satmania1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 exo ena sony vaio kai thelo na peraso mia karta tv out mpori na moy proteini kapios kamia. ::-D:-D:-D
GE1980 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 H Hauppage tv usb είναι φτηνή επιλογή αλλά μην περιμένεις και τρελλά πράγματα. Βασικό για μένα είναι να υπάρχει και καλή λήψη γιατί αλλιώς ο συνδυασμός εσωτερικής κεραίας και κάρτας τν είναι ξενερωτικός.
dim's Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Ποια κάρτα έχει καλύτερη λήψη (π.χ. ας πούμε στην κορφή ή στις πλαγιές ενός βουνού) μιά PCMCIA ή μιά Usb Tuner, μιά και υπάρχει διαφορά της τάξης του 50% ανάμεσά τους. Βέβαια μιλάμε πάντα γιά φορητό υπολογιστή, άρα ίσως την πρώτη. Ευχαριστώ...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι. Ποια κάρτα έχει καλύτερη λήψη (π.χ. ας πούμε στην κορφή ή στις πλαγιές ενός βουνού) μιά PCMCIA ή μιά Usb Tuner, μιά και υπάρχει διαφορά της τάξης του 50% ανάμεσά τους.Βέβαια μιλάμε πάντα γιά φορητό υπολογιστή, άρα ίσως την πρώτη. Ευχαριστώ... εαν μιλαμε για κορυφη του βουνου θα πρεπει να συγουρεψεις καταρχας εαν υπαρχει σημα με μια τηλεωραση ,εαν σε μια τηλεωραση δεν βλεπεις τιποτα θα χρειαστεις και μια καλη εγκατασταση κεραιας και ισως καποιου ενισχυτη σηματος
satmania1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Βρήκα μια ʽGigabyte U8000 Hybrid TV-Dongle” για laptop διαθετει ψηφιακο δεκτη DVB-T και αναλογικο δεκτη φυσικα τιμή 65 ευρώ
Bambis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Εγώ πήρα την HAUPPAUGE WINTV HVR-900 HYBRID USB2.0. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε κανάλια αναλογικής ΚΑΙ ψηφιακής τηλεόρασης. Εχει δυνατότητα για προγραμματισμένες ή και απευθείας εγγραφές στον σκληρό δίσκο σε MPEG-2. 77Ευρώ. Δες εδώ http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.702019
21century Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2007 Σημασια εχει αν η ιδια η καρτα διαθετει hardware αποκωδικοποιητη ωστε να μην απασοχλει τον κεντρικο επεξεργαστη του συστηματος. Ποια καρτα ειναι καταλληλη για αυτο τον σκοπο? Ηδη η toshiba- FSC ως εταιρειες εχουν παρουσιασει δικες τους προτασεις για τηλεοραση απο το φορητο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.