Προς το περιεχόμενο

Εντυπωσεις απο το νεο μου pc... :)

GeorgeMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχει ροη αερα στο εμπρος μερος του κουτιου, αρα τι να χαλασει? Το φανάκι αυτο ειναι μεσα στο κουτι, ακριβως διπλα απο τους 2 σκληρους που εξεχουν προς το κεντο του κουτιου απο το σημειο που βιδωνουν. Απλα εριξε τη θερμοκρασια τους κατα ~10 βαθμους. Ειναι μεσα στο κουτι στερεωμενος, οχι στο πλαϊνο καλυμμα. :)

Σκεψου και δεν εχω aircondition εδω περα εγω... Θα λιωσω φετος!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ξαναποσταρω στο θρεντ αυτο για να σας πω οτι δυστυχως μετα απο μεγαλες περικοπες στον προϋπολογισμο η υδροψυξη θα καθυστερησει πολυ (εναν χρονο περιπου), οπως επισης και το κουτι...

Η ραμ θα αγοραστει, αλλα μονον τα 2GB απο τα αρχικως υπολογισμενα 4...

:( Καποιος με καταραστηκε... :( :( :(

Δημοσ.
Ξαναποσταρω στο θρεντ αυτο για να σας πω οτι δυστυχως μετα απο μεγαλες περικοπες στον προϋπολογισμο η υδροψυξη θα καθυστερηση πολυ (εναν χρονο περιπου), οπως επισης και το κουτι...

Η ραμ θα αγοραστει, αλλα μονον τα 2GB απο τα αρχικως υπολογισμενα 4...

:( Καποιος με καταραστηκε... :( :( :(

καλά ρε συ σε καταραστήκανε για αυτά εγώ και ο JOHNX2 τι να πούμε τότε που τρέχαμε σαν πούστηδες και δεν φτάναμε με τα pc μας ;) μην πτόησε από τέτοια πράγματα σιγά σιγά όλα θα γίνουν ξέρεις τι λένε οποιος βιάζεται ;)

• Moderators
Δημοσ.

EndlessNameless ναι οντως προς το παρον δεν υπαρχει και λογος για overclocking, αλλα με τις βλαμμενες 2x512MB Twinmos που πανε μεχρι 700 δεν μπορω να κανω τπτ και στεναχωριεμαι!

Galis, ευχαριστω πολυ man :D

Vatos τουλαχιστον και ετσι καπως γινεται η δουλεια... Αλλα ξερεις η πίκρα που μενει ειναι πολυ σπαστικη...

Δημοσ.

εμενα μου λες εδώ ήμουν τόσο καιρό με το τερατάκι στο σπίτι και έκαιγα μητρικές λόγο της καμένης Vga ;) τώρα ηρέμησα εμενα πάντως μου λείπει μια 8800 ;) αλλα μόλις πιάσω την δουλίτσα θα την πάρω και αυτή :D

υπομονή Γιώργη υπομονή

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Λοιπον πηγα σημερα Στουρνάρη και πήρα απο το Πλαισιο τις μνημες των φωτογραφιων... :)

Αφου πρωτα αντικατεστησα τις "παλιες" Twinmos 667 που τρεχανε στα 700.

Αρα το pc ειναι καπως ετσι μεσα. :)

Λοιπον τρεχουν 800 4-4-4-12 με 2 βολτ και η cpu 3,2GHz by default Πλεον, 1:1. :) Αυριο παραπαρνω o/c. ;)

post-32637-129062949583_thumb.jpg

post-32637-129062949584_thumb.jpg

post-32637-129062949586_thumb.jpg

post-32637-129062949588_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

A καλα ασε τι να πρωτομαζεψω εκει μεσα... Και ειναι και sata τα dvd τρομαρα μου... και δεν εχω συνδεσει και μερικα ακομα καλωδια του τροφοδοτικου που ειναι modular (4 sata τροφοδοσιες, 4 molex και η τριτη pci-x 4pin).

Απο reviews ειδα στις περισσοτερες περιπτωσεις 950-960Mhz, αλλα θα το δοκιμασω αυριο ποσο πανε (δεν εχω ορεξη να ξηλωνω τωρα το κουτι καθε 3 και λιγο).

Σε λιγες πηγανε και 1000...

Δημοσ.

οι διαφορα στις dark με τις άλλες που έχουν τις άσπρες κουβέρτες ιάνει τα chips που φοράνε ;) οι dark είναι όλες με ProMOS και οι extreem με D9 ;) οι elite πάλι είναι άλλη ιστορία λογικά ProMOS η elpida οι δικες μου νομίζω PCS αλλα εμενα πήγανε 1000Mhz με 4-4-4-14

και αυτές που λές είναι 2χ512 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=924245&tab=specs

Δημοσ.

Εμφανιστηκε και η 8cm Zalman που ψυχει απο το πλαι τους σκληρους δισκους!:-D

Βρε εσυ ειναι λιγο στον αερα ή μου φαινεται? Μαλλον την κρατας και απο κατω. Nice job!

EDIT: Καλα ποσα χιλιομετρα μηκος εχει η Gainward 8800GTX!!! Δεν εχω ξαναδει τετοια καρτα... Mercy!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...