Vatos_locos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 ε ναι αφου οι περισοτεροι δεν καθονται και πολυ καιρο. και τι να κατσουν να κανουν να σου ζαλιζει τον ερωτα ο καθε καμμενος καθε μερα με την μητρικη του και τις μνημες του ασε που απο οτι καταλαβα απο κατι παιδια πεφτει απιστευτο ρουφιανιλικι εκει μεσα. 1980 αν εννοείς ρουφιανιλικι αυτό που έγραψα ότι θα βγάζω τα άπλυτα τους στην φορα είσαι λάθος γιατί πρώτος σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ για το τι κάνει το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο και δεύτερον εγώ προσωπικά δεν ρουφιάνεψα κανέναν και δεν πρόκειται να το κάνω στην ζωή μου για κανένα λόγο εγώ θέλω όπως θα είμαι σωστός στην δουλειά μου αν με πάρουν έτσι να είναι και αυτοί σαν εργοδότες τώρα από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα δεν με πολύ ενδιαφέρουν και σιγά άντε και διαβάσανε εδώ και είδαν ότι κάποιος τα συζητάει δεν ξέρουνε τα χαλια τους νομίζεις περιμένουν να πάει ο Vatos ( Παναγιώτης ) σε κάθε fora και να αρχίσει να τα γραφει
1980 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 1980 αν εννοείς ρουφιανιλικι αυτό που έγραψα ότι θα βγάζω τα άπλυτα τους στην φορα είσαι λάθος γιατί πρώτος σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ για το τι κάνει το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο και δεύτερον εγώ προσωπικά δεν ρουφιάνεψα κανέναν και δεν πρόκειται να τοκάνω στην ζωή μου για κανένα λόγο εγώ θέλω όπως θα είμαι σωστός στην δουλειά μου αν με πάρουν έτσι να είναι και αυτοί σαν εργοδότες τώρα από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα δεν με πολύ ενδιαφέρουν και σιγά άντε και διαβάσανε εδώ και είδαν ότι κάποιος τα συζητάει δεν ξέρουνε τα χαλια τους νομίζεις περιμένουν να πάει ο Vatos ( Παναγιώτης ) σε κάθε fora και να αρχίσει να τα γραφει απλα καταλαβα οτι θα αρχισεις να γραφεις ολα τα στραβα που γινονται εκει μεσα, φιλικα στο εγραψα. δεν ενοουσα οτι εχεις τασεις για ρουφιανος αλλοιμονο δεν σε ξερω προσωπικα.
Vatos_locos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 αυτό είναι το πρόβλημα δεν είδες ότι έβγαζα ράτιου προσωπάκια και γενικά αστειεύομαι σιγά μην κάθομαι να γράφω τι κάνει το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο γενικά μιλάω σε αυτό το thread και αστειεύομαι εγώ ψάχνω δουλειά γιατί είμαι 19 χρόνον και δεν γίνετε να τα περνώ από τους γονείς μου ακόμα σαν κάποιους άλλους που σίγουρα τέτοιους ξέρουμε πόλους τέτοιος αλλα και να ήθελα δεν γίνετε γιατί δεν περισσεύουν χρήματα και πρέπει για εμενα να βρω δουλειά στην ηλικία που ιμια έχω να κάνω τόσα πράγματα που αλλα παιδάκια τα κάνουν μια μέρα μόλις πατήσουν τα 18 γιατί απλά τους περισσεύουν τα χρήματα δυστυχώς εγώ δεν είμαι έτσι και το κυνηγάω από τα 15 με τις δουλειές και το σχόλιο μαζί και αφού πρέπει για εμενα να βρω δουλειά τότε κάθομαι στα αβγά μου γιατί από τα αυτά τους θα κρέμομαι και δεν μιλάω αν μου κάνουν καμια χοντρή πουστιά όμως όταν με στείλουν να ξέρεις αν χρειαστεί να το μάθει ο κόσμος θα το μάθει 1980 δεν θέλω να παρεξηγηθούμε δεν είπα ότι με είπες ρουφιάνο αλλα και να με έλεγες ξέρεις... τίποτα από όσα είπα δεν πάει σε κανέναν σας από εδώ μέσα γιατί δεν ξέρω κανέναν προσωπικά για αυτό μην μου πείτε ότι σας βρίζω και ότι δήποτε τα είπα γιατί ήθελα να τα βγάλω και ένα Μεγάλο ευχαριστώ σε όσους κάτσανε και ασχολήθηκαν με το θέμα έστω και να το διάβασαν μονο
red7genius Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 τι να λεμε τωρα, αντε με το καλο να παρεις την δουλεια....
21century Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Καλη επιτυχια και απλα να εισαι ο εαυτος σου φιλε μου...εξαλλυο εχεις δυναμη και γνωσεις και αξιζεις παντα κατι καλυτερο...
tolis_01 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 1.δεν παιζει να το ειπε με την καμμια...εκτος κ αν εισουν μπροστα.2.οτι κ να γουσταρε μπορει να το γυρισει σε 10 μερες... Οχι δεν ημουν μπροστα. Δεν θα μου φαινοταν και περιεργο παντως αμα οντως το εχει πει
Lighter122 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 να πάω στο κατάστημα στην μεταμόρφωση να κάνουμε ένα test να κάνω τον πωλητή σε έναν δικό τους για να δουν και αυτοί αν κάνω για την δουλειά Σημερα ειχε παει η κοπελα μου να κανει αυτο το τεστ Τους ειχανε κανα 3ωρο και τους ταραξανε στα τεστ πρωσοπικοτητας, ευφυιας, αλληλεπιδρασης με τον πελατη και ενα σωρο αλλα. Πολυ μανουρα η ολη φαση φιλε μου, οποτε να εισαι προετοιμασμενος για ψιλοταλαιπωρια.
kpartsi Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μπραβο ρε,καλη επιτυχια κ καλη αρχη....Υ.Γ. το τηλ της Ζησοπουλου το πηρες (αφου ηταν κ ωραια);-)? Αφήστε την γκόμενά μου ήσυχη βρέ!!!! Καλή επιτυχία φίλε Vatos και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία γενικότερα... Κράτα μας ενήμερους.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Αντε, καλη πρόσληψη Vatos, και να μας λες τι τσιπάκια φοράνε οι μνήμες!
Vatos_locos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 για ταλαιπωρία ένταξη το περιμένω ούτος η άλλος θα γράφω τι ίνεται να έχω και εγώ να τα λέω κάπου GeorgeMan θα κάνω ότι μπορώ
Vatos_locos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Λογικά όχι αφου μου είπαν 10 μερες για τηλ και πάνε 15 αν τις θυμάμαι καλά αλλα ελπίζω να με πάρουν ας είναι και καθυστερημένα πάντως έχω ξεκινήσει και ψάχνω και για αλλου, δύσκολο πράγμα να βρείς δουλειά
kx5 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Αν δε σε πάρουν θα κατέβει όλο το insomnia ατη Στουρνάρη. Θα γίνει λαμπόγιαλο το μαγαζί. Επί τη ευκαιρία θα κάνουμε και πλιάτσικο
nodas_21greek Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2007 Αν δε σε πάρουν θα κατέβει όλο το insomnia ατη Στουρνάρη. Θα γίνει λαμπόγιαλο το μαγαζί.Επί τη ευκαιρία θα κάνουμε και πλιάτσικο Και μετά θα χωθούμε πολυτεχνείο, στο άσυλο Είμαστε να βουτάμε τπτ quad να φαλιρίζει το πλαίσιο :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.