Gary_Kokkin Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Πρίν λίγη ώρα μίλησα με τον άνθρωπο που έχει οριστεί από τη Νομαρχία Αθηνών εκκαθαριστής. H Νομαρχία δεν ορίζει εκκαθαριστές,Αυτό γίνεται είτε από το δικαστήριο είτε από απόφαση ΔΣ της εταιρίας.Μπορεί να έθεσαν την εταιρία σε εκκαθάριση οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες με απόφαση του ΔΣ της εταιρίας τους,οπότε δεν μιλάμε για κανόνι,απλά λύση της εταιρίας,θέση σε εκκαθάριση και τακτοποίηση των χρεών σε άλλη βάση από να τα πλήρωναν κανονικά. Εξάλλου όποιος βαρά κανόνι συνήθως δεν αποζημειώνει το προσωπικό,και αυτοί πάνε δικαστικά για να τα πάρουν.... Παιδιά,χθες το μαγαζί της Στουρνάρη ήταν κλειστό πάντως... Και το μαγαζί του Πειραιά σήμερα ήταν κλειστό και δεν υπήρχε κανένα δικαστικό χαρτί κολλημένο στην πόρτα.Οταν υπάρχει υποψία για κανόνι όλο και κάποιος ζητά με ασφαλιστικά μέτρα να σφραγγιστεί ο χώρος για να πάρει τα χρωστούμενα κλπ
sovokai Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 H Νομαρχία δεν ορίζει εκκαθαριστές,Αυτό γίνεται είτε από το δικαστήριο είτε από απόφαση ΔΣ της εταιρίας.Μπορεί να έθεσαν την εταιρία σε εκκαθάριση οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες με απόφαση του ΔΣ της εταιρίας τους,οπότε δεν μιλάμε για κανόνι,απλά λύση της εταιρίας,θέση σε εκκαθάριση και τακτοποίηση των χρεών σε άλλη βάση από να τα πλήρωναν κανονικά.Εξάλλου όποιος βαρά κανόνι συνήθως δεν αποζημειώνει το προσωπικό,και αυτοί πάνε δικαστικά για να τα πάρουν.... Και το μαγαζί του Πειραιά σήμερα ήταν κλειστό και δεν υπήρχε κανένα δικαστικό χαρτί κολλημένο στην πόρτα.Οταν υπάρχει υποψία για κανόνι όλο και κάποιος ζητά με ασφαλιστικά μέτρα να σφραγγιστεί ο χώρος για να πάρει τα χρωστούμενα κλπ Όταν μια εταιρεία χρωστάει δεξιά και αριστερά, έχει κατεβάσει τα τηλέφωνα, και οι υπέυθυνοι έχουν γίνει άφαντοι με αφήνει παντελώς αδιάφορο αν έχει βαρέσει κανόνι ή αν έχει γίνει λύση της εταιρείας. Με ενδιαφέρει να μην με κοροϊδέυουν εμένα αλλά και τον κάθε ενδιαφερόμενο.:twisted: Το παιχνίδι το χάσανε όταν κόψανε την επικοινωνία με τον κόσμο και άφησαν τις φήμες στα blog να οργιάζουν. :? Φίλε Gary_Kokkin μπορεί να έχεις λογιστικά - νομικά δίκιο σε όλα τα παραπάνω αλλά δεν είναι αυτή η ουσία. (όσο αφορα την νομαρχία, έχεις και εκεί δίκιο, αλλα μάλλον δεν κατάλαβα καλά τι μου είπε ο ορκωτός λογιστής:-|)
takeda Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 το σάιτ πάντως ακόμα πάνω είναι... αν είναι δυνατόν!
blackmarket Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ INSOMNIA ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΤΟΥ E-DIRECT. ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ: QUEST 300,000€ ΟΚΤΑΒΙΤ 270,000€ ΑLTEC 250,000€ DIONIC KAI WESTNET 150,000€ MEGABIT 100,000€ DIONIC KAI WESTNET ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ 80% ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕ 3-4 ΜΗΝΕΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ...
