Προς το περιεχόμενο

Συνέντευξη για δουλειά στο Πλαίσιο

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Λογικά όχι αφου μου είπαν 10 μερες για τηλ και πάνε 15 αν τις θυμάμαι καλά :) αλλα ελπίζω να με πάρουν ας είναι και καθυστερημένα :) πάντως έχω ξεκινήσει και ψάχνω και για αλλου, δύσκολο πράγμα να βρείς δουλειά :(

αν περασαν 15 μερες λογικα δεν θα σε παρουν.

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ε ένταξη δεν θα τα βάψω και μαύρα :D δουλειά θα βρω και αλλου εμείς να είμαστε καλά :D

αλλα θα τα κανονίσω με τον Κx5 :mrgreen:

βασικα να σου πω την αληθεια μπορει να ειναι και καλυτερα που δεν πηγες. θα ησουν και καινουργιος καλοκαιριατικο θα ετρωγες τρελο χωσιμο αστο καλυτερα. υπαρχουν και αλλες πορτοκαλιες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

xmm το είχα ξεχάσει αυτό το thread :D τίποτα παιδιά τελικά μου στείλανε ένα γράμμα ας το πούμε ότι βρήκαν κάποιον άλλον που αρμόζει καλλίτερα στην θέση και ότι αν δεν έχω πρόβλημα να τους αφήσω να κρατήσουν το βιογραφικό μου και τέτοια αλλα τυπικά :D δεν πειράζει εμείς να είμαστε καλά και δουλειά θα βρεθεί

Δημοσ.

πραγματικα δεν περιμενα οτι θα εστελναν γραμμα αποριψης.ελαχιστες το κανουν.

τα συχαρητηρια μ στην εταιρια.

Δημοσ.
πραγματικα δεν περιμενα οτι θα εστελναν γραμμα αποριψης.ελαχιστες το κανουν.

τα συχαρητηρια μ στην εταιρια.

Όντως. Και καλά θα σας τηλεφωνήσουμε να σας ενημερώσουμε και μπούρδες. Μπράβο τους. Εμένα καμία εταιρεία δε με ειδοποίησε ότι δεν τους κάνω. Εμμέσως όμως, όταν βλέπεις ότι περνούν 2-3 το πολύ βδομάδες και δεν έχεις νεότερα, ε καταλαβαίνεις!

2 πράγματα παίζουν: ή δεν έχεις τα προσόντα, ή τα έχεις αλλά ζητάς πολλά ;)

Είπαμε: σε θέσεις που χρειάζονται ειδικές γνώσεις, προσπαθούν να βρουν τον καλύτερο στην πιο συμφέρουσα τιμή :D :D :D

Δημοσ.

2 πράγματα παίζουν: ή δεν έχεις τα προσόντα, ή τα έχεις αλλά ζητάς πολλά ;)

Είπαμε: σε θέσεις που χρειάζονται ειδικές γνώσεις, προσπαθούν να βρουν τον καλύτερο στην πιο συμφέρουσα τιμή :D :D :D

Ξεχασες και εναν βασικο παραγοντα που εχει διαφορα ονοματα οπως: δοντι,βυσμα,conne,γνωστος κλπ...

Δημοσ.

όντως ούτε εγώ περίμενα να έρθει ειδοποίηση είπα δεν με πείραν τηλεφωνα δεν πειράζει πάει έινια μεγάλο θετικό για το πλαίσιο σαν εταιρία τώρα αν είχα η δεν είχα τα προσόντα για την δουλειά δεν το ξέρανε καν αφού δεν με πήρανε ούτε για το δοκιμαστικό ;)

djapa

Είπαμε: σε θέσεις που χρειάζονται ειδικές γνώσεις, προσπαθούν να βρουν τον καλύτερο στην πιο συμφέρουσα τιμή

η τιμή είναι ίδια σε όλους ;) αλλα όπως και να έχει κάποιος καλύτερος θα πήγε από εμενα σίγουρα με καλύτερο βιογραφικό και λοιπά :D είπαμε θα ζήσουμε δεν θα πεθάνω επειδή δεν πήρα την δουλειά στο πλαίσιο :)

Δημοσ.

Κάτσε ρε συ vatos, τι θέλουν δλδ; Εγώ ξέρω ότι θέλουν πιτσιρικαρία, δραστήριους, να τους ξεζουμίζουν κ να κουβαλάνε σαν χαμάληδες (τα λέω γιατί πριν 2 χρόνια, 2 φορές μίλησα μαζί τους). Τι βιογραφικό ζητάνε; Πυρινικής φυσικής, 4 γλώσσες κ.ο.κ.; Τότε δεν θα έψαχναν στο πλαίσιο... Απορώ.

Δημοσ.

τι ψάχνουν δεν ξέρω απλά μάλλον εγώ δεν τους έκανα :D μπορεί όντως να μην έχω τόσες γνώσεις για να δουλέψω σε τέτοιο κατάστημα αλλα και πάλι δεν κατηγορώ κανέναν έτσι έινια η δουλειά στα χρονια μας η θα την φας από κάποιον η θα στην φάνε

Δημοσ.

Όταν λέω ειδικές γνώσεις, εννοώ άλλα ρε παιδιά. Δηλαδή σε web development ας πούμε, να ξέρεις ASP.NET C# και τέτοια, αν είναι να ασχοληθείς με Microsoft. Αυτό εννοούσα ;) Εκεί, θα μπορέσεις να ζητήσεις ας πούμε σαν πρώτο μισθό 900 ευρώ και όχι φυσικά το βασικό ;)

Δημοσ.

ναι αλλα τι να τις κάνω αυτές τις γνώσεις από την στιγμή που δήλωσα για πωλητής στο hardware ? κάπου το έχασες λίγο το θέμα μου φαίνεται :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...