S2Katana Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Ξερω πως ο τιτλος σας παραξενευει, αλλα δε θελω βοηθεια ως προς το να ''σπασω'' προστασια.Αντιθετα, θα ηθελα να μαθω πως μπορω να ''κλειδωνω'' δικα μου DVD με ταινιες απο διακοπες κτλ απο αντιγραφη σε πολλα αντιγραφα. Ευχαριστω οποιον απαντησει.
kalaeimaigr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Νομιζω το cyberlink power2go το κανει κλειδωνει το cd/dvd με Secure Disc Browser και αν δεν εχεις τον σωστο κωδικο δεν εχεις προσβαση.Κοιταξε και εδω http://www.cyberlink.com/english/products/power2go/5.5/burndata.jsp#secure
S2Katana Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Αυτο που κανει το προγραμμα που ειναι στο λινκ, ειναι να μην επιτρεπει να διαβαστουν τα δεδομενα. Αυτο που θελω εγω ειναι να μπορει καποιος να δει/παιξει το αρχειο multimedia που εχω στο dvd(πχ homemade ταινεια) αλλα να μην μπορει να το κανει copy απο dvd σε dvd. Και παλι ευχαριστω παντως.
blackstar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 S2Katana xm! moy fenete ligo dyskolo ayto poy zitas, an skeftis oti sxedon oles h prostasies poy exoyn bgalei h etairies exoun spasi. Malon ta mono poy 8a breis 8a einai programata poy 8a zitane kodiko gia na mporesis na deis ta arxeia.
S2Katana Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Ευχαριστω για απαντηση.Ψαχνω κατι παρομοιο με το κλειδωμα που εχουν οι ταινειες στα dvd clubs, εστω και αν σπαει με προγραμματα τυπου Dvd decrypter.Θελω να προστατευσω τα dvd απο μη σχετικους με το ειδος ανθρωπους, που ξερουν ομως να κανουν απλες αντιγραφες.
S2Katana Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Μαλλον πρεπει να ειναι λιγο ακυρο αυτο που ρωταω ε?Και νομιζα πως θα εβρικσα ευκολα λυσεις.
george_o/c Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Yπάρχουν πλέον πολλά προγραμματάκια που σπάνε εύκολα την προστασία (π.χ. DVD 43), οπότε λίγο δύσκολο αυτό που ζητάς. Αλλά αφού λες ότι η προστασία προορίζεται για προφύλαξη από χρήστες που απλά αντιγράφουν π.χ. με nero, νομίζω κάτι θα κάνεις, αλλά και πάλι it's doubtfull...
Vatos_locos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2007 αστο κατανά και εγώ το είχα ζητήσει κάποτε και κοντέψανε να με φάνε κάντο στην χειρότερη με κωδικό που σε λένε τα παιδιά
poscaman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 ναι ειχαμε πεσει να τον φαμε...και θυμαμαι και καποιον ο οποιος τα πηρε κι ολας στο κρανιο επειδη του ειπα οτι οι μεγαλες δισκογραφικες δεν ειναι κοροιδα.μπορεις να χρησιμοποιησεις και PGP για encryption... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.
poscaman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 μπα,ειναι κι αλλο ενα,....αλλα δεν εχω χρονο να το βρω....
Vatos_locos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2007 A δεν θυμάμαι μονο το δικό μου θυμάμαι που αφού δεν κλειδώθηκε πάλι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.