Arxagellos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ INSOMNIA ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΤΟΥ E-DIRECT. ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ: QUEST 300,000? ΟΚΤΑΒΙΤ 270,000? ΑLTEC 250,000? DIONIC KAI WESTNET 150,000? MEGABIT 100,000? DIONIC KAI WESTNET ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ 80% ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕ 3-4 ΜΗΝΕΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ... Ta posa pou les pollaplasia ta epi 2 to ligotero
dimi_p Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Τον Αντώνη Σαρόπουλο τον έχω γνωρίσει προσωπικά. Λίγο πριν ανοίξει το e-direct και λίγο μετά. Από τις συζητήσεις μας φαινόταν άνθρωπος με όραμα κ.τ.λ. Δεν φαινόταν για τέτοιο άτομο. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. το οραμα αρχιζει να θολωνει οταν μπουν μπροστα μερικα τουβλα με 100σταευρα !!!:twisted::twisted::twisted::twisted:
blackmarket Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Ta posa pou les pollaplasia ta epi 2 to ligotero ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ MEETING ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ.
klog Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ MEETING ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ. Εάν τα ποσά είναι πραγματικά (δεν έχω λόγω να σε αμφισβητώ απλά για λόγους τάξης επέτρεψέ μου να βάλω το αν) τότε μιλάμε για ένα πολύ γερό ταρακούνημα στο σύνολο του κλάδου. Ελπίζω μεσοπρόθεσμα να μην οδηγήσει και άλλες οικογένειες στον δρόμο. Υ.Γ.Αν μπορείς σε παρακαλώ γράφε με μικρά ,τα κεφαλαία είναι σα να φωνάζεις.Ευχαριστώ.
firewalker Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 το οραμα αρχιζει να θολωνει οταν μπουν μπροστα μερικα τουβλα με 100σταευρα !!!:twisted::twisted::twisted::twisted: Λες να είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι το χρήμα και η εξουσία διαφθείρει; :) Και οι μισθοί που προσέφεραν στο ξεκίνημα τους ήταν αρκετά μεγαλύτερες από ότι έδιναν άλλα καταστήματα στους υπαλλήλους τους.
blackmarket Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Εάν τα ποσά είναι πραγματικά (δεν έχω λόγω να σε αμφισβητώ απλά για λόγους τάξης επέτρεψέ μου να βάλω το αν) τότε μιλάμε για ένα πολύ γερό ταρακούνημα στο σύνολο του κλάδου.Ελπίζω μεσοπρόθεσμα να μην οδηγήσει και άλλες οικογένειες στον δρόμο. Υ.Γ.Αν μπορείς σε παρακαλώ γράφε με μικρά ,τα κεφαλαία είναι σα να φωνάζεις.Ευχαριστώ. Συγνώμη για τα κεφαλαία παιδιά. Απλά συνήθεια.
spiderg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 τα ποσα ειναι πολυ μεγαλυτερα.... και το επι 2 μικρο ειναι λολ
astrolabos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΤΟ INSOMNIA ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΓΚΩΜΑ ΤΟΥ E-DIRECT. ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΕΞΗΣ: QUEST 300,000? ΟΚΤΑΒΙΤ 270,000? ΑLTEC 250,000? DIONIC KAI WESTNET 150,000? MEGABIT 100,000? DIONIC KAI WESTNET ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ 80% ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΕ 3-4 ΜΗΝΕΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ... Καλά η Interset πως και δεν τους προμήθευε;
washcloud Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 ..εμένα πάντως μου έχει μείνει ο "Στέλιος".. http://www.edirect.gr/ViewShopStaticPage.aspx?ValueId=820 ..πολύ customer friendly διαφήμιση...ΤΟΟ much...("δείξε μου τον διαφημιστή σου,να σου πω ποιός είσαι" μήπως;; )
blackmarket Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2007 Κάθε προμηθευτής δίνει ένα όριο αγορών(πλαφόν) σε κάθε πελάτη της για αγορές. Για να μπορέσει να αγοράσει πρέπει να μην ξεπερνάει το πλαφόν που έχει. Δεν υπάρχει απεριόριστο όριο αλλά και οι επιταγές που έδινε δεν ξεπέρναγαν τις 90 ημέρες. Αυτές οι επιταγές που έκοψε αφορούν τα ποσά που σας αναφέρω και οι οποίες θα σφραγιστούν. Informatics,Πουλιάδης, Ζachs, Avia electronics κ.α ποιος έχει σειρά? Αν δεν σοβαρευτούμε όλοι που δουλεύουμε σε αυτό τον χώρο θα έχουμε και άλλες τραγωδίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.