gorge18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Παιδία χρειάζομαι επειγόντως βοήθεια θέλω οποίος ξέρει να μου προτείνει κάποιο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο δηλαδή με απλά λόγια να παίρνει το avi και να του αλλάζει τα Φώτα από το να κόβει frames να ράβει να μετακινεί να επεξεργάζεται και να προσθετει εφε Παρακαλώ μην μου προτείνετε το Vegas καθώς αυτό κάνει κάποια τυπικά εφε (εγώ θέλω ποιο περίπλοκα και ωραία) και αυτό δεν αφαιρεί frames ούτε κόβει ράβει Μην μου προτείνετε το virtual bub γιατί αυτό κόβει frames αλλα δεν μπορώ να τα βάλω σε άλλο σημείο (μοντάζ) ούτε εφε μπορώ να βάλω Μην μου προτείνετε το windows movie maker καθώς αυτό είναι για μικρές ταινίες και από εφε άστο καλύτερα Ευχαριστώ
KenZone Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 gia efe pame adobe after effects .... me to vdub aneta kaneis modaz padws ...
Eusebius Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Video editing programs? Software για video editing Προγράμματα επεξεργασίας βίντεο Ελληνικό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο? Πρόγραμμα για κόψιμο και επεξεργασία βίντεο Καλό πρόγραμμα για μοντάζ; Όλα από το 2007. Έχει κι άλλα πολλά. Αν πας και πιο πίσω, έχει ακόμα περισσότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.