωσιμο αστο καλυτερα. υπαρχουν και αλλες πορτοκαλιες.
TonyMontana Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2007 μάλλον σε πήρανε χαμπάρι οτι βολτάρεις στο insomnia
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 xmm το είχα ξεχάσει αυτό το thread τίποτα παιδιά τελικά μου στείλανε ένα γράμμα ας το πούμε ότι βρήκαν κάποιον άλλον που αρμόζει καλλίτερα στην θέση και ότι αν δεν έχω πρόβλημα να τους αφήσω να κρατήσουν το βιογραφικό μου και τέτοια αλλα τυπικά δεν πειράζει εμείς να είμαστε καλά και δουλειά θα βρεθεί
kage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 πραγματικα δεν περιμενα οτι θα εστελναν γραμμα αποριψης.ελαχιστες το κανουν. τα συχαρητηρια μ στην εταιρια.
djapal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 πραγματικα δεν περιμενα οτι θα εστελναν γραμμα αποριψης.ελαχιστες το κανουν.τα συχαρητηρια μ στην εταιρια. Όντως. Και καλά θα σας τηλεφωνήσουμε να σας ενημερώσουμε και μπούρδες. Μπράβο τους. Εμένα καμία εταιρεία δε με ειδοποίησε ότι δεν τους κάνω. Εμμέσως όμως, όταν βλέπεις ότι περνούν 2-3 το πολύ βδομάδες και δεν έχεις νεότερα, ε καταλαβαίνεις! 2 πράγματα παίζουν: ή δεν έχεις τα προσόντα, ή τα έχεις αλλά ζητάς πολλά Είπαμε: σε θέσεις που χρειάζονται ειδικές γνώσεις, προσπαθούν να βρουν τον καλύτερο στην πιο συμφέρουσα τιμή :D
ReZonanZ Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 2 πράγματα παίζουν: ή δεν έχεις τα προσόντα, ή τα έχεις αλλά ζητάς πολλά Είπαμε: σε θέσεις που χρειάζονται ειδικές γνώσεις, προσπαθούν να βρουν τον καλύτερο στην πιο συμφέρουσα τιμή :D Ξεχασες και εναν βασικο παραγοντα που εχει διαφορα ονοματα οπως: δοντι,βυσμα,conne,γνωστος κλπ...
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 όντως ούτε εγώ περίμενα να έρθει ειδοποίηση είπα δεν με πείραν τηλεφωνα δεν πειράζει πάει έινια μεγάλο θετικό για το πλαίσιο σαν εταιρία τώρα αν είχα η δεν είχα τα προσόντα για την δουλειά δεν το ξέρανε καν αφού δεν με πήρανε ούτε για το δοκιμαστικό djapaΕίπαμε: σε θέσεις που χρειάζονται ειδικές γνώσεις, προσπαθούν να βρουν τον καλύτερο στην πιο συμφέρουσα τιμή η τιμή είναι ίδια σε όλους αλλα όπως και να έχει κάποιος καλύτερος θα πήγε από εμενα σίγουρα με καλύτερο βιογραφικό και λοιπά είπαμε θα ζήσουμε δεν θα πεθάνω επειδή δεν πήρα την δουλειά στο πλαίσιο
felikas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Κάτσε ρε συ vatos, τι θέλουν δλδ; Εγώ ξέρω ότι θέλουν πιτσιρικαρία, δραστήριους, να τους ξεζουμίζουν κ να κουβαλάνε σαν χαμάληδες (τα λέω γιατί πριν 2 χρόνια, 2 φορές μίλησα μαζί τους). Τι βιογραφικό ζητάνε; Πυρινικής φυσικής, 4 γλώσσες κ.ο.κ.; Τότε δεν θα έψαχναν στο πλαίσιο... Απορώ.
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 τι ψάχνουν δεν ξέρω απλά μάλλον εγώ δεν τους έκανα μπορεί όντως να μην έχω τόσες γνώσεις για να δουλέψω σε τέτοιο κατάστημα αλλα και πάλι δεν κατηγορώ κανέναν έτσι έινια η δουλειά στα χρονια μας η θα την φας από κάποιον η θα στην φάνε
djapal Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Όταν λέω ειδικές γνώσεις, εννοώ άλλα ρε παιδιά. Δηλαδή σε web development ας πούμε, να ξέρεις ASP.NET C# και τέτοια, αν είναι να ασχοληθείς με Microsoft. Αυτό εννοούσα Εκεί, θα μπορέσεις να ζητήσεις ας πούμε σαν πρώτο μισθό 900 ευρώ και όχι φυσικά το βασικό
Vatos_locos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 ναι αλλα τι να τις κάνω αυτές τις γνώσεις από την στιγμή που δήλωσα για πωλητής στο hardware ? κάπου το έχασες λίγο το θέμα μου φαίνεται
felikas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2007 Κάτσε, για τι θέση πήγε ο vatos? Πωλητής ή κάνω λάθος; Σιγά μη ζητήσουν κ ASP. edit: με προλαβεεεςςς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.