Προς το περιεχόμενο

Συνέντευξη για δουλειά στο Πλαίσιο

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ε ναι αφου οι περισοτεροι δεν καθονται και πολυ καιρο. και τι να κατσουν να κανουν να σου ζαλιζει τον ερωτα ο καθε καμμενος καθε μερα με την μητρικη του και τις μνημες του ασε που απο οτι καταλαβα απο κατι παιδια πεφτει απιστευτο ρουφιανιλικι εκει μεσα.

1980 αν εννοείς ρουφιανιλικι αυτό που έγραψα ότι θα βγάζω τα άπλυτα τους στην φορα είσαι λάθος γιατί πρώτος σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ για το τι κάνει το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο και δεύτερον εγώ προσωπικά δεν ρουφιάνεψα κανέναν και δεν πρόκειται να το

κάνω στην ζωή μου για κανένα λόγο εγώ θέλω όπως θα είμαι σωστός στην δουλειά μου αν με πάρουν έτσι να είναι και αυτοί σαν εργοδότες τώρα από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα δεν με πολύ ενδιαφέρουν

και σιγά άντε και διαβάσανε εδώ και είδαν ότι κάποιος τα συζητάει δεν ξέρουνε τα χαλια τους νομίζεις περιμένουν να πάει ο Vatos ( Παναγιώτης ) σε κάθε fora και να αρχίσει να τα γραφει

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1980 αν εννοείς ρουφιανιλικι αυτό που έγραψα ότι θα βγάζω τα άπλυτα τους στην φορα είσαι λάθος γιατί πρώτος σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ για το τι κάνει το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο και δεύτερον εγώ προσωπικά δεν ρουφιάνεψα κανέναν και δεν πρόκειται να το

κάνω στην ζωή μου για κανένα λόγο εγώ θέλω όπως θα είμαι σωστός στην δουλειά μου αν με πάρουν έτσι να είναι και αυτοί σαν εργοδότες τώρα από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα δεν με πολύ ενδιαφέρουν

και σιγά άντε και διαβάσανε εδώ και είδαν ότι κάποιος τα συζητάει δεν ξέρουνε τα χαλια τους νομίζεις περιμένουν να πάει ο Vatos ( Παναγιώτης ) σε κάθε fora και να αρχίσει να τα γραφει

απλα καταλαβα οτι θα αρχισεις να γραφεις ολα τα στραβα που γινονται εκει μεσα, φιλικα στο εγραψα. δεν ενοουσα οτι εχεις τασεις για ρουφιανος αλλοιμονο δεν σε ξερω προσωπικα.

Δημοσ.

αυτό είναι το πρόβλημα δεν είδες ότι έβγαζα ράτιου προσωπάκια και γενικά αστειεύομαι σιγά μην κάθομαι να γράφω τι κάνει το πλαίσιο και το κάθε πλαίσιο ;) γενικά μιλάω σε αυτό το thread και αστειεύομαι εγώ ψάχνω δουλειά γιατί είμαι 19 χρόνον και δεν γίνετε να τα περνώ από τους γονείς μου ακόμα σαν κάποιους άλλους που σίγουρα τέτοιους ξέρουμε πόλους τέτοιος αλλα και να ήθελα δεν γίνετε γιατί δεν περισσεύουν χρήματα και πρέπει για εμενα να βρω δουλειά ;)

στην ηλικία που ιμια έχω να κάνω τόσα πράγματα που αλλα παιδάκια τα κάνουν μια μέρα μόλις πατήσουν τα 18 γιατί απλά τους περισσεύουν τα χρήματα δυστυχώς εγώ δεν είμαι έτσι και το κυνηγάω από τα 15 με τις δουλειές και το σχόλιο μαζί ;)

και αφού πρέπει για εμενα να βρω δουλειά τότε κάθομαι στα αβγά μου γιατί από τα αυτά τους θα κρέμομαι και δεν μιλάω ;) αν μου κάνουν καμια χοντρή πουστιά όμως όταν με στείλουν να ξέρεις αν χρειαστεί να το μάθει ο κόσμος θα το μάθει :D

1980 δεν θέλω να παρεξηγηθούμε δεν είπα ότι με είπες ρουφιάνο αλλα και να με έλεγες ξέρεις... :D

τίποτα από όσα είπα δεν πάει σε κανέναν σας από εδώ μέσα γιατί δεν ξέρω κανέναν προσωπικά για αυτό μην μου πείτε ότι σας βρίζω και ότι δήποτε τα είπα γιατί ήθελα να τα βγάλω και ένα Μεγάλο ευχαριστώ σε όσους κάτσανε και ασχολήθηκαν με το θέμα έστω και να το διάβασαν μονο :D

Δημοσ.

Καλη επιτυχια και απλα να εισαι ο εαυτος σου φιλε μου...εξαλλυο εχεις δυναμη και γνωσεις και αξιζεις παντα κατι καλυτερο...

Δημοσ.
1.δεν παιζει να το ειπε με την καμμια...εκτος κ αν εισουν μπροστα.

2.οτι κ να γουσταρε μπορει να το γυρισει σε 10 μερες...

Οχι δεν ημουν μπροστα. Δεν θα μου φαινοταν και περιεργο παντως αμα οντως το εχει πει :mrgreen:

Δημοσ.
να πάω στο κατάστημα στην μεταμόρφωση να κάνουμε ένα test να κάνω τον πωλητή σε έναν δικό τους για να δουν και αυτοί αν κάνω για την δουλειά

Σημερα ειχε παει η κοπελα μου να κανει αυτο το τεστ

Τους ειχανε κανα 3ωρο και τους ταραξανε στα τεστ πρωσοπικοτητας, ευφυιας, αλληλεπιδρασης με τον πελατη και ενα σωρο αλλα.

Πολυ μανουρα η ολη φαση φιλε μου, οποτε να εισαι προετοιμασμενος για ψιλοταλαιπωρια.

Δημοσ.
Μπραβο ρε,καλη επιτυχια κ καλη αρχη....

Υ.Γ. το τηλ της Ζησοπουλου το πηρες (αφου ηταν κ ωραια);-)?

Αφήστε την γκόμενά μου ήσυχη βρέ!!!! :-D :mrgreen:

Καλή επιτυχία φίλε Vatos και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία γενικότερα... Κράτα μας ενήμερους.

Δημοσ.

για ταλαιπωρία ένταξη το περιμένω ούτος η άλλος :D θα γράφω τι ίνεται να έχω και εγώ να τα λέω κάπου :D

GeorgeMan θα κάνω ότι μπορώ :D

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λογικά όχι αφου μου είπαν 10 μερες για τηλ και πάνε 15 αν τις θυμάμαι καλά :) αλλα ελπίζω να με πάρουν ας είναι και καθυστερημένα :) πάντως έχω ξεκινήσει και ψάχνω και για αλλου, δύσκολο πράγμα να βρείς δουλειά :(

Δημοσ.

Αν δε σε πάρουν θα κατέβει όλο το insomnia ατη Στουρνάρη. Θα γίνει λαμπόγιαλο το μαγαζί.

Επί τη ευκαιρία θα κάνουμε και πλιάτσικο :P

Δημοσ.
Αν δε σε πάρουν θα κατέβει όλο το insomnia ατη Στουρνάρη. Θα γίνει λαμπόγιαλο το μαγαζί.

Επί τη ευκαιρία θα κάνουμε και πλιάτσικο :P

Και μετά θα χωθούμε πολυτεχνείο, στο άσυλο :-D

Είμαστε να βουτάμε τπτ quad να φαλιρίζει το πλαίσιο :lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...