Προς το περιεχόμενο

Αλλα ελλαδα τελικα που έχεις ταλενο???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πω και γω τη μικρή μου ιστορια....

έχοντας υπόψη μου:

- το χαλια τηλ. κεντρο της forthnet

- τη καθυστέρηση στις νεες συνδέσεις της forthnet

- τη μη παροχή αριθμοδοτησης απο τη forthnet

-την αναμενόμενη κάλυψη της περιοχής μου με ιδιόκτητο δίκτυο στις 15/6/2007

- το χωρίς λόγο νταβατζηλικι του ΟΤΕ

- τη αντιπάθεια μου για τον Οργανισμό….

- την μη ύπαρξη τηλεφώνου στο σπιτι μου

Αλλά ταυτόχρονα και:

-την ανάγκη μου για DSL συνδυασμένο από ένα πακέτο απεριόριστης σταθερής τηλεφωνίας και όχι «απεριόριστα»--(που για τον ΠΟΤΕ σημαίνει 8-8 το πρωι ή τα σαββατοκύριακα)

Κατέληξα.. στο να κανω αιτηση για σταθερο τηλεφωνο στον ΠΟΤΕ πριν 2 μήνες μονο και μονο για να παρω αριθμο ωστε μετα να....

να κάνωαίτηση για 2Play στη forthnet. (στις 12/6 τελικα πηρα τον πρωτο λογαριασμο.. και η αιτηση εγινε)

Ένα λόγος που δεν περίμενα να δω την εξέλιξη στο site της εταιρίας σχετικα με την παροχή ιδιοκτήτου δικτυού μετα τις 15/6 ηταν και το δωρεάν τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έληγε την ιδια ημερομηνία. Όχι ότι δεν ήξερα τι θα επακολουθούσε… είχαν γνώση οι φύλακες…. Δηλ. γνώριζα εκ των προτέρων:

--- για την «μετακίνηση» της ημερομηνίας εγκατάστασης ιδιοκτήτου δικτυου ακριβώς την ημέρα που θα ξεκινούσε.

--- για τη μετακινηση της "προσφορας δωρεαν ενεροποιησης" για ενα μηνα ακομα...

---και για τη καθηστεριση στην εξέλιξη της αιτησης…

Επαιξα με τις πιθανότητες…. Λέω «ισως δε το κανουν πια…» , «φάγανε τετοιο κράξιμο και ισως τώρα λενε αλήθεια»..

Αλλα εχασα….

14/6 –σήμερα δηλαδή—μπαίνω και τι βλέπω… «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ (καν) DSL ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ—

Αμεσως «τρεχω» otenet.gr να δω ο Π-ΟΤΕ τι λεει για το τηλεφωνικο νουμερο -δεν υπαρχουν διαθεσιμες «πορτες» στη περιοχη σας—

Τα πιασαμε τα λεφτα μας….

Εκανα φιλοτιμη προσπαθια με κάθε καλη διαθεση να πιστεψω …. Αλλα ελλαδα τελικα εχει μονο ταλενο στο ψέμα….

Όχι ότι εγινε κατι τραγικο…. Απλα θα περιμενω.. επʼαοριστου…

Ελπιζω καποιος από τα σαινια που υπαρχουν αποδεδημενα στο site.. να ξερει νεοτερα για το LAM του «ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΛΑΣ» που ανηκω…

Αυτά..

Δημοσ.

Χεχέ.... μην αγχώνεσαι για τέτοια πράγματα. Εγώ περίμενα 3,5 μήνες για μια απλή ADSL. Θα 'ρθουν ωραίες μέρες κ για μας....

Δημοσ.

hahahaha dialpistis και εγώ στο dslam του Παύλου Μελά ανήκω. Ήταν να βάλω forthnet αλλά επειδή με είχαν γραμμένο (3 εβδομάδες δεν με είχαν καν καταχωρήσει) ακύρωσα την αίτηση και πήρα τα χρήματα του adsl in a box plus πίσω όπως και ακύρωσα και την σταθερή.

Εκεί που φεύγαμε οπως οπως από τον ΟΤΕ τώρα γυρνάμε, αν είναι δυνατόν. Πήρα το conn-x και ησύχασα πραγματικά. Σε 2-3 χρόνια και ΑΝ η forthnet φτιάξει το customer care ΙΣΩΣ να την σκεφτώ σαν την τελευταία εναλλακτική λύση.

Α, τα ακριβή λόγια της τηλεφωνήτριας που μας "πούλησε" το 2play.

"Είναι δυνατόν μια εταιρία σαν την Forthnet να λέει ότι θα έχετε ιδιόκτητο στις 15/6 και να μην το κάνει?"

ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑ ΚΑΛΟ.-

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...