kitsos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 παντως αν ειναι απάτη είναι μεγάλη και συνεχιζόταν μέχρι τελευταία... γιατι πριν μια δυο βδομάδες είχα μιλήσει με πωλητή τους και προσπαθούσε να με πείσει να ανοίξω franchise... με περίπου 50.000 ευρώ...
klog Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Έχει μπέι πλεον σε διαδικασία εκκαθάρισης που σημαίνει πως κύρηξε επισήμως πτώχευση στα αρμόδια όργανα....τουλάχιστο αποζημίωσε το προσωπικό . Οι κλυδωνισμοί πάντως θα ταρακουνήσουν πολλές εταιρίες....να δούμε ποιές θα αντέξουν...
moshelas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Κύριοι... τον Σεπτέμβρη του 2005 αγόρασα το laptop μου (IBM R51) σε πολύ δελεαστική τιμή και με 3 χρόνια εγγύηση.. Μετά απο λίγες μέρες κατάλαβα πως αυτή η εγγύηση έτρεχε απο τη στιγμή που το e-direct είχε αγοράσει το laptop. Συνεπώς την μέρα που το πήρα στα χέρια μου , είχα εγγύηση 2 χρόνια αντί για 3 που διαφήμιζαν... Όταν κατάφερα να επικοινωνίσω μαζί τους (μετά απο 2-3 μέρες τηλεφωνημάτων και fax..) ο διάλογος μας ήταν... - Κύριε θα σας καλύψουμε εμείς μέχρι τα 3 χρόνια εγγύησης.. - (απάντηση μου..) Και που ξέρω εγώ οτι μετά απο 3 χρόνια θα υπάρχει η εταιρία σας;;;;;;;;;;; - Κύριε, η ΙΒΜ μόλις αγοράστηκε απο τη LENOVO και ήδη καταρρέει... Η τελική μου απάντηση ήταν βλάσφημη για τα Θεία και το θέμα έληξε εκεί....ευτυχώς το laptop είναι σκυλί μαύρο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 h Lenovo agorase thn IBM? okkkkkkkkkkkkkkkkk
klog Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 h Lenovo agorase thn IBM? okkkkkkkkkkkkkkkkk ???Γιατί δεν αγόρασε το κομμάτι των φορητών????
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 ara me thn idia logikh grafoume h Hitachi agorase thn IBM kai h Lenovo thn IBM...hmmm vlepeis ti ennow etsi?
daxakas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Απο το πρωι ψαχνω στο νετ και δεν βρισκω καποιο νεο για το θεμα. Το εμαθα το πρωι. Τελικα πηγα απο τα κεντρικα και ναι ειναι αληθεια ΕΚΛΕΙΣΕ. Μαζευαν οτι μπορουσαν σε ενα φορτηγακι και ηταν εκει ενας προμηθευτης που θα πήγε να μαζεψει τα ασσυμαζευτα!!!! καλα να παθουν οι προμηθευτες που στα μικρα μαγαζια δινουν πανακριβες τιμες και στα μεγαλα καταστηματα παραμυθιαζονται και δινουν και πιστωση και τιμες. Αυτη η κοροιδια με τα franchise καπου πρεπει να σταματησει πρωτα ο Zachs τωρα ο Edirect. Αλλα φταιτε και εσεις ερευνα 200 ωρες για τιμες προτιματε το φθηνότερο φια 2-3 € και μετα εχετε σπασμενη εγγυηση. Τα μεγαλα μαγαζια δεν ηταν παντα μεγαλα οι ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ τα εχουν κάνει μεγαλα. Στο τελος θα μεινουν 3 μεγαλες αλυσίδες και θα κανουν ενα ομορφο ολιγοπωλιο!!
Dober Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 παντως αν ειναι απάτη είναι μεγάλη και συνεχιζόταν μέχρι τελευταία... γιατι πριν μια δυο βδομάδες είχα μιλήσει με πωλητή τους και προσπαθούσε να με πείσει να ανοίξω franchise... με περίπου 50.000 ευρώ... Τι να πω ρε παιδιά έχω κατάστημα στη Λάρισα και είχα μιλήσει με τον κ. Σαροπουλο για franchise αλλα ουτε μου ζήτησε χρήματα ουτε τιποτα, αυτο που μου έλεγε ο άνθρωπος ήταν οτι θέλουν να κάνουν καταστήματα σε ολη την Ελλάδα κτλ. ....
