Προς το περιεχόμενο

'Εκλεισε το E-Direct ? !!

ga25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα

παιδια ειμαι ενας απο αυτους που τους πληρωσα

πολυ ακριβα.στις 9/6.07 παραγειλλα ενα pc απο το e direct

στον πειραια .πηγα ο ιδιος εκει πληρωσα με καρτα και ειπαν

οτι θα το επαιρνα 13-14/6.μενω χαλκιδα και θα το εστελναν με κουριερ

απο εχθες προσπαθω να τους παρω σε ολα τα τηλ αλλα τιποτα

παραστικα μου!!!!

1100 μου φαγανε:

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχεις δίκιο klog. Ο Πάνος Γερμανός έχει το 40% του e-shop και μάλιστα τώρα είναι σε διένεξη γιατί δεν του δίνουν αποτελέσματα.

Δημοσ.
Μην τρελαίνεσαι. Ακύρωσε την συναλλαγή στη τράπεζά σου και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Δηλαδη φιλαρακι να κανω τι ακριβως?

Δημοσ.

signomi den eimai prosopiko tou e-shop oute exo kana sigeni alla to e-shop exi sta perisotera proionta tou tis kaliteres times tis agoras kai exipiretisi analogi den eipa pos einai telio alla emena me exoun kalipsi na po thn alithia ayto to magazi einai i simpathia mou

kai alo ena magazi "kryfo" to opio exi kapies kales prosfores se kapia proionta an petixis einai to microlad http://www.eml.gr

Δημοσ.

φταινε οι διανομεις (και καπου χαιρομαι που εφαγαν το φέσι).

φταινε καποιο καταστηματαρχες κατα τη γνωμη επειδη εισαι ή παπας παπας ή ζευγας ζευγας.

Αν εισαι τεχνικος δεν μπορει ταυτοχρονα να εισαι και εμπορος!

Ασε που οι τεχνικοι κατευθυνουν τον κόσμο στα μεγαλά καταστηματα με τη λογική "πηγαινε εσυ εκει να κανεις την αγορα και ελα σε μένα να κανεις service" και πανε οι μεγαλοι και κανουν τμημα service και ετσι το φορμαρισμα εφτασε απο 100? στα 40 στα 30 και στα 20?.

Φταινε όμς ΚΥΡΙΩΣ οι πελατες. Σε γνωστο μου κομπιουτερα ο γειτονας του αντι να πάρει εναν Η/Υ απο τον δικο μου πηρε απο αλλου εφαγε εναν dialer 300? λογαρισμος ΟΤΕ. Πηγε να γλυτώσει 30? εφαγε 300?.

παιρνεις τσαμπα ενα pc online τρεχα βαλε σπασμενα XP μετά!!!!

Τελειωνοντας η λογικη καπου εχει χαθει πχ με ρωταει καποιος αυτο πόσο εχει 16.50? και μετα ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ και λεει "ελα εχει 16.50? καλη τιμη ειναι να το πάρω?'. Δηλαδη πληρωσε μισο ευρώ τηλέφωνο γιανα τσεκαρει τι αναρωτιεμαι???

ΥΓ Εχω την εντυπωση οτι αποσθυρθηκε/αποσυρεται ο Πανος Γερμανος απο το e-shop.

ΥΓ2 Για τον φίλο με την κάρτα στειλε σήμερα μια επιστολή στην καρτα να ακυρωθει η συναλλαγη (ρωτα κιολας αν εχει χρεωθει η καρτα) επειδη δεν παρέλαβες προιον! Αν σου κανει σου ξου μου ξου η Τραπεζα να διαμαρτυρηθεις στην Τραπεζα πια (ετσι και αλιως η τραπεζα αργει να αποδωσει τα λεφτα στα καταστήματα).

Δημοσ.

Πριν λίγους μήνες είρθα σε επαφη μαζί τους για να κάνω το κατάστημα μου Edirect.

