Προς το περιεχόμενο

Συνέντευξη για δουλειά στο Πλαίσιο

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας :D θέλω μια μικρή βοήθεια βασικά ότι έχετε να πείτε καλο θα είναι από τους μεγαλύτερους κύριος :D

Πριν καμια βδομάδα είχα κάνει μια αίτηση στο πλαίσιο από το site του για να πάω να δουλέψω πολίτης και με τα πολλά σήμερα με πήρε τηλεφωνα μια κοπέλα και μου είπε να είμαι την δευτερα στο πλαίσιο στην στουρνάρι και να ζητήσω μια κυρια τάδε να μιλήσουμε

τέλος πάντως εγώ από συνέντευξη πρώτη φορα θα περάσω στην ζωή μου :D και έκανα αίτηση για πολίτης δεν μπορούσα να κάνω ali γιατί ακόμα έχω τελειώσει μονο τον πρώτο κύκλο από το TEE σαν ηλεκτρονικός και θέλω να μου πείτε τι λένε στις συνεντεύξεις περίπου τι να προσέξω και όλα αυτά ότι έχετε να πείτε δεκτό γιατί την δευτερα θα πάω και θα μου κοπούν τα πόδια :D

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσωπική άποψη :

Για μένα καλό είναι να κοιτάξεις να είσαι άνετος και αν μπορείς να καταφέρεις να κάνεις την συζήτηση πιο φιλική. Λίγο πολύ η γνώσεις σου φαίνονται στο cv , και εαν δεν ήταν αρκετές δεν θα σε καλούσαν για συνέντευξη, οπότε θα πρέπει να "πουλήσεις" την προσωπικότητά σου. Όσο πιο ευχάριστος είσαι τόσο καλύτερα, λογικά η κυρία "ταδε" θα πάρει πολλές συνεντέυξεις οπότε δεν είναι και ευχάριστο για αυτήν, και για μένα καλύτερα να θυμάται τον Vatos_locos που κάναν μια ευχάριστη συζήτηση παρά τον κ. Τάδε που έλεγε συνεχώς πόσο καλός είναι για την συγκεκριμένη δουλειά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει να αφήσεις το θέμα γνώσεων και ικανοτήτων απ'έξω. Ίσα ίσα απο εκει θα ξεκινήσει η κουβέντα αλλά καλό είναι να καταληξει όπως σου είπα.

Δημοσ.

Σωστά τα λέει ο Alex. Επίσης μην υποβαθμίζεις την εμπειρία σου με υπολογιστή, και ας μην είναι επαγγελματικά ή διαπιστευμένη εκπαίδευση. Πες ότι είναι βασικό σου χόμπυ, ενημερώνεσαι κτλ. Μην αγχώνεσαι, δεν θα ζητήσουν τίποτα τρελό, ντύσου σαν άνθρωπος και να δείχνεις περιποιημένος.

Δημοσ.

ευχαριστώ ρε παιδιά απλά θα με πιάσει τρελό άγχος μόλις την δω και βλέπω να τα σκατώνω :D το πλαίσιο στα εξαρχέα είναι αυτό που είναι κοντά στο πανεπιστήμιο ?

όσο για το ντύσιμο ok θα μαζευτώ εννοείτε θα εμφανιστώ σαν άνθρωπος άντε θα δούμε και από δευτερα θα πω και τα νέα :D

Δημοσ.

καλα να σου πω εγω που εχω περασει απο εκει. μια τυπισσα θα σου παρει συνεντευξη. οι γνωσεις σου δεν μετρανε καθολου. αυτο που την νοιαζει ετσι οπως την εκοψα ειναι να εισαι φιλικος και να μην εχεις υφακι. παιζει να σε πιασει και να βαλεις τα γελια γιατι εχει ενα στυλακι και καλα καπως. φυσικα με εκοψε γιατι ειχα τρελο υφακι και τις ειπα πανω κατω οτι οι περισοτεροι εκει μεσα δεν ξερουν τι τους γινετε. αυτο προσεχε βασικα να εισαι φιλικος της πλακας συνεντευξη ειναι κατι μαλακιες σε ρωταει σε φαση γιατι νομιζεις οτι μπορεις να γινεις πωλητης στο πλαισιο και τι σε κανει να νοιωθεις οτι εχεις τις ικανοτητες και κατι τετοια. απλα χαμογελα και θα σε παρει αν εχει ελευθερη θεση.

Δημοσ.

ένταξη να την αποπάρω δεν νομίζω γιατί από τα αυτά της θα κρέμομαι τώρα αν είναι αυτές οι ερώτησης τις μια χαρά θα είμαι και γενικά τέτοιου είδους πιστεύω ότι θα τα καταφέρω να είμαι μια χαρά :D

από δευτερα θα δω τώρα θα πάω από εκεί να δούμε κάτι άκυρο εκεί γίνονται όλες οι συνεντεύξεις γιατί πχ σε περίπτωση λέμε που με παίρνει εμενα θα μου είναι πολύ δύσκολο για κάθε μέρα ολυμπιακό χωριο ομόνοια :D η ρωτάνε σε πιο κατάστημα θες να πας

μια K.Ζησοπούλου μου είπανε να πάω να βρω σε αυτήν σε στείλανε και εσένα ?

