Luxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Θελω να παραγγειλω κατι απο το divineo.cn, αλλα φοβαμαι. Η πιστωτικη που θα χρησιμοποιησω θα ειναι του πατερα μου και δεν θελω να γινει κατι επικινδυνο. Πως ακριβως εχει η διαδικασια; Τους δινω αριθμο και ονομα απο την πιστωτικη και μετα βγαζουν λεφτα απο την καρτα; Αν βγαλουν παραπανω λεφτα; Τα παιρνουν αφου ερθει το προιον;
equi1908 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Θελω να παραγγειλω κατι απο το divineo.cn, αλλα φοβαμαι. Η πιστωτικη που θα χρησιμοποιησω θα ειναι του πατερα μου και δεν θελω να γινει κατι επικινδυνο. Πως ακριβως εχει η διαδικασια; Τους δινω αριθμο και ονομα απο την πιστωτικη και μετα βγαζουν λεφτα απο την καρτα; Αν βγαλουν παραπανω λεφτα; Τα παιρνουν αφου ερθει το προιον; Το καταστημα που λες δεν το ξερω. Αν μπορεις πληρωσε μεσω paypal. Ειναι ισως το πιο ασφαλες συστημα. Εγω οτι εχω παρει μεσω ebay δεν ειχα προβληματα.
vagpap Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Ρίξε μια ματιά εδώ. Και έχε στο μυαλό σου και το τυχόν τελωνείο, μιας και έρχεται από Κίνα αν δεν κάνω λάθος.
Luxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Ωραια ολα αυτα, αλλα πως ακριβως γινεται η διαδικασια; Πως ξερω οτι δεν θα παρουν απο την πιστωτικη παραπανω λεφτα;
JohnKaL- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Εφόσον πληρώνεις με Paypal έχεις την εγγύηση πως δεν θα σου πάρουν παραπάνω. Η διαδικασία είναι απλή! 1)Κάνεις ένα νέο paypal account ωπου και θα καταχωρήσεις την κάρτα σου εκεί. 2) Μετά όταν κάνεις την παραγγελία θα σε ρωτήσει και τι μέθοδο πληρωμής θές.. θα βάλεις paypal και τα υπόλοιπα θα τα καταλάβεις
Luxx Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Στο divineo ομως εχει paypal; Θελει πιστωτικη ή μπορω να χρησιμοποιησω και αλλη καρτα; Εχω μια visa που λεει electronic use only. Κανει αυτη ή οχι;
tolis_01 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Αυτο μου με απασχολει εμενα περισσοτερο και δεν εχω κανει ακομα αγορα με πιστωτικη καρτα ειναι το εξης. Το paypal ειναι ασφαλες. Ας πουμε οτι το χρησιμοποιω για ολες τις αγορες και δεν διατρεχω καποιον κινδυνο. Εξ'αλλου λογικα θα μου ζητανε τον λογαριασμο μου στο paypal και οχι τον αριθμο της πιστωτικης μου καρτας. Απο αυτους ειμαι ασφαλης. Απο το δικο μου pc ομως? Αμα εχω ηδη καποιο keylogger στον υπολογιστη μου? Δεν θα μου κλεψει τον λογαριασμο του paypal ή τον αριθμο της πιστωτικης οταν γραφομαι σε αυτο?
anthony_crete Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 ean den exei paypal kalutera apefuge to.... fusika 8a ston klepsei!! an den exeis afisei kapoion na mpei sto PC sou omws duskola 8a sou valoun keylogger..
gtonizuka Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Egw pali de mporw na katalabw toso ton tromo sas. Exw diko mou logariasmo bebaia, k bazw ekei osa lefta 8elw ka8e fora gia na agorasw kati pou m endiaferei k oxi polla parapanw. Exw paraggeilei ouk oliges fores apo amazon.com, amazon.co.uk, amazon.co.jp kai to global site ths yesasia kai den exei symbei tpt. Kai de ginetai na sou paroun perissotera lefta. Osa grafei sto telos prin kaneis "place order" tosa 8a afaire8oun ap to logariasmo sou (afou metatrapoun se eyrw ennoeitai). H kalyterh kinhsh einai mia karta hlektronikhs xrhshs XREWSTIKH, dld na mh mporei na xrhsimopoieitai kai gia agores epi pistwsei k na exei xamhlo orio analhpshs, na mporeis genikotera na bazeis xrhmata sto logariasmo kai na agorazeis o,ti 8eleis, online kai mh, arkei na yparxoun ta xrhmata ekeinh th stigmh. H xrewsh apo ta online katasthmata, ginetai synh8ws molis to proion apostalei.
