Προς το περιεχόμενο

'Εκλεισε το E-Direct ? !!

ga25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αναφερθηκε πριν "ποσο θα αντεξει το eshop"

το eshop με τις τιμες που εχει εχει καθαρα κερδη αρκετα μεγαλα ποσα

για ποιο λογο να κλεισει;

Δημοσ.
αναφερθηκε πριν "ποσο θα αντεξει το eshop"

το eshop με τις τιμες που εχει εχει καθαρα κερδη αρκετα μεγαλα ποσα

για ποιο λογο να κλεισει;

....γιατι εχει χαλια εξυπηρετηση (πελατων)

...χαλια service (συσκευων)

και γιατι εχει χασει το σκοπο του και το αρχικο νοημα υπαρξης δηλ. να ειναι e-shop και οχι καταστημα με φυσικη παρουσια.

στην αρχη ανοιξε και καλα αποθηκες ,

τωρα ανοιγει υποκαταστηματα (Καλλιθεα,Στουρναρη)

δηλ. παει να γινει αυτο το οποιο "αντιμαχονταν".

τελος παντων

θα δειξει

Δημοσ.
Yparxei omos kati, magkes, pou den katalavaino :confused:

Apo pote 200.000e, ekastos, theoreitai kali mpaza?

Edo pseftodiaitologoi vgazoun 4plasia se ena xrono....

Den ftiaxnesai -gia tin ypoloipi zoi!- me tosa liga :)

Να μην φέσοσε και τους προμηθευτές 2 εκ ευρώ ??? σε όλους χρώσταγε και πληρωνόταν ΜΕΤΡΗΤΑ ήταν όρος στο franchise . Έχει κάνει προεισπράξεις σε επιταγές κλπ. άρα τα 850.000? έκαστος είναι μια πολύ καλή αρχη... εξάλλου Α.Ε. δεν ήταν?

Εμπρός στον δρόμο του AVIA Computers και του CheapShop.gr (31/12/2005) !!!

Δημοσ.
Εμπρός στον δρόμο του AVIA Computers και του CheapShop.gr (31/12/2005) !!!

/offtopic το AVIA τι απέγινε?

Δημοσ.
Προσωπικά αγοράζω απο ηλεκτρονικά μαγαζιά μεγάλων εταιριών όπως eshop.gr, plaisio.gr , you.gr .. το edirect δεν μου γέμιζε το μάτι.. πούλαγε κυριώς στο κόστος απλα για να χτυπήσει την αγορα.. παλιό κόλπο που πλέον δεν πιάνει..

Πως το U θεωρείτε μεγάλο μιας και είναι λίγους μήνες στην αγορά... επειδή έχει πλάτες? τα συμβόλαια του franchise τα έχετε δει ? Οι πλάτες μπορεί να φύγουν ότι ώρα φέλουν και δεν δίνουν και λογαριασμό... έτσι δεν είχε ξαναγίνει με το e-Motion? ίδιες πλάτες δεν είχε?

Δημοσ.

Για τη συγκεκριμένη εταιρία δε ξέρω..

ένα ξέρω ότι οι μεσαίοι & οι μεγαλοαπατεώνες κυκλοφορούν ελεύθεροι και εμας για μερικά euro μπορούν να κάνουν κατάσχεση σε ότι βρούν μπροστά τους.

οι νομοι μας φταίνε και όχι οι απατεώνες.. αυτοί ποτε δε θα εκλείψουν.

οι δικλίδες ασφαλειας και κουραφέξαλα είναι τίποτα.

όταν ο νομος δε τιμωρεί τους απατεώνες αυτοί έχουν τα μούτρα και ξαναεμφανίζονται μροστά μας!

μου έχει τύχει ,και έπαθα τη πλακα μου..πως ένας τύπος που τον κυνηγούσαν εταιρίες μαγαζιά εφορία.. ήταν άνετος και ωραίος σαν να μη συνέβαινε τίποτα..

και η μεγάλη φάση είναι ότι αυτούς τους ΚΥΡΙΟΥΣ άμα τους πλακώσεις στο ξύλο .. θα πας και μέσα!

δε m αρέσει το τραγούδι το συγκεκριμένο.. αλλα θα το πω γιατί ταιριάζει στη περίπτωση..

κύριοι βουλευτές κύριοι υπουργοί.. γ*μώ τα υπουργεία σας.

