Προς το περιεχόμενο

Peri rithmisis sta Bios

Erazer_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia thelw na mou pite pia ine i rithmisi gia namin mettraei to pc tin mnimi kathe fora pou anigw ton ipologisti to thelw gia to deutero pc mou pou ine ena P II sta 350 me qdi briliant mobo kai award bios 9/1998<BR>thanks

Δημοσ.

Ψάξε να βρεις αν έχει την παρακάτω επιλογή:<P><B>Quick Power On Self Test</B><P>Options : Enabled, Disabled<P>When enabled, this feature will shorten some tests and skip others that are performed during the booting up process. Thus, the system boots up much quicker.<P>Enable it for faster booting but disable it after making any change to the system to detect any errors that may slip through the Quick Power On Self Test. After a few error-free test runs, you can reenable this option for faster booting without impairing system stability.

Δημοσ.

File mou kane auto pou sou eipe o Sean.. auti einai i sintomoteri odos. Vevaia kai i lisi tou escape kata to booting einai apotelesmatiki alla opws idi anaferthike einai psilompakalistiki!

Δημοσ.

Τσέκαρε αν το bios σου έχει το booteasy feature (χαρακτηριστικό των QDI) αν ναι ενεργοποιησέ το και θα σταματήσει να διαβάζει την μνήμη, με το που ανοίγεις το pc θα φορτώνει κατευθείαν τα windows (θα εξαφανιστεί και η αρχική καρτέλα με τα στοιχεία του PC βέβαια αλλα αν θές το επαναφέρεις).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...