Physics_Rulez Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Ως γνωστόν, το update του flash player για ppc καθυστερεί συνεχώς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το youtube να κάνει αναβάθμιση πχ σε flash player 8, όταν για pocket pc βγαίνει ο flash player 7. Πηγαίνετε σε αυτό το site, κάντε paste το link από το video του youtube που θέλετε να δείτε, πατήστε convert και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εώς λεπτά (ανάλογα με τη διάρκεια του clip), σας δίνει direct link για το αντίστοιχο κλιπάκι σε μορφή avi.
Hal9000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Ευτυχώς βγήκε καλύτερος τρόπος και επίσημος. Πλέον μπαίνετε κατευθείαν στο http://m.youtube.com
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 ΩΩΩ!!! thanx!!! Ξέρουμε πως να μετατρέπουμε το link του youtube σε youtube mobile?
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Το κακό είναι οτι κάνουν ακόμα μετατροπές. Υπάρχουν ελάχιστα στο mobile section, αλλά ήταν καιρός να γίνει!
mandos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2007 emena sto eten mou vgazei unspecified error! prospathei na to anoixei me media player
giankyr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 emena sto eten mou vgazei unspecified error! prospathei na to anoixei me media player Κι εμένα το S200 μια απ' τα ίδια!
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Γιατί το ανοίγετε με media player??? Αφού το σώσετε τρέξτε το με tcpmp
giankyr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Γιατί το ανοίγετε με media player??? Αφού το σώσετε τρέξτε το με tcpmp Δεν το ανοίγουμε, ανοίγει μόνος του ο MP όταν πατάμε το link για ένα video..
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2007 Μιλάμε πάντα για το πρώτο post μου έτσι; Γιατι δεν κάνεις save target as... και μετά να το ανοίξεις με tcpmp? Εν τω μεταξύ βρήκα και αυτό, το οποίο λένε οτι δουλεύει. Για να μην κάνεις register ανέβασα το αρχειάκι εδώ
giankyr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Ένα πρόγραμμα που κάνει search σε κάποιες σελίδες με videa και σου παρουσιάζει όλα τα αποτελέσματα μαζί..
tasosvel Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2007 aaaa ok tha to valo sto 9000 mou kai tha to dokimaso
midizou Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2007 Γιατί το ανοίγετε με media player??? Αφού το σώσετε τρέξτε το με tcpmp Γειά χαρά και χρόνια πολλά. Όταν προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση το tcpmp στο htc p3600 μου γράφει ότι δέν είναι έγκυρη εφαρμογή του Pocket pc. Καμία βοήθεια? Ευχαριστώ.
muchaos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2008 Γεια σας παιδια.Να ρωτησο κατι.Εγω οταν μπαινο στο ιντερνετ και παω να δω ταινια στο youyube οταν παταω πανω σε ενα βιντεο και παω να το κατεβασω να το δω μου το ανοιγει με το windows media player ενω εγω θελω με το tcmp γιατι εχω κατι ρυθμισεις για να τα βλεπω απο το Internet.Ξερετε κατι εσεις περι αυτου του θεματος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.