Δημοσ.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ INSOMNIA ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΤΟΥ E-DIRECT. ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ:

QUEST 300,000?

ΟΚΤΑΒΙΤ 270,000?

ΑLTEC 250,000?

DIONIC KAI WESTNET 150,000?

MEGABIT 100,000?

DIONIC KAI WESTNET ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ 80% ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕ 3-4 ΜΗΝΕΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ...

Να δώσω κι εγώ μια θετική ψήφο στα νούμερα... τα ίδια πάνω κάτω ξέρω κι εγώ

Δημοσ.

Εγώ από ότι γνωρίζω το ίδιο θα γίνει και με το E-Shop.GR, ανοίγονται-ανοίγονται (τώρα έχουν 40 καταστήματα) - τόσα έξοδα που θα πάει???? πουλάνε στο κόστος - κάτι ακούγεται ότι φουσκώνουν-φουσκώνουν μέχρι να την "κάνουν" οι ιδιοκτήτες ή να "χτυπήσουν" καλή τιμή πώλησης - από ότι έχω ακούσει. Εταιρία φούσκα - προσοχή στους αγοραστές και users... το Πλαίσιο επιζεί ακόμα γιατί δεν πουλάει στο κόστος.. και δεν ξεκίνησε σαν ηλεκτρονικό κατάστημα. Τώρα η e-direct φαινόταν πολύ "μούφα" εξ αρχής

Δημοσ.
Εγώ από ότι γνωρίζω το ίδιο θα γίνει και με το E-Shop.GR, ανοίγονται-ανοίγονται (τώρα έχουν 40 καταστήματα) - τόσα έξοδα που θα πάει???? πουλάνε στο κόστος - κάτι ακούγεται ότι φουσκώνουν-φουσκώνουν μέχρι να την "κάνουν" οι ιδιοκτήτες ή να "χτυπήσουν" καλή τιμή πώλησης - από ότι έχω ακούσει. Εταιρία φούσκα - προσοχή στους αγοραστές και users... το Πλαίσιο επιζεί ακόμα γιατί δεν πουλάει στο κόστος.. και δεν ξεκίνησε σαν ηλεκτρονικό κατάστημα. Τώρα η e-direct φαινόταν πολύ "μούφα" εξ αρχής

εμμ...οταν τα λεω εγω....

το μονο που τους κραταει ειναι οτι δινουν πολυ φθηνα τα κομματια

Δημοσ.

Όσον αφορά το e-shop....και την γιγάντωση που έχει τα τελευταί δύο χρόνια μήπως λέω μήπως απο πίσω βρίσκεται κάνας Γερμανός????(Μιλώ για τον ιδρυτή της αλυσίδας διότι ως γνωστών πλέον έχει αποχωρήσει και εγαγοραστεί αυτή απο την Cosmote.

Δημοσ.
προσωπικα δουλευα εκει πριν γινει το μπαμ εγω

ο λογος ηταν γιατι για 9 ωρες εργασιας καθε μερα και ολα τα Σαββατα πηρα 640 ευρω για ενα μηνα και επισης για τον μηνα μαιο πολλα ατομα εκει μεσα φαγανε μειωσεις μισθου εως και 300 ευρω (ελπιζω να μη παω φυλακη που τα γραφω αυτα)

....

***παρολα αυτα οσοι προλαβανε να παραγγειλουν κατι και το πηρανε πιο φθηνα το πηρανε ;) οπως και γω τσιμπισα κατι

αφου το δουλεψες ρε συ τσαμπα επρεπε να το πάρεις!!!!

Δημοσ.

Πάντως το λυπηρo σε όλη αυτή την Ιστορία είναι το εξής. Παλιά είχαμε πολλές επιλογές για να αγοράσουμε τα καλούδια που θέλαμε : Τo κατάστημα της γειτονιάς, τις μεγαλο αλυσίδες και βέβαια και κάποια λίγα ηλεκτρονικά καταστήματα. Είχαμε πολλές επιλογές να διαλέξουμε από που και τι θα πάρουμε. Τώρα ΟΕΟ?

