Προς το περιεχόμενο

Συνέντευξη για δουλειά στο Πλαίσιο

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για ρούχα νταξή θα την παλέψω μιας και φοράω φαρδιά αλλα έχω πολλές μπλουζίτσες από αυτές με το γιακά τις κολεγιακές και τις πιο πολλές γαλάζιες παντελόνι κανένα τζιν λέω κάπως έτσι για νευρικότητα τώρα νταξή λίγο θα την έχω αλλα πιστεύω ότι θα είμαι μια χαρά :D

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δηλαδή Vatos από την άλλη βδομάδα θα σε βλέπουμε στη Στουρνάρη? :-D

Θα έχουμε βίσμα για το Πλαίσιο :ρ

Δημοσ.

Θα έχουμε βίσμα για το Πλαίσιο :ρ

ετσι! ολο και καποια εξυπηρετησουλα θα μας κανει επειτα απο τοσες συμβουλες!! Χι χι....:mrgreen:

Δημοσ.
ετσι! ολο και καποια εξυπηρετησουλα θα μας κανει επειτα απο τοσες συμβουλες!! Χι χι....:mrgreen:

χαχαχααχχ

να βολευτείς κοιτάς εσύ ε;;;; :P :P

καλή επιτυχία κ από μένα. πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά

Δημοσ.

Καλή σου επιτυχία τη δευτέρα, λοιπόν. συμφωνώ με τους παραπάνω, πρόσεξε το ντύσιμο και να μην κουνιέσαι σαν σπαστικός. Το τελευταίο που θα σου επισημάνω είναι ότι μπορεί να σου κάνει και μια κουφή ερώτηση πέρα από τα κλασσικά περί εμπειρίας... Δηλαδή να πεις κατί προσωπικο, του τύπου πως θα αντιμετόπιζες την α ή β κατάσταση φερηπειν με κάποιο πελάτη ή να πεις κάποια επιτυχία σου ή κάτι τέτοιο. Και τέλος μην ντρέπεσαι να ρωτήσης τίποτα. Εννοώ απολαβές, χώρος εργασίας, συνεργάτες τα πάντα. Είναι καλύτερα να μιλήσεις αρκετή ώρα μαζί της παρά λίγη. ( Ολα αυτά προσωπική άποψη βέβαια).

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσ.

ναι ok εννοείτε πως και αυτά θα τα ρωτήσω βεβαια δεν πολύ κατάλαβα για την κουφή ερώτηση που λες :D αν μπορείς δώσε μου ένα παράδειγμα να καταλάβω :D

Δημοσ.

μια φίλη μ την ρώτησαν (όχι στο Πλαίσιο) για δουλειά προγραμματιστή,

ποιό είναι το αγαπημένο της ποίημα!

Δημοσ.

Κοίταξε, εγώ σε πολλές συνεντεύξης μου έχει τύχει να με ρωτήσουν πως θα αντιμετώπιζα καποια περιεργη κατάσταση στην δουλειά. Δεν ξέρω ακριβως γιατί περιπτωσή σου γιατι εγώ έχω διαφορετικό αντικείμενο. Αλλα θα μπορούσε να σου πει "τι θα έκανες αν ερχοταν κάποιος και θέλει να γυρίσει ένα σπασμένο laptop το οποίο έχει ίχνη πτώσης." ή "ή τι είναι το πιο ακριβό πράμα που έχεις πλασάρει". Δεν έχω εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα αλλά έχω παρατηρήσει σου λέω τέτοιου είδους ερωτήσεις. Εξαρτάται και αποτο άτομο που σου παίρνει την συνεντευξη

Δημοσ.

Ρε συ Vate, εδώ έχουν μέσα ένα σωρό μέτριους, εσύ κόλωσες??? Μη μασάς ρε, είσαι μέσα από τωρα. Δεν έχουν απαιτήσεις μεγαλύτερες από τις γνώσεις σου-μου-μας.

Δημοσ.

Ναι ρε συ Κώστα αλλα δεν ξέρει κανένας τι ξέρω εγώ :D και σιγά λες να έχω μια στο εκατομμύριο η Κυρια Ζησοπούλου να είναι μέλος στην Insomnia :D

chris_4 thanks βοηθάει πολύ το post σου αλλα αν μου πει τίποτα τέτοια θα τις πω πως θα πάω στον υπεύθυνο μου :D αν και δεν δήλωσα για service :D

Δημοσ.

Αν μπορεί να βοηθήσει...έχω ακούσει πως αν σε ρωτήσουν πόσα λεφτά θες να ''οικονομάς'' είναι λάθος να δώσεις απάντηση της μορφής ''όσα δίνετε,δεν έχω πρόβλημα", πρέπει να απαντήσεις συγκεκριμένα,ανάλογα με το τι πιστεύεις ότι αξίζεις,σε λογικά πλαίσια βέβαια... (έτσι φαίνεται η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση που έχει κάποιος για τον εαυτό του).

Δημοσ.

Καλα, στην αρχη νομιζα οτι εννοουσες οπλίτης. Καλά τοσες φορες το είδες γραμμένο, επιμένεις στο πολίτης!!! ΠΩΛΗΤΗΣ! Anyway..

Καλη επιτυχία.. Πάντως μια εταιρεία που εχει ολο το χρόνο αγγελίες εργασίας, χωρίς να φτιαχνει νεα καταστήματα, δυο πραγματα μπορεί να συμβαίνουν 1)Οι εργαζομενοι φευγουν μονοι τους για χ λογους 2)οι εργαζομενοι απολύονται διαρκώς για χ λόγους.

Καλη επιτυχία.. Αλλά μη περιμένεις και τα τρελά λεφτα. Για αυτο και οι περισσότεροι φευγουν.. Γυρω στα 720 μικτα ειναι, χωρις προϋπηρεσία. Και εισαι και ενα 8ωρο στο πόδι + καποιες τοποθετήσεις προϊόντων που θα κανεις στα ραφια... Δεν ψαχνεις για κατι αλλο;

Καλη επιτυχία, να'σαι χαλαρος, αυτοι σε εχουν αναγκη και οχι εσυ αυτους.

Δημοσ.

Καλά Μαρία ( ; ) sorry αλλα αν γραφεις γρήγορα {δεν ξέρω για σένα} αλλα εγώ δεν κοιτάω τι γράφω :D τι πολίτης τη πωλητής το νόημα τα πιάνεις νομίζω ;)

τώρα για τα λεφτά που λες τα 720 μικτά εμενα μου φαίνεται τεράστιο ποσο αν αναλογιστείς ότι πάντα έτρεχα σε οικοδομές δουλειές για φυλλάδια security και άλλες δουλειές που δεν έχουν είτε το βασικό και για το θωρώ κανένα πρόβλημα απόλυτος δεν έχω :D αντέχω μικρός

πάντως σε ευχαριστώ και εσένα για τις παρατηρήσεις σου όλα χρήσιμα μου είναι μέχρι την δευτερα που θα πάω βλέπεις μικρός ακόμα και πρώτη φορα σε τέτοιου είδος συνέντευξη :D και ψιλό κόλλησα άσε που το είχα παντελώς ξεγραμμένο ότι ούτε τηλέφωνο θα με πάρουν :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...