Με έταξαν λαγούς με πετραχήλια, πήγα Αθήνα τους έιδα μιλήσαμε τα συμφωνήσαμε αλλά τελικά κάτι μου έλεγε ότι δεν πάει καλά και τελικά τους απέριψα και μου έβαλαν και τις φωνές γιατί λέει είχαν και άλλον ενδιαφερώμενο στην περιοχή και τώρα τον έχασαν (δηλαδή τον γλίτωσα τον άνθρωπο)..

Τούς έπερνα εχθές τηλέφωνο στα σταθερά τους στα κινητά τους να τους βρίσω που δεν σεβάστηκαν την οικογένεια μου και προσπάθησαν να μας καταστρέψουν..

Ευχαριστώ τον Θεο που με φώτισε απο αυτούς γιατί όσοι τους γνώρισαν ξέρουν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να έκαν κάτι τέτοιο.

Λυπάμαι πραγματικά για τους ανθρώπους που έδωσαν τα λεφτά τους για να ανοίξουν ένα Edirect στην περιόχη πραγματικά τους λυπάμαι γιατί αυτοί έκαναν όνειρα.

Δημοσ.
Δηλαδη φιλαρακι να κανω τι ακριβως?

Ναι έχει δίκιο ο astrolabos πάνε στην τράπεζα και ακύρωσε την συναλαγή γίνεται...:-D

Δημοσ.
Πριν λίγους μήνες είρθα σε επαφη μαζί τους για να κάνω το κατάστημα μου Edirect.

Με έταξαν λαγούς με πετραχήλια, πήγα Αθήνα τους έιδα μιλήσαμε τα συμφωνήσαμε αλλά τελικά κάτι μου έλεγε ότι δεν πάει καλά και τελικά τους απέριψα και μου έβαλαν και τις φωνές γιατί λέει είχαν και άλλον ενδιαφερώμενο στην περιοχή και τώρα τον έχασαν (δηλαδή τον γλίτωσα τον άνθρωπο)..

Τούς έπερνα εχθές τηλέφωνο στα σταθερά τους στα κινητά τους να τους βρίσω που δεν σεβάστηκαν την οικογένεια μου και προσπάθησαν να μας καταστρέψουν..

Ευχαριστώ τον Θεο που με φώτισε απο αυτούς γιατί όσοι τους γνώρισαν ξέρουν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να έκαν κάτι τέτοιο.

Λυπάμαι πραγματικά για τους ανθρώπους που έδωσαν τα λεφτά τους για να ανοίξουν ένα Edirect στην περιόχη πραγματικά τους λυπάμαι γιατί αυτοί έκαναν όνειρα.

eisai tixeros pou den se exapatise kapios? diladi pou imaste se ayti ti xora nomoi then iparxoun? ermea eimaste? pianon????
Δημοσ.

Τελικά πρέπει να είμαστε πολύ μα πάρα πολύ προσεχτικοί σε τέτοιου ίδους καταστάσεις.

Πάντως τα πραγματα ήταν πολοί περίεργα... όταν τους είπα ότι σας γνωρίζω μόλις 2 μήνες και μου είναι δύσκολο να συνεργαστώ μαζί σας τόσο σύντωμα ξέρεις τι μου απάντησαν....

μάς θίγεις.... (τώρα που τα θυμάμαι... γμτ@#$#@$@# με ερχεται να τους....)

Βέβαια σέ λίγο καιρό συνεργασίας μαζί τους κατάλαβα ότι πολλά προϊόντα στο site τους πχ laptos δεν υπήρχαν κάν στην παραγωγή και οι τιμές τους ήταν ψέυτικές ασε που άλλα συμφωνούσαμε και άλλα μας έδιναν....

ΜΠΑΧΑΛΟ...

Δημοσ.

Αντιγράφω απο εδώ

http://www.insomnia.gr/vb3/archive/index.php/t-102472.html

1)επειδή πολλα λέγονται κ γράφονται για τα τοπικά καταστήματα σε σχέση με τις αλυσίδες να σας πώ ενα περισταστικό:

χρειάστηκε να αγοράσω ένα καλώδιο ΙDE για να συνδέσω έναν δέυτερο σκληρό στη μητρική. κοίταξα στο eshop κ βλέπω ένα με 0,75ευρώ. σκεφτηκα να το παραγγείλω απο εκεί αλλα λέω δε βαριεσαι θα πάω να πάρω ένα απο ένα κάτάστημα να τελείωνω, να μην περιμένω πότε θα μου το στήλουν. πάω σε ένα γνωστό κατάστημα στο Βόλο και τελικά μου δίνει το ίδιο καλώδιο στα 2ευρώ.