boredmind Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 mi fovasai egw ti xrisimopoiw ti visa mou panw apo 5 xronia se para polla site sto net k pote den exei ginei tpt
victz Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Ουτε σε μενα εχει γινει ποτε τετοια απατη. Απλα προσεχεις τι αγοραζεις, κυριως απο που το αγοραζεις, φυσικα υπολογιζεις κοστη και τυχον τελωνεια, και φυσικα τσεκαρεις αν το site ειναι secure ή οχι. Τωρα αν καποιος ακολουθησει ενα λινκ που του ηρθε μεσω spam mail, και βγει σε "online shop" και αγορασει απο κει, τοτε παει γυρευοντας. Μη γελατε για το τελευταιο, μου εχει τυχει στη δουλεια εδω, καποιος να βαλει τον αριθμο λογαριασμου του και το πιν, σε site που ηρθε μεσω e-mail και του ζητουσε να κανει verification
dk Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 η καλυτερη νομιζω λυση ειναι η εξης: Βγαλε μια χρεωστικη και βαλε μεσα το ποσο καριβως που κανει το προιον. δωσε τους τον αριθμο, δεν μπορυν να παρουν τπτ παραπανω γιατι πολυ απλα η τραπεζα τους δινει μονο σοα εχεις μεσα στο λογαριασμο σου
Luxx Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 ΞΞΏΞΉΟΞΏΞ½ δΡν ΞΎΞ΅ΟΟ Ξ±Ξ½ Ρκανα βλακΡια, αλλα Ξ΅ΟΡιδη ΟΞΏ divineo.cn δΡν δΡΟΞΏΟΞ±Ξ½ paypal Ρβαλα ΟΞ·Ξ½ ΟΞΉΟΟΟΟΞΉΞΊΞ· (gold) ΟΞΏΟ ΟΞ±ΟΞ΅ΟΞ± ΞΌΞΏΟ. Ξ ΟΞ±ΟαγγΡλια Ξ·ΟΞ±Ξ½ ΟΟΞ± 120 Ξ΅ΟΟΟ, αλλα ΟΞΏΞ²Ξ±ΞΌΞ±ΞΉ ΞΌΞ·ΟΟΟ ΟΞ·Ξ½ αδΡιαΟΞΏΟΞ½ ΞΊΞ±ΞΉ Ξ±Ξ½ δΡν ΟΞΏ ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΟΞ½ ΟΟΟΞ±, ΞΌΞ·ΟΟΟ ΟΞΏ ΞΊΞ±Ξ½ΞΏΟΞ½ ΞΊΞ±ΟΞΏΞΉΞ± αλλη ΟΟΞΉΞ³ΞΌΞ·.. ΞΞ±Ξ½ΞΏΞ½ΞΉΞΊΞ± δΡν ΟΟΞ΅ΟΡι Ξ· ΡμΟΞΏΟΞΉΞΊΞ· ΞΌΞΏΞ»ΞΉΟ Ξ΄Ξ΅ΞΉ ΞΊΞΉΞ½Ξ·ΟΞ· ΟΟΞ·Ξ½ ΟΞΉΟΟΟΟΞΉΞΊΞ· Ξ½Ξ± ΞΌΞ±Ο ΟΞ±ΟΡι ΟηλΡΟΟΞ½ΞΏ; Ξ*ΞΏΞΉΞ± Ριναι Ξ· διαδικαΟΞΉΞ±;
Luxx Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Εκανα την παραγγελια με την πιστωτικη του πατερα μου. Τωρα τι ακριβως θα γινει; Θα παρουν τηλεφωνο απο την τραπεζα στον πατερα μου για να επιβεβαιωσουν την κινηση στον λογαριασμο;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Επίσης για την δημιουργία λογαριασμού στο paypall πλεόν χρειάζεται το εξής: Αφού βάλετε τα στοιχεία της πιστωτικής και δημιουργηθεί ο λογαριασμός, για να μπορείτε να κάνετε αγορές πρέπει να περιμένετε να σας έρθει ο επομενος λογαριασμός της κάρτας (εκτός αν έχετε web banking και βλέπετε τις κινήσεις γρογορότερα) όπου σας έχει μια συναλλαγή του 1.5 euro και θα έχει δίπλα του στην περιγραφή έναν 4ψήφιο κωδικό. Αυτόν τον κωδικό τον βάζεις μετά στη σελίδα του paypal και πλεον θα μπορείς να κάνεις αγορές κλπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.