Dr.Strangelove Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Προφανώς οι 50000 δεν είναι χρήματα που θα έπερνε η εταιρία αλλά το κόστος κατασκευής του καταστήματος (και μικρό μου φαίνεται το ποσό). Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μην οφελείται σε οικονομικά ο ιδιοκτήτης της μητρικής εταιρίας αν την κλείσει, αλλά σίγουρα μένουν ξεκρέμαστοι όλοι οι ιδιοκτήτες του δικτύου franchise αφού θα πρέπει να τα λειτουργήσουν πλέον μόνοι τους ξεκινώντας από την αρχή.
blackhawkgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Άκουσα και εγω σημερα ότι έκλεισε το edirect και βλέπω ότι ακόμα το site τους λειτουργεί κανονικά.. Μήπως η hol θα πρέπει να ενημερωθεί.... Domain Name:e-direct.gr Domain Handle:dr-974903-gr Protocol Number:974903 Creation Date:27-2-2004 Expiration Date:26-2-2008 Updated Date:6-12-2004 Registrar:HELLAS ON LINE Registrar Referral URL:http://www.hol.gr Registrar Referral Email:[email protected] Whois Server: Bundle Name:e-direct.gr Name Server:ns0.hol.gr Name Server:ns1.hol.gr Name Server:ns2.hol.gr
sovokai Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Κάποιοι από εσάς τον γνωρίζουν. Κάποιοι από εσάς του μίλησαν στο τηλέφωνο πριν λίγες μέρες. Έχει κανένας καμιά ιδέα που μπορεί να βρίσκονται ? (ναι εντάξει, χαβάι, σεϊχέλες, και λοιπά τροπικά νησιά δεν ποιάνονται σαν απαντήσεις) Πότε τους είδατε τελευταία φορά ? Ευχαριστώ πολύ. Αν κάποιος δεν θέλει να το γράψει στο forum ας μου στείλει pm
daxakas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Yparxei omos kati, magkes, pou den katalavaino Apo pote 200.000e, ekastos, theoreitai kali mpaza? Edo pseftodiaitologoi vgazoun 4plasia se ena xrono.... Den ftiaxnesai -gia tin ypoloipi zoi!- me tosa liga 600,00? μονο απο την επιδοτηση βαλε το φεσι που εριξαν στους προμηθευτες ενω την ιδια στιγμη μαλλον θα εισεπραξαν τα λεφτα για το εμπορευμα που εδωσαν στα franchise. Συν το φεσι στην Τραπεζα γιατι τοκους πληρωναν κανονικα κεφαλαιο δεν αποπλήρωναν. Εγω πιστυω γυρω στα 2.000.000? μαζεψαν συν την επιδότηση. και μενα μου ειχαν πει οτι φαινονται σοβαροι. Δυστυχως το λαμογιο απο πίσω εβαζε τον οραματιστη να βρισκει "θυματα". και γω καταστημα εχω που ακουμπαει στο χωρο και αυτα δεν ειναι ευχαριστα πραγματα. Αλλα φταιτε και σεις κανετε που κανετε στα τυφλα παραγγελιες παρτε και ενα τηλεφωνο στειλτε ενα mail. Με το που βλεπετε μια τιμε 0.20e φτηνότερα τσουπ παραγγελία . Εχω και γω site και καπου κατανταει κουραστικο να κατεβαζω τιμες 10 και 5 λεπτα του ευρω για να φαινομαι φτηνότερος ΥΓ Στο φέσι βαλτε και την εταιρεια που κατασκευασε τα καταστηματα (επιπλα-φωτα-διακόσμηση- βαψίματα κλπ κλπ)
blackhawkgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Προσωπικά αγοράζω απο ηλεκτρονικά μαγαζιά μεγάλων εταιριών όπως eshop.gr, plaisio.gr , you.gr .. το edirect δεν μου γέμιζε το μάτι.. πούλαγε κυριώς στο κόστος απλα για να χτυπήσει την αγορα.. παλιό κόλπο που πλέον δεν πιάνει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.