απο 0,75 -> 2ευρώ. εγώ γιατί να τον ξαναπροτιμήσω?

(σημειωση δικια μου. Βαλε τα μεταφορικα και αν υπαρχει διαθέσιμο?)

2)Παιδια οσο αναφορα τα τοπικα καταστηματα αυτο με την εξυπηρετηση κτλ παιζεται.

Περισυ τετοια εποχη εστησα νεο υπολογιστη κομματι κομματι.Απο E_shop μου εβγαινε αθροιστικα gyrv sta 120 Ε φτηνοτερο απο το φτηνοτερο απο τα ντοπια μαγαζια.Λεω και εγω ας υποστηριξω τον ντοπιο κτλ φιλικη εξυπηρετηση και ολα τα σχετικα.Να τονισω οτι ο ντοπιος υποτιθεται με on site support .Με το που εστησα το μηχανημα εκατσε μια στραβη.Οσο τους ειδατε εσεις τους ειδα και εγω.Αναγκαζομουν επαιρνα την κεντρικη πληρωνα παρκινγκ τους το πηγαινα ελεγαν θα το κοιταξουμε το επαιρνα δεν ειχαν κανει τιποτα και μια απο τα ιδια.Αυτο εγινε 6-7 φορες.Πηγαινα φωναζα αδιαφορια αυτοι.Ασε που με το που πηρα τον υπολογιστη ειχε μεσα ο σκληρος 100 γιγα ταινιες και μουσικη(αρα χρησιμοποιημενος) ασε που το κουτι(soprano)δεν το συνεδεσαν καλα και απο πανω οι θυρες ειναι σχεδον ανενεργες.

Οποτε?

Γι αυτο σας λεω ειναι μη σου κατσει.Και οι μικροι εχουν τους καλους και τους κακους(οπως οι μεγαλοι).Και για τιμες σιγουρα ακριβοτεροι.

Οποτε για αναλωσιμα και περιφερειακα που δεν εχει να κανει η εγγυηση με τα ηλεκτρονικα μαγαζια(πχ οθονες)παιρνω απο τους μεγαλους.

Για τα αλλα απο τους μικρους και ο θεος βοηθος.

(σημειωση δικια μου: εχεις δίκιο αλλα ποια αλλα?)

τελος και γω παιρνω βιβλια απο το Amazon και για να με συμφερει αγοραζω 5 τουλαχιστον για να καλυψω τα εξοδα αποστολης. Διαβαζω 2 και τα 3 καπου τα καταχωνιαζω και τα χάνω!!!!

Δημοσ.

Φίλε daxakas πρέπει λίγο να την ψάχνουμε και να ρωτάμε και μετά να αποφασίζουμε.

Αλλα έχεις δίκιο ότι καμιά φορα είναι μην σε τύχη.

Δημοσ.

To θέμα είναι μακριά από εταιρίες "φούσκες" (e-direct, e-shop, computer4u κλπ) αν αγοράσεις κάτι τρέχα-γύρευε με τις εγγυήσεις μετά αν κλείσουν... ας πληρώσω κάτι παραπάνω και ας έχω το κεφάλι μου ήσυχο..

Δημοσ.
To θέμα είναι μακριά από εταιρίες "φούσκες" (e-direct, e-shop, computer4u κλπ) αν αγοράσεις κάτι τρέχα-γύρευε με τις εγγυήσεις μετά αν κλείσουν... ας πληρώσω κάτι παραπάνω και ας έχω το κεφάλι μου ήσυχο..

Εαν ψάξουμε λίγο στα καταστήματα θα βρούμε και χαμηλότερες τιμές σε πολλά προίόντα απο τα eshops αυτο σας το εγγηούμε πλέον...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...