Vatos_locos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 πρέπει να πω πως τα παρακολουθώ τα 3 τελευταία post αλλα δεν ενώ να πω κάτι ειδικά για το τελευταίο δεν κατάλαβα το θεό μου
wizzy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Παιδιά, μην τον αγχώνεται με το SAP. Είναι το καλύτερο ERP out there - σε σχέση με κάτι κακέκτυπα τύπου Unisoft Atlantis - και είναι απλά θέμα εξοικιώσης! Πιστέψτε με, εφόσον ο Vatos είναι σχετικός με το αντικείμενο, θα το κατανοήσει σχετικά γρήγορα. Και όσο καλύτερος γίνεσαι στο SAP φίλε Vatos, τόσο το καλύτερο για σένα.
Vatos_locos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 OK πάλι δεν κατάλαβα τίποτα αλλα δεν πειράζει ευχηθείτε μου καλή τύχη αύριο στις 11:10 πρέπει να είμαι εκεί θα ενημερώσω με τα αποτελέσματα zeroboy ok τώρα κατάλαβα τι είναι το SAP ένταξη λογικά θα το μάθω θα μου δείξουν και εκεί σε περίπτωση που πάνε όλα καλά και με πάρουν θα περάσω και από κάποια στοιχειώδη εκπαίδευση δεν νομίζω να με πετάξουν κατευθείαν μέσα και να περιμένουν να κάνω παράδες
tolis_01 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 OK πάλι δεν κατάλαβα τίποτα αλλα δεν πειράζει ευχηθείτε μου καλή τύχη αύριο στις 11:10 πρέπει να είμαι εκεί θα ενημερώσω με τα αποτελέσματα Καλη τυχη βατε! Κι εγω θα'μαι εκει μαλλον εκεινη την ωρα, οχι για κατι καλο, αλλα λογω χαλασμενης μητρικης
Vatos_locos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 ok περνα από το section εκεί που έχεις τις φωτογραφίες μας αν με δεις βάλε μια φωνή άντε καληνύχτες παιδιά
Prof_Chaos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Ποιος λέει ότι δεν παίζουν υπερωρίες?Έχω μια φίλη σε ταμίο στο πλαίσιο και ξέρω ότι τους λιώνουν... Ποτε δεν δουλεύεις 8ωρο..Υπερωρίες all the time..λίγα ατομα κάνεις δουλειά για τρείς..Επιπλέουν οι φελοί και τα σκατά γιατι πολύ απλά αυτούς θέλουν..ατομα με γνώσεις και επίπεδο έχουν ημερομηνία λήξης.Βέβαια για να μην σε απογοητεύσω υπάρχουν και πολύ χειρότερα σε ανάλογες θέσεις στην αγορά εργασίας..
Vatos_locos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 ένταξη αυτό το ήξερα και πάντα κάπως έτσι θα είναι δεν θα τρελαθούμε όμως ποτε ούτος η άλλος ακόμα μικρός είμαι σιγά σιγά όλα θα γίνονται εμενα με νοιάζει πιο πολύ να είμαι εγώ σωστός πάντα και χαλάλι τους και οι υπερωρίες αρκεί βεβαια να μην μας πηδ@ν καθημερινά και να μην μιλάμε γιατί τότε θα είμαι μαλ@κας
djapal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Αυτό που πρέπει να έχεις για να γίνεις πωλητής, είναι χαμόγελο και να μπορείς να εξυπηρετείς τον άλλον. Να ξέρεις δηλαδή τι σου λέει. Αλλά το χαμόγελο είναι βασικότατο. Συν το ότι πρέπει να αντιμετωπίζεις τον κάθε κομπλεξικό που πάει για να ξεσπάσει στον κάθε πωλητή και να βγάλει το άχτι του. :D
Alexaig Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Εντάξει ρε παιδία , μην τον αποθαρύνετε. Το παιδί πάει για να βγάλει κάποιο χαρτζιλίκι και για να γράψει κάποια προυπηρεσία, έστω σαν πωλητής, στον χώρο των Η/Υ. Στο κάτω κάτω άμα δεν του αρέσει φεύγει.
1980 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 καταρχας να στο ξαναπω χαλαρωσε.... στο πλαισιο πας να δωσεις συνεντευξη οχι σε καμια πολυεθνικη. αυτο που σου λεει και το παιδι απλα χαμογελα και θα σε παρουνε εκει μεσα δεν τους νοιαζει να εχεις γνωσεις απλα να μην εχεις υφακι και πολυ εγωισμο και να χαζογελας και ας μην εχεις ορεξη.
Vatos_locos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 ναι βρε παιδιά δεν υπάρχει πρόβλημα πείτε ότι θέλετε καλο είναι ήδη με όσα διάβασα ψιλό ηρέμησα και πάω με πιο πολύ θάρρος σε κανένα 20λεπτό ξεκινάω είνσι και στου διαόλου την μάνα πανάθεμα το
Vatos_locos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Παιδιά όλα πολύ ωραία πήγανε Πάω εκεί και βρίσκω μια ωραία κοπέλα την κυρια Ζησοπούλου και αρχίζει να με ρωτάει γιατί θέλω να δουλέψω και αν έχω προϋπηρεσία και αν ξέρω τίποτα από hardware και τέτοια γενικά σχετικές ερωτήσεις εγώ τα απάντησα όλα και με τα πολλά επειδή έχω και το σχόλιο με έβαλε part time απογεύματα μου λέει τα λεφτά είναι 410 μικτά με ασφάλεια ικα και ιντεραμέρικαν και μου λέει να περιμένω σε 10 μέρες τηλέφωνο να μου πουν να πάω στο κατάστημα στην μεταμόρφωση να κάνουμε ένα test να κάνω τον πωλητή σε έναν δικό τους για να δουν και αυτοί αν κάνω για την δουλειά και να δω και εγώ αν μπορώ και καλά και τέτοια πιστεύω ότι πήγε καλά και ότι έχω ελπίδες γιατί και η ίδια μου είπε ότι αυτόν τον καιρό ψάχνουν άτομα για αυτό ακριβώς που θέλω και εγώ και τέτοια η πιο σχετική ερώτηση που μου έκανε ήταν ποιος είναι ο πιο γρήγορος επεξεργαστής αυτήν την εποχή οι Core 2 Quad 4πύρινοι ωραία μου λέει στα ποσα τρέχει στα 2,66Ghz της λέω με ρώτησε επίσης πια είναι τα 3 βασικά που πρέπει να έχει ένας πωλητής και της λέω να έχει γνώση για τα αντικείμενα που πουλάει να είναι φιλικός και εξυπηρετικός και να μπορεί να εξυπηρετήσει τον πελάτη του σε ότι του ζήτηση ( καλο ήταν ? ) ωραία μου λέει περιμένετε ένα τηλέφωνο μας ευχαριστώ πολύ και εγώ τις λεΰς ευχαριστώ καλή σας μέρα και φεύγω γενικά καλά φάνηκε ήταν και ένας άλλος τύπος εκεί που δεν ήξερε την τυφλά του και έλεγε είμαι πολύ φιλικός και θα μπορέσω να αντεπεξέλθω και τέτοια και μόλις των ρώτησε τη ίδια ερώτηση με εμενα για τον επεξεργαστή έμεινε μαλάκας και του λέει σε 15 μέρες αν είναι θα σας πάρουμε τηλέφωνο και πούλο
nikos_lef Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μπραβο ρε,καλη επιτυχια κ καλη αρχη.... Υ.Γ. το τηλ της Ζησοπουλου το πηρες (αφου ηταν κ ωραια);-)?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.