Sadamiraq Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Θελω να κανω ολικη αναβαθμιση το Pc μονο που δεν υπαρχει ρευστο το pc μou αποτελειται απο μια ιntel mobo η οποια εχει τα γνωστα αρχαια socket 478 AGP Slot και περνει ram DDR. Bρηκα μια mobo που περνει socket 775 εχει slot gia AGP και PCI express kai για ram DDR και DDR 2 Slots. Η motherboard λεγεται dual vista της ASUS κανει 70 Ευρω και μπορω να την παρω αυτην και εναν διπυρηνο CPU με 130-150 Ευρω και υπολοιπα μπορω αργοτερα! Η ερωτηση αξιζει κατι τετοιο.Να περιμενω οταν εχω λεφτα να τα παρω καλα? Μονο που δεν ξερω ποτε θα εχω γιατι πληρωνω και το αμαξι.
Vatos_locos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 κοίτα μια σύνθεση με έναν 4300 στα 90+ ευρώ και ένα mpoard στα 60-70 που να παίρνει αποκλειστικά ddr2 εμενα μητρική επεξεργαστής και μνήμες μου πήγαν 250 τα υπόλοιπα τα είχα
takass.s_9_days Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 aposph mou einai na perimeneis gt k gw viasthka enw an eperna twra ta komatia pou phra tote 8a mou erxontousan polu pio f8hna.sumfwnw me ton delirium den 8a xaseis perimenontas...
tolis86 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 τι δουλειες κανεις στο πισι σου? εγω νομιζω καλα εισαι. αν παιζεις παιχνιδια μονο δεν εισαι και τοσο καλα. τα πισι μας δεν εχουν μεγαλη διαφορα. εμενα μου φτανει ακομα.
Sadamiraq Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 τι δουλειες κανεις στο πισι σου? εγω νομιζω καλα εισαι. αν παιζεις παιχνιδια μονο δεν εισαι και τοσο καλα. τα πισι μας δεν εχουν μεγαλη διαφορα. εμενα μου φτανει ακομα. Κοιτα να δεις οκ οχι οτι εχω προβλημα με αυτο που εχω και οτι παιχνιδια θελω παιζω σε αρκετα καλα γραφικα οκ το μονο προβλημα που εχω ειναι στο photoshop και στο cinema 4d και πιστευω ειναι θεμα cpu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.