Δημοσ.
ένταξη να την αποπάρω δεν νομίζω γιατί από τα αυτά της θα κρέμομαι τώρα αν είναι αυτές οι ερώτησης τις μια χαρά θα είμαι και γενικά τέτοιου είδους πιστεύω ότι θα τα καταφέρω να είμαι μια χαρά :D

από δευτερα θα δω τώρα θα πάω από εκεί να δούμε κάτι άκυρο εκεί γίνονται όλες οι συνεντεύξεις γιατί πχ σε περίπτωση λέμε που με παίρνει εμενα θα μου είναι πολύ δύσκολο για κάθε μέρα ολυμπιακό χωριο ομόνοια :D η ρωτάνε σε πιο κατάστημα θες να πας

μια K.Ζησοπούλου μου είπανε να πάω να βρω σε αυτήν σε στείλανε και εσένα ?

δεν θυμαμαι ονομα αλλα ναι σε ρωτανε σε πιο καταστημα θελεις να πας αναλογα που μενεις.

Δημοσ.

ωραία κάτι είναι και αυτό :D παιδιά σας ευχαριστώ όλους σας ότι άλλο έχετε να πείτε να προσέξω εδώ θα είμαι ρίξτε το :D

Δημοσ.

φίλε Vatos_Locos συνήθως οι εταιρίες του χώρου που λειτουργούν πολλά υποκαταστήματα έχουν έναν όρο στο συμβόλαιο που υπαγορεύει στον εργαζόμενο ότι η εταιρία δικαιούται και μπορεί να τον εργοδοτήσει στο κατάστημα που αυτή κρίνει ότι υπάρχει ανάγκη. ΟΚ, αν μένεις Αθήνα δεν θα στείλει Θεσσαλονίκη, αλλά έχω δει άτομα που μένουν Μοσχάτο να δουλεύουν στο Πλαισιο Αγίας Παρασκευής (!!!!), οπότε αντιλαμβάνεσαι.... Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να σε στείλουν για εκπαίδευση σε κάποιο από τα μεγάλα Πλαίσια, π.χ. The Mall, Στουρνάρη ή Μεταμόρφωση και μετά να σε τοποθετήσουν σε αυτό που σε χρειάζονται. Δεν ξέρω αν έχεις λόγο στην τοποθέτησή σου, αλλά θα πρότεινα να κάνεις κουβέντα μόνο αν σε ρωτήσουν κάτι αντίστοιχο, χωρίς όμως να δείχνεις απόλυτος.

Κατά τα άλλα, ό,τι σου είπανε τα παιδιά ισχύει πάνω κάτω. Μην περιμένεις καμια δομημένη συνέντευξη με αρχή, μέση, τέλος που να εξετάζει συγκεκριμένες θεματικές ενότητες σχετικές με το άτομό σου ή με τη δουλειά για την οποία αιτήθηκες. Κουβεντούλα θα κάνετε, κάπου κάπου θα σε ρωτάει σχετικά με υπολογιστές κτλ και σε μια φάση θα σου πει "ΟΚ, σε ευχαριστώ, θα σε ειδοποιήσουμε σε Χ χρονικό διάστημα".

Και μετά περιμένεις....

Δημοσ.

ένταξη λογικό είναι δεν με πολύ πειράζει η απόσταση αλλα καταλαβαίνεις θα ήταν πολύ καλύτερο να είμαι πιο κοντά :D τέλος πάνος δεν πρόκειται να το συζητήσω εγώ αυτό αν δεν το αναφέρουν θα πάω και ότι μου λέει θα τις λέω και εγώ τα ανάλογα :D

ερωτήσεις για υπολογιστές στο περίπου πως θα είναι ? εγώ δήλωσα για πολίτης στο hardware

θα είναι δύσκολα σαν δουλειά ο πολίτης δεν έχω δουλέψει πολίτης ποτε :D

Δημοσ.

Καλά μην περιμένεις οτι σαν πωλητής στο πλαίσιο θα κάθεσε να προσπαθείς να πουλήσεις. Πιο πολύ απλά θα σου λέει ο πελάτης τι θέλει και θα του το δίνεις, άντε να του προτίνεις εσύ κάτι άμα είναι αναποφάσιστος.

Δημοσ.

καλά ναι δεν λέω ότι θα κάνω αγώνα :D απλά σε γενικές γραμμές να έχω μια ιδέα τι θα συναντήσω έτσι και μου πούνε να δουλέψω τελικά που δεν το πολύ βλέπω :D παίρνουνε μικρούς στο πλαίσιο ? εγώ σε 2 μήνες κλείνω 19

Δημοσ.

Ισως σε ρωτησουν κατι πανω σε hardware για να δουνε αν εχεις γνωση πανω στο αντικειμενο, αλλα μην φανταστεις κατι εξειδικευμενο...

Οσον αφροα ντυσιμο, καλο ειναι να φορεσεις καποιο καλο παντελονακι και πουκαμισακι, τα χρωματα που προτεινονατι για συνεντευξεις ειναι, γαλαζιο, γκρι και λευκο, δηλ. ηρεμα και απαλα χρωματα...

Καλη σου επιτυχια, να εισαι οσο ηρεμος μπορεις, μην κουνας συνεχεια νευρικα ποδια και χερια!

Εχω δει αρκετους πιτσιρικαδες στο πλαισιο!!! Μα το πλαισιο σαν "Βιτρινα" παιρνει νεους!!! οπως οι περισσοτερες εταιριες!

Μια χαρα θα τα πας!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...