Έφαγα μία ώρα να ψάχνω στην Νέα Ιωνία και στο Νέο Ηράκλειο ένα κατάστημα να πάρω ένα τροφοδοτικό. Πήγα σε 5-6 σημεία που ήξερα ότι παλιότερα υπήρχαν καταστήματα γειτονιάς και αλυσίδες. Ειδού το Αποτέλεσμα

Multirama Νέα Ιωνίας - Tο κατάστημα έχει γίνει Εθνική

One Way - Οκ μεταφέρθηκε στο Κωτσόβολο απέναντι αλλα τροφοδοτικά δεν έχει μόνο έτοιμα μηχανήνάκια (Ο θεός να τα κάνει δηλαδή)

Avia - Ουδέν σχόλιον

Rise Computer - Έγινε μαγαζί με ρούχα

ΑLpha Cοmputer και μεταγενέστερα Alpha Line : - Κατεβασμένα ρολλά και μέσα σακούλες και μπάζα

Γραμμή Νέο Ηράκλειο - Νομίζω και αυτό Eurobank - Μάλλον οι Τράπεζες θεωρουν τυχερά τα πρώην καταστήματα Η/Υ

Επίσης στην 28η Οκτωβρίου ένα κατάστημα που ήξερα - Κατεβασμένα ρολλά

Κάποτε η Νέα Ιωνία με το Νέο Ηράκλειο μαζί είχαν 10 τουλάχιστον καταστήματα. Τώρα το πιό κοντινό στο σπίτι μου είναι το Πλαισιο Μεταμόρφωσης.

Άρα που καταλήγουμε???? Που θα πάει αυτό το πράγμα????

Ευτυχώς που πριν μερικά χρόνια αποφάσισα να φύγω από τον Κλάδο του Hardware γιατί τώρα μάλλον άνεργος θα ημουν.

Δημοσ.

Ακριβως αυτο.

Και γιατι ρε φίλε να εχουν σε στοκ τροφοδοτικό για να το στοκαρουν κανα 8μηνο και οταν πας να το αγοράσεις να πας να τους πεις στο internet το ειδα 28.95€ και συ μου το πουλας 32€. Και γω κατασημα εχω και ενα Σαββατο πρωι μου ζηταγε ενας τροφοδοτικο, να εχω ρε φιλε κανα δυο τροφοδοτικά να εξυπήρετησω αλλα οχι και να βρω το μπελα μου να σε χασω απο πελατη για 2-3€ και να μην βγαλω και κέρδος!!!!

Ετσι εκλεισαν καποτε τα μπακαλικα για να ξανανοιξουν μετα απο 15 χρόνια ως ψιλικατζίδικα!!!!

ΥΓ το rise ειναι πιο κατω απο την Ελ Αλαμειν( στην Ηρακλειου). Υπηρχε και ενας αλλος στην Αγ>Βασιλειου που πήγε λίγο πιο κατω. Για την γραμμη 1η φορα το ακουω οτι εκλεισε.

παντως αν ειναι να πηγαινετε όλοι στα μεγαλα ή να παραγγελνετε μεσω internet και θα αρχισω τα Σαββατα να πηγαινω για μπανιο!!!!1

Δημοσ.
Ακριβως αυτο.

Και γιατι ρε φίλε να εχουν σε στοκ τροφοδοτικό για να το στοκαρουν κανα 8μηνο και οταν πας να το αγοράσεις να πας να τους πεις στο internet το ειδα 28.95? και συ μου το πουλας 32?.

Διαφωνώ ριζικά πάντως σε αυτό. Δεν είναι όλοι έτσι.. Σίγουρα υπάρχουν τύποι που κοιτάνε όχι το euro αλλά και το λεπτό ακόμα. Αλλά δεν είναι όλοι. Θα έλεγα ότι είναι λίγοι που το κοιτάνε πραγματικά. Τώρα το παζάρι είναι άλλο πράγμα. Αν και ποτέ μου δεν το έχω κάνει. Δεν το θεωρώ κακό. Και από την άλλη η αγορά είναι ελεύθερη κανείς δεν υποχρεώνει κανένα να αγοράζει και να πουλάει φθηνά ή ακριβά. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να πουλάει βάση των υποχρεώσεων που καλείτε να καλύψει και να αγοράζει βάση των δυνατοτήτων που έχει. Επιμένω πάντος ότι η ζημιά που έχει γίνει στο κλάδο δεν άρχισε από τους καταναλωτές αλλά από τους καταστηματάρχες άντε και τους διανομείς. Μόνοι τους έσκαψαν τον τάφο τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...