Erazer_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Paidia thelw na mou pite pia ine i rithmisi gia namin mettraei to pc tin mnimi kathe fora pou anigw ton ipologisti to thelw gia to deutero pc mou pou ine ena P II sta 350 me qdi briliant mobo kai award bios 9/1998<BR>thanks
apokaliptis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Ma,panta den metraei tinn mnimi?<BR>Pws to kataferes ayto?
Erazer_ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 nomizw oti iparxi rithmisi pou to kani skip ti na sou pw etsi exw akousi giati to 2 pcm ou ine pII 350 kai akni mia wra na metrisi vta 256 mb <BR>ram
Sean Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Ψάξε να βρεις αν έχει την παρακάτω επιλογή:<P><B>Quick Power On Self Test</B><P>Options : Enabled, Disabled<P>When enabled, this feature will shorten some tests and skip others that are performed during the booting up process. Thus, the system boots up much quicker.<P>Enable it for faster booting but disable it after making any change to the system to detect any errors that may slip through the Quick Power On Self Test. After a few error-free test runs, you can reenable this option for faster booting without impairing system stability.
-K@G Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 an den 8eleis na mplekeis me BIOS aplws pata esc thn wra poy 3ekinaei na metraei kai kanei skip.Mpakalodouleia den lew alla doyleuei!
yositosi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2001 File mou kane auto pou sou eipe o Sean.. auti einai i sintomoteri odos. Vevaia kai i lisi tou escape kata to booting einai apotelesmatiki alla opws idi anaferthike einai psilompakalistiki!
timour Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2001 Τσέκαρε αν το bios σου έχει το booteasy feature (χαρακτηριστικό των QDI) αν ναι ενεργοποιησέ το και θα σταματήσει να διαβάζει την μνήμη, με το που ανοίγεις το pc θα φορτώνει κατευθείαν τα windows (θα εξαφανιστεί και η αρχική καρτέλα με τα στοιχεία του PC βέβαια αλλα αν θές το επαναφέρεις).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.