Προς το περιεχόμενο

Εντυπωσεις απο το νεο μου pc... :)

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

H σειρα μου να πω μπα...

Οι μνημες με 4-4-4-12 πανε εως 960MHz, οπου ειναι και πληρως σταθερες με 2,2volt. Στα 969MHz ΔΕΝ αναβει το Pc, ουτε με 2,4volt ουτε με 5-5-5-10... :(

Ο επεξεργαστης αυτη τη στιγμη ειναι 3,48GHz με 1,4 βολτ, δεν δοκιμασα παραπανω, παντως 3,6 που δοκιμασα μονο με 1,35 δεν εμπαινε windows...

Δημοσ.

ε ένταξη πιστεύω να είσαι ευχαριστημένος τουλάχιστον ;) για τον επεξεργαστή δώσε και άλλη τάση και δες αν έχεις dropp σε idle και σε load με το speedfan ;) αν έχεις πάμε να πιάσουμε μολύβια ;) και εγώ ήμουν σε παρόμοια κατάσταση με τον επεξεργαστή μου μέχρι να κάνω το Drop mod τώρα έχω 1,46V για 3,6Ghz :mrgreen: και δεν έχω δοκίμασε ακόμα για παραπάνω γιατί βαριέμαι αν και νομίζω πια εμενα θα με κόβει η μητρική από εδώ και πέρα για αυτό όταν έχω λεφτά πάω σε 680i η σε P35 :D

Δημοσ.

άντε τώρα που άλλαξες την υπογραφή δώσε μας και τα max stable που έχεις κανε OC γιώργο μην τα παρατάς ;) θέλω να δω μεγάλα νούμερα :D

• Moderators
Δημοσ.

Ο επεξεργαστης ο καημενος με τη στοκ ψυξη και 3,48GHz και 1,4volt φαινεται να ειναι οκ, αν και βαρεσε 61 full load...

Η καρτα γραφικων ειναι στοκ και βαρεσε 72 στο 3dmark (και οχι 80+ που πανε οι περισσοτερες), αρα ειμαστε μια χαρα εδω.

Οι ραμ παλι για να ειναι 1:1 πρεπει να ειναι στα 870 με 2,2 βολτ και 4-4-4-12.

Πανε μεχρι 963Mhz οπου ειναι full stable και εστω και 5MHz μετα καταρρεουν τελειως...

Ο επεξεργαστης εκανε boot (σχεδον δλδ :P) στα 3,76Ghz, αλλα δεν τα καταφερε τελειως, αυτο μας δειχνει οτι θελει ρευμα+ψυξη... (με στοκ ψυξη παραπανω απο 1,4 δεν δινω).

Η υπερψυκτρα κραταει το chipset και τα mosfets τελειως δροσερα! (ουτε καν χλιαρα με το ερκοντισιον εδω μεσα), ενω οι ραμ ειναι ζεστες απλα (οχι καυτες, μπορεις να τις πιασεις).

Στα 3,48GHz, ραμ 870 4-4-4-12 και vga στοκ εβγαλε στο 3dmark03 33240 marks, δηλαδη οσο ειχε βγαλει στα 2,8GHz με +25MHz στον πυρηνα και +100 στην μνημη της καρτας γραφικων...

Δημοσ.

George, νομίζω πως μέχρι το Σεπτέμβρη που θα μπει η υδροψυξη, μια Scythe Ninja Plus Rev.B θα δροσίσει λιγάκι τον επεξεργαστή σου, και θα σου δώσει την ευκαιρία να τον ανεβάσεις στα 3.6 - 3.7 :wink:

Τώρα για το αποτέλεσμα του 3D Mark, τί να πω, δώσε ξανά τα +25 στον πυρήνα, και +100 στη μνήμη και τρέξε το πάλι... Απορία: Γιατί δεν χρησιμοποιείς το 06 ? (Άσχετα το ότι το 03 σου φαίνεται καλύτερο... :razz:)

• Moderators
Δημοσ.

Εσυ λολ δεν ειχες να πας καπου? :P Ανεβαζω κατι για μια φιλη και μετα συνεχιζω....

Το 06 δεν το εχω, μεχρι το 05 περιλαμβανει η συλλογη μου :P χαχα!!

Δημοσ.

Συγχαρητιρια ια το συστημα. Οσο για τις μνημες http://ramlist.ath.cx/ddr2/ Πολυ χρησημος οδηγος

P.S. Σε full load πρεπει να εσαι κατω απο τους 60β συμφωνα με την Ιντελ. Και full load συμαινει τουλαχιστον Orthos αν οχι ΤΑΤ

Δημοσ.

Σου είπα είχα πρώτη βάρδια 19:30 - 23:00 :razz:, τρίτη βάρδια από αύριο πάλι, να χαλαρώσουμε λίγο και ένα βράδυ ... :lol:

Άντε και τώρα on topic, δες μου λες, για ποιο λόγο είσαι στεναχωρημένος με 960 στις μνήμες? Επειδή δεν έπιασες 1000 ? :razz: Εμείς που είμαστε ακόμα με τα μισά MHz και ακόμα λιγότερο (στις μνήμες) τί να λέμε? :grin:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...