Vatos_locos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 E τώρα πάει τελειωμένη υπόθεση αφού δεν πρόκειται να την ξαναδώ άσε που αν έβλεπε και η γυναικα μου άλλο κινητό θα είχαμε την αναπαράσταση Ρωσία VS Αμερική στο σπίτι
nodas_21greek Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μάγκα με το καλό να σε πάρουν. Βάση των όσων λες μια χαρά τα πήγες. Μην μασάς. Κι έχε υπόψη σου ότι μόνο να κερδίσεις έχεις εσύ. Όσο κουραστική κι αν είναι η δουλειά, όσο μικρός κι αν είναι ο μισθός, το γεγονός ότι θα αποκτήσεις μια αρχική εμπειρία στην αγορά είναι πολύ σημαντικότερο. Άντε με το καλό! Όταν σε πάρουν δώσε στοιχεία που θα βρίσκεσαι. Να σκάσουμε όλοι οι insomniacs να σε κάνουμε υπάλληλο του μήνα!!!
Vatos_locos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 0xa0ax ok μέσα περιμένω τηλέφωνο να μου πούνε αν με πάρουν θα σας πω ευχαριστώ για τα λόγια σας όλους μου δώσατε πολύ θάρρος
Harkon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 επ! μη παίρνουμε και πολύ θάρρος ε;; - καλή επιτυχία μαν! -
tolis_01 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 να είναι φιλικός και εξυπηρετικός Ενας φιλος μου που δουλευε στο Πλαισιο ειχε πει σε πελατη στα @@ μου και (σε διαφορετικο πελατη) στον που**ο μου. Ευγενεια παντα
Harkon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Ενας φιλος μου που δουλευε στο Πλαισιο ειχε πει σε πελατη στα @@ μου και (σε διαφορετικο πελατη) στον που**ο μου.Ευγενεια παντα πλάκα κάνεις!!!! ΑΧΧΑΑΧΑ AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAAXAXAXAXAXAXAX
tolis_01 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Στην 2η περιπτωση ο πελατης τα χρειαζοντανε. Πελατης: Θελω τις ταδε μνημες. Πωλητης (ο φιλος μου): Δεν γινεται, δεν κανουν για τον υπολογιστη σας. Πελατης: Οχι εγω θελω αυτες. Κανουν σιγουρα. Το'χω ψαξει. Πωλητης: (1 ωρα εξηγηση γιατι δεν του κανουν οι μνημες) Πελατης: Οχι, θα τις παρω. Πωλητης: Παρτες, αλλα μην μου'ρθεις αυριο κλεγοντας οτι δεν παιζουν οι μνημες. Την επομενη μερα: Πελατης (ο ιδιος): Εχμ, δεν μου παιζουν οι μνημες. Πωλητης: Ε, στον που**ο μου που δεν παιζουν οι μνημες
marios1957 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Και μιας και διανύουμε την εποχή της εξειδίκευσης,εισηγούμαι να τους προτείνεις να κάνεις εσύ τον διαμεσολαβητή (σε παράπονα/παραπομπές/διευκρινίσεις κλπ) στα fora και δη εδώ μέσα,γιατί:α)Αφ' ενός έχεις πάρει το "βάπτισμα" και β)αφ' ετέρου θα έχουμε και μεις από πρώτο χέρι το μέσον μας. χωρίς lol!
Vatos_locos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Χα χα ok ότι γίνετε εδώ θα τα λέω κατευθείαν θα άνοιξω και thread οι ρουφιάνοι του πλαισίου κάτσε πρώτα να πιάσω την δουλειά και με τον καιρό του λέω να τους βγάζω και τα άπλυτα τους στην φορα
red7genius Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 και βεβαια θα μας κανεις εκπτωση στα προιοντα σε ολους τους ινσομνιακς!!!!
Vatos_locos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 αν με αφήνουν ευχαρίστως αλλιώς θα μου δίνετε τα μαρούλια να τα αγοράζω στο όνομα μου με την έκπτωση που θα έχω εγώ και σας τα δίνω τότε θα γίνω ο καλύτερος υπάλληλος του πλαισίου αν και δεν πρόκειται να είναι καμια μεγάλη
kage Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Στην 2η περιπτωση ο πελατης τα χρειαζοντανε.Πελατης: Θελω τις ταδε μνημες. Πωλητης (ο φιλος μου): Δεν γινεται, δεν κανουν για τον υπολογιστη σας. Πελατης: Οχι εγω θελω αυτες. Κανουν σιγουρα. Το'χω ψαξει. Πωλητης: (1 ωρα εξηγηση γιατι δεν του κανουν οι μνημες) Πελατης: Οχι, θα τις παρω. Πωλητης: Παρτες, αλλα μην μου'ρθεις αυριο κλεγοντας οτι δεν παιζουν οι μνημες. Την επομενη μερα: Πελατης (ο ιδιος): Εχμ, δεν μου παιζουν οι μνημες. Πωλητης: Ε, στον που**ο μου που δεν παιζουν οι μνημες 1.δεν παιζει να το ειπε με την καμμια...εκτος κ αν εισουν μπροστα. 2.οτι κ να γουσταρε μπορει να το γυρισει σε 10 μερες...
1980 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Χα χα ok ότι γίνετε εδώ θα τα λέω κατευθείαν θα άνοιξω και thread οι ρουφιάνοι του πλαισίου κάτσε πρώτα να πιάσω την δουλειά και με τον καιρό του λέω να τους βγάζω και τα άπλυτα τους στην φορα τετοια γραφε και αμα παρουνε γραμμη ποιος εισαι θα σε στειλουνε για διακοπες. σε πληροφορω οτι διαβαζουνε καθημερινα και αυτο και αλλα ενα δυο φορουμ.
djapal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ενημέρωση: Το πλαίσιο συνέχεια ζητά πωλητές. Αυτά τα ψάχνουμε αυτόν τον καιρό και τέτοια είναι και καλά για να λέγονται!
1980 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ενημέρωση: Το πλαίσιο συνέχεια ζητά πωλητές. Αυτά τα ψάχνουμε αυτόν τον καιρό και τέτοια είναι και καλά για να λέγονται! ε ναι αφου οι περισοτεροι δεν καθονται και πολυ καιρο. και τι να κατσουν να κανουν να σου ζαλιζει τον ερωτα ο καθε καμμενος καθε μερα με την μητρικη του και τις μνημες του ασε που απο οτι καταλαβα απο κατι παιδια πεφτει απιστευτο ρουφιανιλικι εκει μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.