Προς το περιεχόμενο

problem με pci usb 2

GIANNISPATRA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαιρετώ !

Λοιπόν πρέπει να έχω 1 χρόνο ένα pci usb 2 από Multirama μάρκα equip !

τελικά την βάζω κανονικά στην μαμά και .. μόλις βάζω μία συσκευή όποτε τη βρίσκει (πιθανότητες 30 %) λειτουργεί για λίγο και μετά από 2 Minutes μου βγάζει ότι είναι κενή η μονάδα που έχω συνδέσει ενώ πριν έδειχνε π.χ. τις εικόνες . και διακόπτει και την μεταφορά αρχείων . Αν του έχει τύχει κανενός η αν ξέρει κανένας please ας με βοη8ήσει

Δημοσ.

κανείς ρε παιδιά ? καλά θα πάω να αγοράσω μία άλλη μάρκα από το πλαίσιο ... ελπίζω να φτιάξει ! (γιατί έχω τον wd500 και δεν έχω usb 2 να τον συνδέσω)

Δημοσ.

Προφανως εχει χαλασει!Ειναι κλασσικα προβληματα που οταν εμφανιζονται σημαινει πως πρεπει να ξαναπας μεχρι τα multirama

Δημοσ.

Με κάρτα άλλης μάρκας είχα παρόμοια προβλήματα όταν πήγαινα να αντιγράψω αρχεία.Σταματούσε να βλέπει τον εξωτερικό και αναγκαζόμουν βεβαίως να τον κάνω Off/On :?

Τελικά ανακάλυψα πως μειώνοντας την ταχύτητα αντιγραφής(..)με το Total Commander σταμάτησε το πρόβλημα,και ολοκλήρωσα την αντιγραφή.

Δημοσ.

epeidh exw kai gw equip (!%$^!@$#!$) kai mou eixe vgalei to ladi mexri na thn egkatasthsw,an exete valei driver apo cd,dokimaste na katevasete apo thn equip.ISWS sas lysei ta provlhmata auto.Gia to diko mou 8ema pantws auth htan h lysh

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...