Προς το περιεχόμενο

Εντυπωσεις απο το νεο μου pc... :)

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστουμεν πολυ, αλλα στον οδηγο δεν βλεπω δυστυχως TeamGroup ram... :(

Edit: Ναι χαλαστηκα, ηθελα το GHZ, αλλα δεν πειραζει.. με 120? και 960 2,2 4-4-4-12 μια χαρα ειμαστε.!

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτές είναι οι μνήμες σου Γιώργο ;) δυστυχώς δεν έχει και τις δικες μου για να δω τι φοράνε αλλα δεν πειράζει θα μείνω με το μυστήριο :D

96796996194396296494396fd7.th.jpg

Δημοσ.

Γιώργο αν μπορείς κανε μια καλή πήγαινε μέχρι 3,6 GHz αν δεν πάει έστω 3,5 και τις μνήμες ας πούμε στα 900 και τρέξε ένα 3DMark 06 με την κάρτα γραφικών σου σε stock και πες μου το score αλλα με όλα τα test θα σου φάει ώρα :D επειδή περιμένω νέα Vga και εγώ από αύριο να δω τι κάνει και το δικό μου :D μπορείς ?

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτα αποσυμπιεζω 37 παιχνιδια PSX και μετα θα τα γραψω σε cd... Κατ αρχας δεν ειναι σταθερο ουτε καν στα 3,5... με το ζορι εβγαλε ενα-2 τεστακια... Πφφφ! Το βραδυ θα τα βγαλω υποθετω... Ποσα βολτ να δωσω στη CPU?

Δημοσ.

ο δικός μου με 1,45 είναι σταθερός στα 3,6 αλλα εγώ έχω και νερό οποτε ακόμα μην δώσεις τόση τάση δεν πειράζει θα δω αύριο στο περίπου τι κάνει το δικό μου και θα σου που :D

Δημοσ.

μια 7900 για τώρα και έχω στο μάτι και το galaxy 850W γιατί το δικό μου είναι πολύ μικρό μετά το τροφοδοτικό κάτι σε G80 :D

έχω πρόβλημα με το τροφοδοτικό μου όμως μεγάλο οποτε του κάτσει κρεμάει όλο το σύστημα από ανεπάρκεια :(

και τώρα έβαλα ακόμα ένα πάνω και τρέχω με 2 τροφοδοτικά :D και benchάρω να δω αποτελέσματα :D

• Moderators
Δημοσ.

Καλα ουτε στα ονειρα σου!

Σου κατσε σουπερ 4300, σουπερ ραμ, εεεεε μεχρι εκει! :twisted: :twisted: :twisted:

Χαχα πλακα κανω, παντως αναμενεται σκληρος αγωνας! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

όχι ρε μην το παίρνεις έτσι δεν το κάνω αγώνα απλά σαν χόμπι ούτος η άλλος αν παίξω παιχνίδια θα είναι 2 φορες τον μηνα και αν :mrgreen: μονο να βλέπω καλά score θέλω σε όλους ;)

• Moderators
Δημοσ.

Ναι μωρε το ειπα οτι κανω πλακα. :) Μακαρι να σου βγει κι αυτη αστερακι! :) Αντε περιμενουμε σκορ σου, εγω θα δωσω μαλλον αυριο ή σημερα το βραδυ.

Δημοσ.

μην το βιαστείς ανέβασε το ήρεμα και σταθερά και δώσε avbrio που θα δώσω και εγώ ;) σήμερα θα το παλέψω να βρω τα μέγιστα σε μνήμες και επεξεργαστή και αύριο μόλις παραλάβω την κάρτα και σε αυτήν από βδομάδα θα την πειράξω :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...