Προς το περιεχόμενο

Συνέντευξη για δουλειά στο Πλαίσιο

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αααχ ποαο έχω επιθυμήσει τις οικοδομές...

σου βγαινει ο πάτος αλλα χωρίς αγχος, με το καλαμπούρι, τις μπύρες... κ το απίογευμα ελεύθερο

κ από ότι θυμάμαι είχε πολύ καλά μεροκάματα, άλλαξαν τα πράγματα;

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

χαχαχα σοβαρη δουλεια...εδω παιρνουν κ ασχετους αν ξερεις εσυ τι παιζει στην αγορα πιστεψε με θα ξερεις ποιο πολλα απο τον καθενα τους εκει μεσα...

γραφτους πραγματικα στα @@ σ θα δουλευεις πολλες ωρες για λιγα λεφτα κ σιγουρα θα κανεις κ υπερωριες...κανεις δεν μενει καιρο σε αυτες τις δουλειες.

μιας κ εισαι σε τεε θυμαμαι ερχοταν σε μερικα η εταιρια γερμανος για πληροφοριες κτλ κ στο τελος επαιρναν κ μερικους κ ας μην ειχαν ιδεα.κυριως κοπελες...

Δημοσ.

Καλή επιτυχία φίλε μου την Δευτέρα.Οπως σου είπαν και παραπάνω ντυσιμο, αυτοπεποίθηση στις γνώσεις σου και στα χρήματα που θέλεις (θα ήθελες).

Ολα θα πάνε καλά.Εχοντας περάσει απο τον χώρο πριν 7 χρόνια περίπου θα πω ότι ο κόσμος φεύγει, δεν απολύεται όπως έφυγα κι εγώ.

Στην αρχή είναι cool έπειτα από μερικά χρόνια όμως οι διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις (που δεν έχουν πια οικονομικό αντίκρυσμα σ΄εσένα) και τα εξαντλητικά ΩΡΑΡΙΑ σε αναγκάζουν να φύγεις.

Το καλό είναι ότι αν σε ενδιαφέρει ο συγκεκριμένος τομέας (πληροφορική,τεχνικός,πωλητής κλπ) η καριέρα σου θα συνεχιστεί γιατί "ψωνίζει" όλος ο "κόσμος" από κεί. ;-)

Δημοσ.

Πριν καμια βδομάδα είχα κάνει μια αίτηση στο πλαίσιο από το site του για να πάω να δουλέψω πολίτης και με τα πολλά σήμερα με πήρε τηλεφωνα μια κοπέλα και μου είπε να είμαι την δευτερα στο πλαίσιο στην στουρνάρι και να ζητήσω μια κυρια τάδε να μιλήσουμε

άντε και καλός πολίτης....

Πέρα απο την πλάκα τώρα κάτι έλεγες πιο πάνω για κολεγιακά και πουκάμισακια και παντελονια γκρι και ασπρα κτλ κτλ. Χωρίς να έχω κάτι απέναντι σε αυτό το ντύσιμο, εγώ θα σου έλεγα να ντυθείς όπως νιώθεις εσύ καλύτερα, γιατί θα έχεις μία έννοια λιγότερη. Εκτός αυτού, μιας και είμαστε σχεδόν όλοι εδωμέσα τακτικοί πελάτες στο πλαίσιο, σίγουρα έχουμε δει στο πλαίσιο άτομα με σκουλαρίκια στα αφτιά, στο φρύδι, κάτω απο τα χείλη, με περίεργα χτενίσματα και ρούχα, κλπ κλπ που σημαίνει ότι δεν πρέπει να είναι και τόσο σημαντικό το θέμα της εξωτερικής εμφάνισης. Μην έχεις άγχος μιάς και στην ζωή σου θα περάσεις πολλές φορές απο το στάδιο της συνέντευξης για μια δουλειά. Και να θυμάσαι, οτι αυτοί σε πήραν τηλέφωνο, δεν παρακάλεσες εσύ κανέναν.

Αυτά απο μένα.

Δημοσ.

κοίτα τέτοια μπλουζάκια φοράω συνεχεια σκουλαρίκια κλπ έχω αλλά θα τα βγάλω δεν έχω πρόβλημα για τα μαλλιά κοντά κούρεμα όλα είναι δεν τα κάνω σαν όλα τα παιδιά σαν λιοντάρια :D

με τα πολλά η εμφάνιση είναι το λιγότερο που με καίει αν και ντύνομαι σαν λέτσος έξω όταν χρειαστεί ξέρω να ντύνομαι σαν άνθρωπος :D πιο πολύ με ένοιαζε στο περίπου να έχω ιδέα τι θα συναντήσω μπροστά μου :D

βεβαια θα το λέω σε ευχαριστώ και εσένα και όλους παρα πολύ για τις συμβουλές εμενα πραγματικά με βοηθάει ειδικά στην ηλικία που είμαι και τώρα θα αρχίσω να κυνηγάω πραγματικές δουλειές

Δημοσ.

καλα μην ντυθεις και πολυ κυριλε γιατι εγω ειχα ντυθει κυριλε και σκαω και με το γυαλι ηλιου κρεμασμενο στο πουκαμισο και με κοιταγε σε στυλ για πασαρελα ηρθες. νορμαλ ντυσου. ολοι καζουαλ ηταν ντυμενοι.

Δημοσ.

κάπως έτσι ντύνομαι και εγώ το ντύσιμο δεν θα είναι πρόβλημα σίγουρα από δευτερα θα δούμε πως θα πάει και θα πω τα αποτελέσματα :D

Δημοσ.

Λοιπον ντυσου casual και οχι υπερβολες και πολυ κυριλε... Να εισαι ο εαυτος σου και παντα ετοιμολογος Κατα δευτερον να ξερεις οτι αν σε επιλεξουν τελικα θα περασεις εκπαιδευση και ζορικη μαλιστα αν πας για πωλητης hardware. Εκει πεφτουν κορμια.... Δεν φτανουν ολοι μεχρι τα καταστηματα... Υπερωριες δεν παιζουν... Αυτα.

Δημοσ.
Εκει πεφτουν κορμια.... Δεν φτανουν ολοι μεχρι τα καταστηματα... Υπερωριες δεν παιζουν... Αυτα.

μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο παραπάνω αυτό γιατί δεν σε πολύ κατάλαβα :D ρούχα καταλήξαμε :D polo μπλουζάκι και τζινάκι :D ούτε για καλλιστεία να πήγαινα :D

Δημοσ.

Ξερω οτι δουλευουν ενα προγραμμα μηχανοργανωσης το οποιο ειναι διασυνδεδεμενα ολα τα καταστηματα,αποθηκες τα παντα... Οποιος δεν μπορεσει να κατανοησει την λειτουργια του εχει προβλημα. Αυτα ξερω εγω. Το τι ξερεις απο hardware ερχεται σε δευτερη μοιρα.

Δημοσ.

Το πρόγραμμα που ελέγχει αποθήκες stock παραλαβές επιστροφές και γενικώς τα πάντα είναι το SAP που είναι ένας κυκεώνας για να μπορεί να κάνει και να ελέγχει τα πάντα.

Κατανοητό το μήνυμα μου τώρα?? ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...